LEGENDARISK EVNE OG LUKSUS TENKT PÅ NY

LEGENDARISK EVNE OG LUKSUS TENKT PÅ NY

I mer enn syv tiår har Land Rover utfordret det umulige.


Nå forbedrer elektrisk kraft verdens mest fremkommelige og luksuriøse SUV-er med bedre nivåer av bærekraft, respons og raffinement.

NYE RANGE ROVER ELECTRIC

NYE RANGE ROVER ELECTRIC

Der presisjon og håndverk møter sedvanlig Range Rover-luksus for å omfavne stillegående, helelektrisk fremdrift, null eksosutslipp og tilgang til verdens hurtigste ladenettverk.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->ELEKTRISK KJØRING

ELEKTRISK KJØRING

Elbiler kjører hver kilometer uten eksosutslipp. Vårt utvalg av Plug-in hybrider (PHEV) er designet for å redusere utslipp med helelektriske og hybride kjøremoduser.
EN NY VERDEN AV RAFFINEMENT

EN NY VERDEN AV RAFFINEMENT

Våre Plug-in elektrisk hybrider (PHEV) og mild hybrider (MHEV) komplimenterer de legendariske Land Rover-egenskapene med nesten lydløs kjøring og umiddelbart moment fra den elektriske motoren.

TILGENGELIGE MODELLER MED ELECTRIC KRAFT

ELECTRIC

ELECTRIC

Elbiler drives av en elektrisk motor og en batteripakke. I stedet for å fylle tanken på en bensinstasjon, kan du holde bilen ladet opp med en hjemmelader. Når du er på reise, drar du nytte av DC hurtiglading på offentlige ladestasjoner. Du hjelper med å redusere CO2-utslipp ved å kjøre elektrisk.
PLUG-IN Elektrisk HYBRID (PHEV)

PLUG-IN Elektrisk HYBRID (PHEV)

En elektrisk moto og batteri med støtte fra en forbrenningsmotor. Kjør helelektrisk på det meste av de korte turene, og unngå eksosutslipp. På de lengre turene, vil kombinasjonen av elektrisitet og drivstoff gi deg trygghet. Å lade batteriet er enkel, både hjemme og på reise.
MILD HYBRID (MHEV)

MILD HYBRID (MHEV)

Land Rover MHEVs enhance the efficiency and refinement of their petrol and diesel engines by reusing energy collected through deceleration and regenerative braking. As they don’t have an electric engine, they cannot drive on electric power alone and don’t require charging.

ELEKTRISK KJØRING

LADE HJEMME ELLER PÅ FARTA

LADE HJEMME ELLER PÅ FARTA

En hjemmelader er den mest praktiske og kostnadseffektive måten å starte hver dag med fult batteri på. En offentlig destinasjonslader er perfekt om du trenger litt ekstra strøm før du reiser videre.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->KJØREEGENSKAPER BÅDE PÅ OG AV VEIEN

KJØREEGENSKAPER BÅDE PÅ OG AV VEIEN

Har du tenkt deg ut i terrenget, vil du oppdage at den elektriske motoren gir deg umiddelbar kraft fra stillestående, slik at du takler de mest krevende og bratteste terrengene. Med eksepsjonell bakkeklaring og vadedybde, er det ingen grunn til å styre unna en utfordring.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->SPARING NÅR DU EIER EN ELBIL

SPARING NÅR DU EIER EN ELBIL

Betydelige skattebesparelser og lavere driftskostnader, en Land Rover elektrisk hybrid kan hjelpe deg med å spare penger hele året.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->STARTEN PÅ EN NY ÆRA

STARTEN PÅ EN NY ÆRA

Vi ønsker å bevege oss over en verden som kan nytes av alle. Med null eksosutslipp, er elektrisk kjøring luksuriøse SUV-ers fremtid.

ELEKTRIFISERTE LAND ROVER

Utforsk vårt utvalg av Plug-in elektrisk hybrid (PHEV) og mild hybrider (MHEV) som representerer vår moderne visjon om Land Rover evne og luksus.

ELEKTRIFISERTE LAND ROVER