LAND ROVER EXPERIENCE TOUR

LAND ROVER EXPERIENCE TOUR

DET ER JO IKKE LIKE MORSOMT PÅ FLATT UNDERLAG. SKYV GRENSENE FOR HVA DU OG BILENE VÅRE KAN GJØRE MED EN REKKE KJØREUTFORDRINGER

En flott dag. Jeg er ikke sikker på om jeg kjørte bilen helt opp i maks, men jeg ga i hvert fall alt jeg hadde.

KARYN REIDY
LAND ROVER EXPERIENCE-DELTAKER, SOLIHULL, STORBRITANNIA

EXPERIENCE DRIVES

TASTER DRIVE

TASTER DRIVE

Dette er din mulighet til å sette deg bak rattet i en Land Rover med vårt 1-times nybegynnerkurs. Få bedre kjøreferdigheter og opplev Land Rovers kjøreegenskaper i oppoverbakker, nedoverbakker og ved kryssing av vassdrag.
HALVDAGSOPPLEVELSE

HALVDAGSOPPLEVELSE

Du vil utvikle dine kjøreferdigheter med hjelp fra eksperter og få større forståelse for styring, håndtering av hindringer og hvordan du vurderer ulike miljøer, inkludert kjøring i bratte bakker, nedoverbakker, skråninger og i vann.
HELDAGSOPPLEVELSE

HELDAGSOPPLEVELSE

Utforsk et mer utfordrende terreng og gjør dine kjøreteknikker enda bedre under veiledning av en kvalifisert instruktør. Kjør i ulike terreng og få bedre selvtillit, noe som vil hjelpe deg i hverdagen. Når du har avsluttet en Heldagsopplevelse er du klar til en Avansert opplevelse.
AVANSERT

AVANSERT

Nå er det på tide å skifte gir, bokstavelig talt, med bredere og dypere kunnskap om teknikker for høye og lave gir mens du kjører i utfordrende terreng. Disse ferdighetene gir bedre fremdrift og kontrollert nødstopp på glatt underlag.
SKREDDERSYDD

SKREDDERSYDD

Fortell oss hva du ønsker å lære og vi bygger en eksklusiv Land Rover Experience rundt deg, dine kunder og medarbeidere. Spennende kjøreopplevelser, teambygging, belønninger, bortedager eller feiringer kan skreddersys og tilpasses etter dine krav og ønsker.
SPESIALISTOPPLÆRING

SPESIALISTOPPLÆRING

Våre ekspertinstruktører leverer spesialkurs for førere på alle nivåer, inkludert vinsjing, bilberging og kjøring med tilhenger. Skreddersydde kurs er tilgjengelig for profesjonelle brukere.
LAND ROVER EXPERIENCE TOUR

LAND ROVER EXPERIENCE TOUR

Er du klar for en spennende utfordring? Land Rover Experience Tour er underveis der du kan sitte bak rattet i din favorittmodell fra Land Rover og kjøre over spennende hindringer eller terreng. Intense oppoverbakker, dramatiske nedoverbakker, skråkjøring og mer – Nå kan du selv oppleve Land Rovers enestående terrengegenskaper. Det er jo tross alt ikke like morsomt på flatt underlag.
LES MER

BESTILL DIN EXPERIENCE DRIVE

30 Experience Centres. Vi utforsker verden.

ER DU MER EVENTYRLYSTEN?

ER DU MER EVENTYRLYSTEN?

Ekstraordinære reiser over hele verden
LES MER