LEGENDARISK EVNE OG LUKSUS TENKT PÅ NY

I mer enn syv tiår har Land Rover utfordret det umulige.

I dag utnytter våre luksuriøse og kapable SUVer den elektriske kraften for å nå nye nivåer av bærekraft, evne og raffinement.

HOLD NATUREN VEDLIKE

HOLD NATUREN VEDLIKE

Vårt nye utvalg av Plug-in hybrider (PHEV) kjører med null-utslipp i full elektrisk modus, og reduserer CO2-utslippet betraktelig i hybrid-modus. Utforsk den flotte naturen med minimalt klima-avtrykk og gjør vært eventyr ekstra spesielt.
EN NY VERDEN AV RAFFINEMENT

EN NY VERDEN AV RAFFINEMENT

Våre Plug-in hybrider (PHEV) og mild hybrider (MHEV) komplimenterer de legendariske Land Rover-egenskapene med nesten lydløs kjøring og umiddelbart moment fra den elektriske motoren.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->HEL-ELEKTRISKE RANGE ROVER

HEL-ELEKTRISKE RANGE ROVER

Snart lanseres helelektriske Range Rover. Venteliste åpner mot slutten av 2023.

TILGENGELIGE MODELLER MED ELEKTRISK KRAFT

PLUG-IN HYBRID (PHEV)

PLUG-IN HYBRID (PHEV)

En kombinasjon av bensin- og el-motor. Bytt mellom ren elektrisk kraft, med utslippsfri og nær lydløs kjøring på de kortere turene. Ved lengre turer vil en blanding av elektrisk kraft og bensin senke utslippet og drivstoffkostnadene for en mer effektiv reise. Når du kommer hjem, kan du enkelt lade batteriet via en stikkontakt, eller på din nærmeste ladestasjon.
MILD HYBRID (MHEV)

MILD HYBRID (MHEV)

Uten ladekabel. Støttet av en liten elektrisk motor, forbedrer Land Rover mild hybrid-motorene effektiviteten og raffinementet til bensin og dieselmotorene ved å gjenbruke energi som er samlet opp via retardasjon og kinetisk energi.

HVERDAGEN MED LAND ROVER PHEV

LADE HJEMME ELLER PÅ FARTA

LADE HJEMME ELLER PÅ FARTA

En hjemmelader er den mest praktiske og kostnadseffektive måten å starte hver dag med fult batteri på. En offentlig destinasjonslader er perfekt om du trenger litt ekstra strøm før du reiser videre.
KOMPROMISSLØS EVNE

KOMPROMISSLØS EVNE

Har du tenkt deg ut i terrenget, vil du oppdage at den elektriske motoren gir deg umiddelbar kraft fra stillestående, slik at du takler de mest krevende og bratteste terrengene. Kommer du over et vått strekke, vil du ha de samme egenskapene som en vanlig bensin- eller diesel-motor, med eksepsjonell bakkeklaring og mulighet for å vade1 gjennom 900mm dype vannkilder.
SPAR PENGER MED PHEV

SPAR PENGER MED PHEV

Betydelige skattebesparelser og lavere driftskostnader, en Land Rover PHEV kan hjelpe deg med å spare penger hele året.
EN RENERE MÅTE Å REISE PÅ

EN RENERE MÅTE Å REISE PÅ

Med mulighet for null-utslipp i full elektrisk modus, har du kraften til å redusere CO2-utslippet hver gang du reiser med en av våre PHEVer.

ELEKTRIFISERTE LAND ROVER

Utforsk vårt utvalg av Plug-in- (PHEV) og mild hybrider (MHEV) som representerer vår moderne visjon om Land Rover evne og luksus.

1 Sjekk alltid ruten og utgangen før du vader