Nye RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Et innovativt hjuloppheng, en sterk motor og kraftige bremser sikrer at Range Rover SV har den høyeste ytelsen fra en Range Rover noensinne.

SKYVER GRENSENE

Banebrytende innovasjon skaper ytelsen du forventer av et flaggskip fra
Range Rover.

REVOLUSJONERENDE DYNAMISKE EGENSKAPER

Topp ytelse og kompromissløs komfort. Luftfjæringssystemet 6D Dynamics eliminerer praktisk talt både krenging og rulling. Denne verdensledende SUV-teknologien kombineres med det sofistikerte chassiset på Range Rover Sport SV EDITION ONE for å utnytte det dynamiske potensialet.

FØL LYDEN

Neste generasjons vibroakustisk teknologi i bilen leverer en multisensorisk lydopplevelse via den bransjeledende SUBPAC plattformen. Dette toppmoderne Body and Soul Seat (BASS) inkluderer seks velværeprogrammer. Hør og føl lyden.
LÅS OPP POTENSIALET TIL SV

LÅS OPP POTENSIALET TIL SV

Aktiver SV Mode med den opplyste betjeningsknappen på rattet. Bilen senkes deretter 15 mm. Føl skarpere gassrespons, lynraske girskift, vekten av rattet i hendene og hør forsterket lyd fra eksosanlegget.
UNIKT LYDBILDE

UNIKT LYDBILDE

Det aktive eksosanlegget gir ikke bare et unikt lydbilde som er synonymt med høytytende SV-biler, men sørger også for optimal varmestyring som er integrert for optimal ytelse. Fire unike eksosrør med detaljer i rustfritt stål og karbonfiber.
KRAFTIG OG RESPONSVILLIG

KRAFTIG OG RESPONSVILLIG

Den fininnstilte 4,4 liters V8-motoren med 635 hk og Twin Turbo er ikke bare vår kraftigste, men også vår raskeste Range Rover noensinne. Umiddelbar respons med eksepsjonelle kjøreegenskaper, og topp ytelse mer effektivt enn noensinne.

DYNAMISK DESIGNUTTRYKK

Range Rover Sport SV EDITION ONE kombinerer perfekte proporsjoner med funksjonell skjønnhet. Aerodynamisk utforming bidrar til optimal ytelse, mens lavere kjørehøyde fremhever det muskuløse, sportslige uttrykket. SV-modus reduserer kjørehøyden ytterligere for en mer engasjerende kjøreopplevelse.

EN LUKSURIØS FØLELSE

Interiørdesignet gjenspeiler koblingen mellom bil og fører: en kraftig bil med sportslige kjøreegenskaper kombinert med raffinement og komfort.
MODERNE KOMFORT

MODERNE KOMFORT

Det vektbesparende setet kombinerer Ultrafabrics med bærekraftig 3D-Knit for komfort og ytelse.
KRAFTEN I DINE HENDER

KRAFTEN I DINE HENDER

Enkel tilgang til ytelse. Rattet er utviklet med kraftige tommelgrep og innovative, gjennomsiktige, kantbelyste girvelgere for bedre taktilitet. Trykk på SV Mode-knappen for å frigjøre bilens potensial og lys opp kupeen med en stemningsfull rødfarge.
PRESIS DETALJERING

PRESIS DETALJERING

Raffinert ned til minste detalj. Range Rover Sport SV EDITION ONE er utstyrt med Black Ceramic Finish på viktige berøringspunkter, noe som gir en myk og taktil følelse.

VELG DIN NYE RANGE ROVER SPORT SV

Range Rover Sport SV EDITION ONE er tilgjengelig i tre unike fargekombinasjoner, hver med unik merking på midtkonsollen, frontsplitter, innstegslister og innstegsbelysning.

CARBON BRONZE MATTE

Selvsikker tilstedeværelse. Tilgjengelig i eksklusiv Carbon Bronze Matte lakk med panser i Carbon Fibre, 23" Carbon Fibre Satin Grey Tint felger og interiør i Cinder Grey og Ebony Ultrafabrics .
BYGG DIN EGEN

FORTSETT EVENTYRET

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Unike biler fra Land Rover.
UTFORSK RANGE ROVER SPORT

UTFORSK RANGE ROVER SPORT

Kjøring på et helt annet nivå.
RANGE ROVER SPORT MODELLER

RANGE ROVER SPORT MODELLER

Se hele modellutvalget.