Utforsk verden i en allsidig SUV som er utviklet for familielivet. Klar for eventyr med en rekke praktiske tilbehør.

MODELLVALG

Velg mellom tre pålitelige modeller til neste familieeventyr.

DISCOVERY SPORT DYNAMIC HSE

DISCOVERY SPORT DYNAMIC HSE

God plass, høy komfort og flott design.
BYGG DIN EGEN
Designet for allsidighet, og klar for nye familieeventyr.
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA

BANEBRYTENDE INNOVASJON

Den flytende 11,4 tommer store, kurvede Pivi Pro¹ touchskjermen er fullspekket med infotainmentfunksjoner. Discovery Sport er her for alle dine eventyr.

PIONEERING INNOVATION

ELEKTRIFISERT EFFEKTIVITET

Med en sertifisert helelektrisk rekkevidde på opptil 60 km*leverer *Plug-in hybrid (PHEV) både høy komfort og fleksibilitet. DC-hurtiglading fra 0 til 80 prosent på ca. 30 minutter med DC-hurtiglading.

ELECTRIFIED EFFICIENCY

INSPIRASJON

Disse modellene er konfigurert av våre dyktige designere, og uttrykker den perfekte balansen mellom allsidighet og egenskaper. Velg og bestill din modell.

INSPIRATION

SYKKELEVENTYR

Nyt alle familieøyeblikkene på to og fire hjul.
Utforsk kurering

DISTINKTIVT DISCOVERY-DNA

DISTINCTIVE DISCOVERY DNA

UTFORSK

<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->HØY ALLSIDIGHET

HØY ALLSIDIGHET

Discovery Sport lar deg oppleve friheten på veien og i naturen uansett hvor familiens neste eventyr fører deg.
SEGENTLIG DESIGN

SEGENTLIG DESIGN

Utforsk med komfort og trygghet i en bil som er utviklet for hverdagslivet.
INNOVATIV TEKNOLOGI

INNOVATIV TEKNOLOGI

Tilkoblet komfort for hele familien med vårt prisbelønte Pivi Pro1 infotainmentsystem. Med en elegant, svevende 11,4" berøringsskjerm og trådløse programvareoppdateringer (SOTA)2 som bidrar til at teknologien i Discovery Sport forbedres over tid.
EVNEN

EVNEN

Utstyrt for alle typer terreng med sofistikert hjuloppheng og toppmoderne elektrifisert kraft.

**Se WLTP-tallene De oppgitte tallene er et resultat av produsentens tester i samsvar med EUs lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. CO22drivstofføkonomi, energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, hva slags felger og tilbehør bilen er utstyrt med, faktisk kjørerute og batteritilstand. Rekkevidde er basert på produksjonsmodeller med standard kjørerute.

Ladetidene varierer avhengig av flere faktorer, inkludert, men ikke begrenset til, batteriets alder, tilstand, temperatur, ladestatus og faktisk bruk.

1Connected Navigation krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Land Rover-forhandleren for mer informasjon.[ 2Kun kompatible mobiler. Avhengig av marked, mobilnettverk, signal og kundekonto. Krever mobildata eller WiFi-tilkobling. Trådløse programvareoppdateringer avhenger av førersamtykke og nettverkstilkobling, og tilgjengelighet kan variere fra marked til marked.

3Gjelder ikke rene bensinmotorer. 

Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og three fields-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.

Husk at standardutstyr kan skiftes ut hvis du velger alternative utstyrsnivåer. Standardutstyr kan også variere avhengig av land, motorvariant og girkasse.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.

Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.

Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med forhandleren din for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.