CLASSIC EXPERIENCES

Classic Experiences gir entusiaster en omvisning på anleggene våre, og muligheten til å kjøre et bredt utvalg av klassiske Land Rover-biler på spektakulære og historiske racerbaner.

LAND ROVER CLASSIC

LAND ROVER CLASSIC

Hos Land Rover Classic er vi opptatt av å bevare og restaurere våre stolte motortradisjoner slik at også fremtidige generasjoner kan ha glede av disse bilene. Vi er også forpliktet til å opprette initiativer for å restaurere, vedlikeholde og bevare klassiske Land Rovere for å gi disse berømte bilene en best mulig fremtid.

LAND ROVER CLASSIC

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

Vi er stolte av å presentere det nye Jaguar Land Rover Classic Works-anlegget. Vi leverer det aller beste innen restaurering ved hjelp av ekspertingeniører og spesialister på veteranbiler i toppmoderne lokaler.
AUTENTISKE BILER

AUTENTISKE BILER

Vi bringer historien tilbake med restaurering av klassiske Limited Edition Land Rovere, inkludert den ikoniske Land Rover Series I og originale 2-dørs Range Rovere.
OWNER SERVICES

OWNER SERVICES

Ekspertingeniørene og veteranbilspesialistene på dette anlegget leverer service, restaurering og salgshjelp for alle klassiske Land Rover-modeller uansett modellår.
ORIGINALDELER

ORIGINALDELER

Land Rover Genuine Parts leverer originaldeler fra Land Rover til tusenvis av kunder over hele verden. Høyt servicenivå og produkter av høy kvalitet er viktig for kunder som tar vare på eldre biler.