SPONSING LES MER OM FELLES VERDIER I LAND ROVERS SPONSORSKAP

SPONSING LES MER OM FELLES VERDIER I LAND ROVERS SPONSORSKAP

SPONSING OG SAMARBEID

RUGBY

RUGBY

Land Rovers sponsing av rugby, fra grasrot- til elitenivå, er inspirert av felles verdier om integritet, stolthet og stabilitet. Den ustoppelige kraften, forpliktelsene og ferdighetene på og utenfor banen fra menn og kvinner i denne tøffe idretten, inspirerer oss hele tiden.
INVICTUS GAMES

INVICTUS GAMES

En kombinasjon av indre og ytre krefter driver konkurrentene i Invictus Games på reisen mot rehabilitering. Deltakerne er en stor inspirasjonskilde, og en konstant påminnelse om hva som kan oppnås hvis vi går Above and Beyond.
HESTESPORT

HESTESPORT

Land Rover har sponset hestesport i over 30 år, og vi setter stor pris på våre felles verdier. Disse mannlige og kvinnelige rytterne har et sterkt et ønske om å gå Above and Beyond i alt de foretar seg, og jobber knallhardt hver eneste dag for å bli best.
HUMANITÆRT OG KONSERVERING

HUMANITÆRT OG KONSERVERING

Land Rover er stolt partner i en rekke organisasjoner som jobber med å hjelpe andre mennesker og miljøet på innovative måter. Disse organisasjonene er valgt på bakgrunn av sin innsats med å skape positive endringer for andre mennesker og miljøet med alt fra livbergende konserveringsarbeid til banebrytende forskningsekspedisjoner.
ADVENTURE

ADVENTURE

Land Rovers Adventure-partnere har et felles ønske om å skyve grensene for utforsking. Våre kjøreegenskaper og deres lidenskap for utforsking gjør oss til de perfekte partnerne.
SEILING

SEILING

Seiling er både utmattende og uforutsigbart. Konkurranser på elitenivå krever mer enn bare ren styrke og ferdigheter. Toppmoderne teknologi spiller også en viktig rolle. Land Rovers engasjement innen seiling er inspirert av muligheten til å utforske potensialet til avanserte teknologier for å hjelpe kundene våre over hele verden.