ANSVARLIG VIRKSOMHET.

ANSVARLIG VIRKSOMHET.

VI VET AT Å VERDSETTE OG BESKYTTE MILJØET OG SAMFUNNENE VI OPERERER I ER VIKTIG FOR EN SUKSESSRIK FREMTID.

Vi er forpliktet til å drive virksomheten vår på en ansvarlig og bærekraftig måte slik at vi kan gi økt verdi til kundene våre, selskapet og den bredere økonomien.

Dr Ralf Speth
CEO, Jaguar Land Rover

 • LIVSSYKLUSENS PÅVIRKNING

  For å redusere den samlede miljøpåvirkningen fra våre produkter og operasjoner, bruker vi Life Cycle Assessment som opplyser om fremtidig forskning og produktutvikling.

 • AVFALLSHÅNDTERING SOM VERDISKAPENDE RESSURS

  Redusert avfallsmengde og vannforbruk blir prioritert. I stadig økende grad anerkjenner vi verdien av ressursene våre ved å finne innovative måter for gjenbruk eller resirkulering.

 • VI REDUSERER VÅRT KARBONAVTRYKK

  Vi søker stadig etter nye metoder for å redusere karbonavtrykket vårt, og målet er 30 % utslippsreduksjon i produksjonen innen 2020.

 • VI SKAPER MULIGHETER FOR 12 MILLIONER MENNESKER

  Vi støtter lokale og globale samfunn med humanitær hjelp og helse, utdanning, teknologi og talent, samt miljø- og konserveringsprosjekter gjennom 2020 Global Corporate Social Responsibility-programmet vårt.

VÅR LIVSSYKLUSTILNÆRMING

VÅR LIVSSYKLUSTILNÆRMING

Den verdifulle kompetansen fra vår Life Cycle Assessment-prosess har bidratt til å skape den mest bærekraftige generasjonen av Land Rovere noensinne.
LETTVEKTIG

LETTVEKTIG

Ved å redusere vekten på bilens karosseri og komponenter kan vi produsere våre biler på en mer effektiv måte og levere den enestående ytelsen som våre kunder forventer.
BRUK AV MER BÆREKRAFTIGE MATERIALER

BRUK AV MER BÆREKRAFTIGE MATERIALER

Som en ansvarlig virksomhet har vi et langsiktig mål om bruk av bærekraftige materialer slik som naturgummi, resirkulert aluminium og plast.
NY DIESEL, BENSIN ELLER PHEV?

NY DIESEL, BENSIN ELLER PHEV?

Enten du kjører i tett bytrafikk eller langturer på motorveien, kan du nå ta en informert beslutning om din neste bil med 5 korte spørsmål.
HVILKEN BIL ER RIKTIG FOR DEG?

VÅRE PARTNERE

DET INTERNASJONALE FORBUNDET AV RØDE KORS- OG RØDE HALVMÅNEFORENINGER

DET INTERNASJONALE FORBUNDET AV RØDE KORS- OG RØDE HALVMÅNEFORENINGER

Land Rovers langvarige forhold til Røde Kors startet i 1954 da vi overleverte en Land Rover Series 1 til britiske Røde Kors som skulle brukes til mobil medisinutlevering i Dubai.
LES MER
BORN FREE FOUNDATION

BORN FREE FOUNDATION

Land Rover og Born Free samarbeider om å konservere ville dyr og habitater.
LES MER
ROYAL GEOGRAPHICAL SOCIETY (SAMMEN MED IBG)

ROYAL GEOGRAPHICAL SOCIETY (SAMMEN MED IBG)

Land Rover har støttet Royal Geographical Society (sammen med IBG) i 25 år med finansiering av oppsøkende virksomhet og ekspedisjonsaktiviteter, inkludert Land Rover-stipendet.
LES MER