LEASINGKAMPANJE DEFENDER VAREBIL

Vi har gjort det enklere å utforske verden utenfor allfarvei, med vår kampanje på den robuste Defender varebil. Med sitt intelligente firehjulstrekk-system og førsteklasses terrengegenskaper, åpner Defender opp for nye eventyr. Samtidig tilbyr Defender den beste komforten i sin klasse, og gjør hver mil til en glede, uansett underlag.

FAST RENTE PÅ 2.99% - I TRE ÅR!

Opplev enkel forutsigbarhet med en fast kampanjerente på 2.99% over tre år når du leaser en Defender varebil. Dette tilbudet gjelder uavhengig av hvilken utstyrsgrad av Defender 110 varebil du velger.
FAST RENTE PÅ 2.99% - I TRE ÅR!

DEFENDER 110 VAREBIL

Ta jobben dit du vil med den mest fremkommelige Defender noensinne.
DEFENDER 110 VAREBIL

*Leasingpris med priseksempel (alle priser eksklusive merverdiavgift): Fast kampanjerente på 2,99 % i 3 år. Startleie/etableringskostnad på 127 265 kroner. Månedlig leie på 6 790 kroner med en totalpris på 371 705 kroner over leasingperioden. Vinterhjul er inkludert ved leasing. Leieperiode på 3 år/45 000 km. Tilbudet leveres av DNB Bank ASA. Tilbudet gjelder kun Defender 110, med unntak av Defender Octa og V8. Med forbehold om skrivefeil og avvik i utstyret som vises på bilder.