FABRIKKOMVISNINGER

FABRIKKOMVISNINGER

DETTE ER DIN MULIGHET TIL Å FØLGE DEN TOPPMODERNE PRODUKSJONSPROSESSEN PÅ NÆRT HOLD, OG SE HVORDAN DEN IKONISKE LAND ROVEREN BLIR TIL.

Jeg føler meg mer knyttet til Land Rover nå som jeg vet hvor mye håndverk, ekspertise og hardt arbeid som skal til.

DELTAKER PÅ LAND ROVER FABRIKKOMVISNING I SOLIHULL, STORBRITANNIA

FABRIKKOMVISNINGER

FABRIKKOMVISNING I SOLIHULL

FABRIKKOMVISNING I SOLIHULL

Vår Land Rover fabrikkomvisning i Solihull gir deg full tilgang til våre toppmoderne produksjonslinjer der du kan se hvordan Range Rover og Range Rover Sport blir til på nært hold. Omvisningen på Jaguar Land Rover-fabrikken i Solihull tar deg med bak kulissene til den nye Range Rover Velar og den prisbelønte Jaguar I-PACE.
FABRIKKOMVISNING I LIVERPOOL

FABRIKKOMVISNING I LIVERPOOL

Se hvordan to av Land Rovers mest populære modeller – Range Rover Evoque og Discovery Sport – blir satt sammen med pressing og støping av paneler, og forsegling, sveising og montering av stål- og aluminiumskarosserier. Bli deretter med på den 3,2 km lange «Trim and Final» der roboter monterer motorer, ruter og hjul. Alt på vår historiske fabrikk i Liverpool.
VIP-OMVISNINGER

VIP-OMVISNINGER

Bli med på en rekke Land Rover VIP-opplevelser, inkludert Land Rover Configuration Experience, Land Rover VIP fabrikkomvisning og VIP Customer Range Rover Collection, der kundene og deres gjester blir kjørt av en privatsjåfør til Meridian™ Theatre før det store øyeblikket – avdukingen av deres nye og spektakulære Range Rover.
RANGE ROVER EXPERIENCE

RANGE ROVER EXPERIENCE

Du ønskes velkommen av din personlige guide og vil få et innblikk i Range Rovers verden i Solihull. Omvisningen starter i MeridianTM Theatre før du blir kjørt videre av en privatsjåfør til de viktigste produksjonsområdene. VIP-opplevelsen inkluderer forfriskninger, en dedikert omvisning og adgang til privilegerte områder.
EKSKLUSIV OVERLEVERING

EKSKLUSIV OVERLEVERING

Bli bedre kjent med den nye bilen din på ekte Land Rover-vis. Vårt toppmoderne besøkssenter i Solihull, vil VIP-overleveringen inkludere en privat omvisning av produksjonsprosessen og lakkeringsanlegget, en spennende kjøreopplevelse på vår berømte Jungle Track og en audiovisuell avduking av din nye og spektakulære Land Rover.

REIS PÅ OMVISNING

La deg fascinere av Land Rover-tradisjonene som du vil oppleve på nært hold under hele produksjonsprosessen – fra bilene settes sammen til de ruller av produksjonslinjen. Bli den første til å få vite om nye utstillinger og fabrikkomvisninger.