VÅRT SUV-UTVALG AV HYBRID, BENSIN OG EURO 6 DIESEL

HVILKEN BIL ER RIKTIG FOR DEG?
VÅRT SUV-UTVALG AV HYBRID, BENSIN OG EURO 6 DIESEL

VALGET ER DITT

NY DIESEL

NY DIESEL

Land Rovers nye dieselmotorer er renere enn noensinne, og leverer drivstoffeffektivitet og høyt dreiemoment som er egnet både til terrengkjøring og kjøring med tilhenger. Dette er en kombinasjon som skaper driftssikker ytelse under lange kjøreturer.
BENSIN

BENSIN

Vårt nye utvalg av bensinmotorer leverer dynamisk og smidig kjøring, samtidig som Land Rovers ikoniske responsvillighet på veien opprettholdes med imponerende lavt drivstofforbruk og CO2 -utslipp.
Ladbar hybrid (PHEV)

Ladbar hybrid (PHEV)

Våre ladbare hybrider (PHEV) kombinerer en konvensjonell motor med en elmotor for helelektrisk kjøring i lavere hastigheter og tradisjonell forbrenningsmotor på lange kjøreturer.

HVILKEN BIL ER RIKTIG FOR DEG?

Svar på 5 raske spørsmål om dine kjørevaner for å se om din neste bil bør være diesel-, bensin- eller el-bil.

FORDELER MED NY DIESEL, BENSIN OG LADBAR HYBRID

LAVT CO<sub>2-</sub> UTSLIPP

LAVT CO2- UTSLIPP

Land Rovers nye dieselmotorer har ca. 20 % lavere CO2 -utslipp enn bensinmotorer. Siden 2002 har bilkjøpere som valgte dieselmotor redusert CO2- utslippene med ca. 3 millioner tonn.
OPPFYLLELSE AV EU6d-TEMP OG REAL DRIVING EMISSIONS (RDE)

OPPFYLLELSE AV EU6d-TEMP OG REAL DRIVING EMISSIONS (RDE)

Land Rovers nye dieselbiler oppfyller både EU6d-Temp og Real Driving Emissions (RDE), noe som fører til en betydelig reduksjon av utslipp under alle kjøreforhold.
REDUSERT NITROGENOKSIDUTSLIPP (NO<sub>x</sub>)

REDUSERT NITROGENOKSIDUTSLIPP (NOx)

Siden september 2015 er alle dieselmodellene fra Land Rovers utstyrt med selektiv katalytisk reduksjon (SCR) etterbehandlingssystem (dvs. AdBlue), noe som bidrar til en dramatisk reduksjon av NOx -utslippene.
BEDRE DRIVSTOFFORBRUK

BEDRE DRIVSTOFFORBRUK

Dieselmotorene har ca. 20 % bedre drivstofføkonomi enn bensinmotorene. Hvis du kjører over 19 000 km i året, er dieselmotor sannsynligvis det mest kostnadseffektive valget for deg.
OPPFYLLELSE AV EU6d-TEMP OG REAL DRIVING EMISSIONS (RDE)

OPPFYLLELSE AV EU6d-TEMP OG REAL DRIVING EMISSIONS (RDE)

Land Rovers nye bensinbiler oppfyller både EU6d-Temp og Real Driving Emissions (RDE), noe som fører til en betydelig reduksjon av utslipp under alle kjøreforhold.
EN DYNAMISK KJØREOPPLEVELSE

EN DYNAMISK KJØREOPPLEVELSE

Land Rovers bensinmotorer leverer smidig, responsvillig kjøring og energiske kjøreopplevelser. De leverer en spennende kombinasjon av uanstrengt ytelse og enestående lydbilde i alle hastigheter.
REDUSERT UTSLIPP AV SVEVESTØV

REDUSERT UTSLIPP AV SVEVESTØV

Våre nyeste bensinmotorer er utstyrt med høyeffektive filtre som fanger opp og lagrer ultrafine partikler når eksosgass passerer gjennom dem. Dette bidrar til redusert eksosutslipp i atmosfæren.
LAVERE PRIS

LAVERE PRIS

Selv om dieselmotorer vanligvis leverer bedre drivstoffeffektivitet, er de litt rimeligere bensinmotorene ofte et smartere valg for de som bare kjører korte turer.
LAVT UTSLIPP

LAVT UTSLIPP

Ladbare hybrider fra Land Rover leverer nullutslipp på korte kjøreturer, og er mer miljøvennlige enn biler med kun forbrenningsmotor. Dette reduserer også miljøavtrykket ditt.
ENESTÅENDE KJØREEGENSKAPER

ENESTÅENDE KJØREEGENSKAPER

Din ladbare hybrid er utstyrt med de enestående terrengegenskapene du forventer fra en Land Rover. Vadedybden er for eksempel nøyaktig den samme som med en konvensjonell forbrenningsmotor, og det ekstra dreiemomentet fra elmotoren er også en fordel ved terrengkjøring.
MER RAFFINERT KJØRING

MER RAFFINERT KJØRING

Våre ladbare hybrider er våre mest stillegående biler noensinne, og sikrer en sømløs overgang mellom bensinmotoren og elmotoren for optimalt raffinement og en avslappet følelse i bilen.
DRIFTSKOSTNADER

DRIFTSKOSTNADER

Den relativt lave strømprisen i forhold til bensin og diesel betyr at det er mye billigere å fylle opp tanken på en ladbar hybrid. Og de krever mindre vedlikehold fordi de har færre bevegelige slitedeler.

VANLIGE SPØRSMÅL

OPEN ALL
Hva er en drivlinje?
Hvor lang tid tar det å fullade en hybridbil?
Hva er rekkevidden til en hybridbil?
Hva er fordelene med diesel i forhold til bensin?
Hvordan reduserer Jaguar Land Rover utslippsnivåene i bilene sine?
Er dieselmotorer rene?
Hva er et dieselpartikkelfilter (DPF) og hvorfor er dette viktig?

UTFORSK LAND ROVER

VÅR BILER

VÅR BILER

Les mer om Land Rover og sammenlign modellutvalget før du velger bilen som passer best for deg og livsstilen din.
ANSVAR

ANSVAR

Vi er forpliktet til å drive virksomheten vår på en ansvarlig og bærekraftig måte slik at vi kan gi økt verdi til våre kunder og selskapet, samt en bredere økonomisk vekst.
OPPMERKSOMHET RUNDT BENSIN- OG DIESELMOTORER

OPPMERKSOMHET RUNDT BENSIN- OG DIESELMOTORER

Hvorfor kritiseres dieselmotorene? Hvordan vil lovendringer påvirke bilen du kjører til daglig? Les de nyeste historiene om to av verdens mest populære drivlinjer.
BØR JEG KJØPE EN DIESELBIL?

BØR JEG KJØPE EN DIESELBIL?

Det er mye forvirring rundt dieselbiler, og vi svarer gjerne på alle spørsmål du måtte ha for å finne den rette bilen for deg.

*De oppgitte tallene er et resultat av produsentens tester i samsvar med EUs lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. Tallene for CO2 og drivstofforbruk kan variere avhengig av hvilke felger og dekk bilen er utstyrt med, og hva slags ekstrautstyr som er montert.