Wimbledon

WIMBLEDON-TURNERINGEN 2024

«Wimbledon-turneringen er et ikonisk britisk kulturarrangement som blir sett av millioner over hele verden. Dette gir Range Rover muligheten til å engasjere seg med våre globale kunder gjennom kreativ historiefortelling som fremhever elegansen og raffinementet til våre biler, og synergiene mellom våre to moderne luksusmerker.»
Geraldine Ingham,
Range Rover Managing Director

FELLES LIDENSKAP

I hjertet av samarbeidet vårt ligger en følelse av stille luksus og et felles engasjement for en bærekraftig fremtid. Vår Range Rover-familie står klare til å transportere spillere og arrangementsansvarlige under turneringen.


Med lademuligheter på stedet og en rekkevidde på opptil 125 km er Range Rover og Range Rover Sport Plug-in hybrid alltid klare til dyst.

Wimbledon

UNIKT DESIGN

Verdens eldste tennisturnering er også sesongens høydepunkt. Range Rover-familien bringer liv til Wimbledon-turneringen med en rekke vignetter.

RANGE ROVER

Wimbledon

SIKKER OPPBEVARING AV DRIKKEVARER

Perfekt avkjølt til en sommerdag med SV Signature Suite.
Wimbledon

PERFEKT DESIGN

Range Rover-designet passer inn overalt.

RANGE ROVER SPORT

LADEPAUSER

LADEPAUSER

Med DC-hurtiglading er Range Rover Sport Plug-in hybrid (PHEV) raskt tilbake på veien.
SLAPP AV OG NYT ØYEBLIKKET

SLAPP AV OG NYT ØYEBLIKKET

Din private VIP-boks med perforerte Windsor skinnseter.

RANGE ROVER VELAR

HERLIG STILLHET

HERLIG STILLHET

Ta en pause og nyt den stille komforten i kupeen.
KOMFORTABEL I ALL SLAGS VÆR

KOMFORTABEL I ALL SLAGS VÆR

Hold regnet ute eller la lyset flomme inn i kupeen med det skyvbare panoramataket.

RANGE ROVER EVOQUE

Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med forhandleren din for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.  


Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere avhengig av marked og bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje) eller krever montering av annet utstyr. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen på nett.