NYE RANGE ROVER ELECTRIC

NYE RANGE ROVER ELECTRIC

DESIGNET OG BYGGET I STORBRITANNIA
Ta ledelsen. Sett deg på ventelisten til Range Rover Electric for muligheten til å bli blant de første til å forhåndsbestille i 2024.

STARTEN PÅ EN NY ÆRA

Den originale luksus-SUV. Helt Range Rover. Helt elektrisk.

NYE RANGE ROVER ELECTRIC

NYE RANGE ROVER ELECTRIC

Opplev uanstrengt luksus med nesten lydløs helektrisk fremdrift, og tilgang til de raskeste offentlige ladestasjonene med Range Rover Electric sin 800v elarkitektur.


Makeløs offroad-teknologi lar deg klarte brattere og vade gjennom 850 mm dypt vann — dypere enn noen andre elektriske luksus-SUVer.

PRIVATLEIEKAMPANJE

Opplev gledene ved å eie uten de vanlige bekymringene for verditap og gjensalg. Ved å velge privatleie av en Range Rover, kan du helt og holdent fokusere på å glede deg over denne eksklusive luksus-SUVen. Uansett dine behov, står vi klare til å skape en skreddersydd løsning som passer perfekt for deg.


Månedsleie fra 24 900,-*

PRIVATLEIEKAMPANJE

ENESTÅENDE RAFFINEMENT OG LUKSUS

Definisjonen på luksuriøse kjøreopplevelser. Range Rover leder an med enestående modernitet.
PEERLESS REFINEMENT AND LUXURY
RANGE ROVER HOUSE

RANGE ROVER HOUSE

Vi inviterte til en helt eksklusiv opplevelse på vakre Villa Lokøy, med havets smaker, nordiske dufter, sensoriske opplevelser med lyd og Norges beste båtbygger, Dolvik. Dette er Range Rover House.

BANEBRYTENDE INNOVASJON

Range Rover har en rik historie med banebrytende innovasjon, og fortsetter å flytte grensene for høy presisjon og kvalitet.

PIONEERING INNOVATION

RANGE ROVER SV

En utsøkt tolkning av Range Rovers luksus og personlig design.

RANGE ROVER SV

PLUG-IN HYBRID

Range Rover Plug-in hybrid har utvidet rekkevidde, og tar ytelse, effektivitet og raffinement til et helt nytt nivå.

ELECTRIC HYBRID

INSPIRASJON

Vakkert konfigurert av våre designere. Disse variantene uttrykker harmonien i arv og innovasjonen som er synonym med Range Rover. Klar for bestilling.

PEERLESS REFINEMENT AND LUXURY

UTFORSK RANGE ROVER

UMISKJENNELIG EN RANGE ROVER

UMISKJENNELIG EN RANGE ROVER

Fri for overflødige detaljer. Den vakreste Range Roveren noensinne.
RAFFINEMENT OG LUKSUS

RAFFINEMENT OG LUKSUS

Luksuriøse kjøreopplevelser og komfort for opptil syv voksne.
INTUITIV TEKNOLOGI

INTUITIV TEKNOLOGI

Utviklet for å gjøre livet ditt enklere med en rekke kjørefunksjoner.
HØYERE YTELSE

HØYERE YTELSE

Nye nivåer av ytelse, effektivitet og raffinement.

Når den er målt opp mot en lukket klasse av konkurrenter per november 2023. Alltid sjekk ruten og utgang av vannet før vading.


*Vinner av SMARTBEST-prisen for de beste tilkoblede teknologiene – november 2020.

Husk at standardutstyr kan skiftes ut hvis du velger alternative utstyrsnivåer. Standardutstyr kan også variere avhengig av land, motorvariant og girkasse.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.

Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.

Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger. Amazon, Alexa og alle relaterte logoer er varemerker som tilhører Amazon.com, Inc. eller deres datterselskaper. Visse Alexa-funksjoner er avhengig av smarthusteknologi. Bruk av Amazon Alexa krever en Amazon-konto.

Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd.