RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Range Rover SV tilbyr større valgfrihet, bedre håndverk og funksjonelle forbedringer for de som ønsker et mer unikt design. Det er luksus du kan se, ta og føle på.

EN UTSØKT TOLKNING

Raffinert. Luksuriøs. Eksklusiv. Den mest luksuriøse Range Roveren noensinne.

AN EXQUISITE INTERPRETATION
AN EXQUISITE INTERPRETATION

LUKSURIØS RANGE ROVER

Nyt det vakre eksteriøret med den eksklusive frontgrillen og støtfangeren, og tofarget Range Rover-motiv. Sett deg inn i Semi-Aniline skinnseter. Bruk luksuriøse betjeningskontroller i Gloss White. Opplev luksuriøse og komfortable kjøreopplevelser.

SV PERSONLIG DESIGN

Din Range Rover SV er som skapt for personlige opplevelser.Unike materialer for SV inkluderer Gloss White keramisk list med preget mosaikkmønster eller Natural Dark Linear Wenge trefinér med mosaikkmønster og metalldetaljer.

SØMLØS TILKOBLING

Pivi Pro er intuitiv og enkel å koble til mobilen din, og er like viktig for passasjerene som for føreren. To 13,1” berøringsskjermer, eksklusivt for SV, gir baksetepassasjerene all informasjon og underholdning de trenger.

SV SIGNATURE SUITE

SV Signature Suite med fire seter gir den ultimate passasjeropplevelsen på modeller med lang akselavstand, og kombinerer praktiske funksjoner med høy komfort.

SV SIGNATURE SUITE

HARMONISK INTERIØR

Interiør i Windsor skinn eller bærekraftig Ultrafabrics™1, med midtkonsoll i full lengde, øvre del i finér og integrert komfortbelysning. Berøringsskjermen for baksetet med trådløs lading lar passasjerene i andre seterad kontrollere både komfort og underholdning.

KOMFORT ER VIKTIG

SV Signature Suite gjør Range Rover enda mer komfortabel. Koppholderne og den belyste kjøleskapsdøren felles ut elektrisk og betjenes komfortabelt via berøringsskjermen for baksetet. SV-designet Dartington krystallglass for ekstra eleganse.

ALLSIDIG OG ROMSLIG

Med skulpturert armlene og eksklusiv funksjonsbelysning betjenes det elektrisk innfellbare Club-bordet fra berøringsskjermen i baksetet. Under finner du en smart utnyttelse av plassen med integrerte og sikre oppbevaringsrom i midtkonsollen.

SV INTREPID-TEMA

Dynamisk. Stealth-lignende uttrykk.

SV INTREPID THEME
SV INTREPID THEME

DETALJERING

Interiørdetaljene inkluderer eksklusive finérutførelser, lister og keramiske betjeningskontroller i Satin Black. Antrasitt metallbelegg og eksteriørdetaljer i Graphite Atlas gjør temaet enda mer eksklusivt.

PERSONALISERT LUKSUS

Det dynamiske fokuset til SV Intrepid-temaet kan fremheves ytterligere med svart kontrasttak, røde bremsekalipere og 23" Satin Black felger med detaljer i Narvik Black Gloss og Dark Tinted Lacquer.

SKINNFRITT

Avansert, skinnfritt Ultrafabrics er tilgjengelig for SV Intrepid-temaet. Det myke, smidige og sterke materialet har en unik rektangulær, perforert finish.

SV SERENITY-TEMA

Ren luksus med subtile detaljer som fremhever eksklusiviteten.

SV SERENITY THEME
SV SERENITY THEME

DETALJERING

SV Serenity er luksuriøs ned til minste detalj. Eksteriørdetaljer i Corinthian Bronze og eksklusivt tofarget interiør fremhever bilens imponerende design.

PERSONALISERT LUKSUS

SV Serenity eksteriørtema kan gjøres enda mer unikt med kontrasttak i Corinthian Bronze og valgfrie 23" Gloss Dark Grey felger med detaljer i Corinthian Bronze Satin.

TREMOSAIKK

En rekke utsøkte nye finérutførelser med tre- og metallinnlegg i et mosaikkmønster går igjen i interiøret. Mosaikkbroderi på setene kompletterer interiøret.

RANGE ROVER SV MOTORER

Range Rover SV leveres med våre mest avanserte motorene noensinne.

RANGE ROVER SV MOTORER

PLUG-IN HYBRID

Range Rover SV er tilgjengelig med en ny plug-in hybrid motor. 3,0 liters Ingenium bensin rekkesekser med 294 kW motor med totalt 550 hk (404.5kW)*.

FORTSETT EVENTYRET

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Unike biler fra Land Rover.
RANGE ROVER-MODELLER

RANGE ROVER-MODELLER

Se hele modellutvalget.

1Avhengig av fargevalg.
P550e er kun tilgjengelig med standard akselavstand.
*
Kun tilgjengelig på SV-modeller.