AKTIVERE INCONTROL PROTECT

FOR Å KUNNE BRUKE INCONTROL SERVICES, MÅ DU AKTIVERE INCONTROLL-TJENESTENE DU ALLEREDE HAR KJØPT
AKTIVERE INCONTROL PROTECT
TRINN 1

TRINN 1

Besøk My Land Rover InControl-nettstedet for å opprette en konto, skriv inn e-postadressen din for å motta en e-post om registrering. Klikk på lenken i e-posten og følg instruksjonene på skjermen.
TRINN 2

TRINN 2

Du vil deretter bli spurt om å koble din Land Rover til kontoen for å bekrefte at du er eieren eller en autorisert bruker. For å kunne gjøre dette, trenger du tilgang til bilen innen 60 minutter for å fullføre oppsettet før du starter prosessen på nytt.
TRINN 3

TRINN 3

Du vil bli bedt om å fylle ut bilinformasjonen og godta vilkårene. Du kan også slå på Journey-funksjonen.

MY LAND ROVER INCONTROL-NETTSTED

Gå til My Land Rover InControl med den samme påloggingsinformasjonen, for å endre opplysninger, legge til eller fjerne biler, administrere abonnementer og Journey og mer.

LEGG TIL EN BIL PÅ KONTOEN DIN

LEGG TIL EN BIL PÅ KONTOEN DIN

Før du starter, må du sørge for tilgang til bilen din. Den må være parkert utendørs i et område med god telefondekning, og du må ha registreringsnummeret for hånden. Du trenger også VIN-nummeret (chassisnummeret) som du finner på venstre side på frontruten eller i eierhåndboken.

For å legge til en bil på kontoen din, må du logge deg på kontoen din og gå til «Add Vehicle»-fanen. Følg trinnene på skjermen for å koble bilen til kontoen din.
FJERN EN BIL FRA KONTOEN DIN

FJERN EN BIL FRA KONTOEN DIN

Når du selger, bytter inn eller overfører eierskapet til din Land Rover privat, må du fjerne bilen fra InControl-kontoen din. For å gjøre dette, må du logge deg på My Land Rover InControl, gå til «Vehicle Settings»-fanen og trykke på «Remove Vehicle»-knappen.

Hvis du har utestående InControl-abonnement, vil disse overføres til den nye eieren av bilen i resten av abonnementsperioden gitt at den nye eieren setter opp en ny InControl-konto.

LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

MY LAND ROVER INCONTROL-NETTSIDE

MY LAND ROVER INCONTROL-NETTSIDE

Registrer deg og logg på My Land Rover InControl for å skreddersy dine preferanser og administrere dine InControl-funksjoner.
LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

Vi står klare til å hjelpe deg med alle henvendelser og fortelle deg mer om Land Rover InControl.
VILKÅR

VILKÅR

Les vilkårene for Land Rover InControl og personvernerklæringen.

Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Ta kontakt med din lokale Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med Internett og abonnement, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.