UTFORSK

NYE RANGE ROVER SPORT

<h3><strong>UTFORSK</strong></h3>
<h1>NYE RANGE ROVER SPORT</h1>

STEALTH-LIGNENDE OG KRAFTIG

Range Rover Sport L461 22MY
KLIKK FOR Å INTERAGERE
Range Rover Sport side view.

MINIMALISTISK DESIGN

Det stramme karosseriet formidler kraft og ytelse, mens de stealth-lignende hovedlysene og grillen sammen den skulpturerte nedre støtfangeren skaper et selvsikkert designuttrykk. Den uavbrutte baklysgrafikken gjør at bakenden skiller seg ut fra mengden.

MUSKULØST DESIGNUTTRYKK

Den imponerende tilstedeværelsen på veien i Range Rover Sport er et resultat av det muskuløse designuttrykket, de dramatiske proporsjonene og korte overhengene. 23" felger er tilgjengelig i en rekke utførelser. Bilens profil er lett gjenkjennelig.

EKSKLUSIVE DETALJER

Range Rover Sport Dynamic tilbyr en rekke særpregede designdetaljer. Med blant annet detaljer i Satin Burnished Copper, unike nedre støtfangerlister, Matte Graphite-innskrift og et enda kraftigere og mer selvsikkert designuttrykk.
STEALTH AND POWER

MODERNE MATERIALER

Vi gjenskaper konseptet bærekraftig moderne luksus, og tilbyr toppmoderne tekniske materialer, inkludert lett Ultrafabrics, uten at det går på bekostning av kvalitet eller ytelse.

DEN NYE PERFORMANCE-MESTEREN

SV EDITION ONE leverer overlegen kraft fra den spesialutviklede milde hybridmotoren med 635 hk og Twin-Turbo-motor med innovativt 6D Dynamics hjuloppheng. Ultralette 23" karbonfiberfelger og karbonkeramiske bremseskiver låser opp det dynamiske potensialet til vår mest teknologisk avanserte Range Rover Sport.

AVANSERT TEKNOLOGI

Kombinerer nye nivåer av ytelse og terrengegenskaper. En rekke funksjoner for bedre responsvillighet på veien, bedre kjøreegenskaper og smidighet.
DYNAMIC AIR SUSPENSION

DYNAMIC AIR SUSPENSION

Alle Range Rover Sport kommer med justerbar, dynamisk luftfjæring som forbereder bilen for veien foran ved hjelp av navigasjonsdata og luftfjærer med justerbar voluminnstilling for mer responsvillige og komfortable kjøreegenskaper.
TORQUE VECTORING

TORQUE VECTORING

Torque Vectoring by Braking leverer responsvillig, kontrollert kjøring i svinger og manøvrering gjennom hårnålssvingene. Bilen bruker den elektroniske differensialen og bremsesystemet for en konstant utjevning av momentfordelingen mellom de fire hjulene.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Minimerer uønskede chassisbevegelser som krenging ved kjøring i svinger eller «pitching» under kraftig bremsing ved å overvåke mer enn 100 parametere opptil 500 ganger per sekund for å fastslå den nøyaktige responsen som kreves.
DYNAMIC LAUNCH

DYNAMIC LAUNCH

Dynamic Launch1 optimaliserer girskiftene og leverer optimalt dreiemoment for økt akselerasjon. Kun på Range Rover Sport.

PLUG-IN HYBRID

Spennende ytelse og effektivitet, og en av få som tilbyr 50 kW DC-hurtiglading. Range Rover Sport Plug-in hybrid med utvidet rekkevidde kan lade opptil 80 % på under en time. Med en 3,0 liters Ingenium bensin rekkesekser, 160 kW og flere kjøremoduser.
LES MER

PLUG-IN HYBRID SPESIFIKASJONER

ELEKTRISK REKKEVIDDE (MAKS)

115 KM

WLTP. Forventet reell rekkevidde på opptil 96 km.

CO2 UTSLIPP (FRA)

15 g/km*

Nullutslipp i elbilmodus.

OFFENTLIGE LADESTASJONER (FRA)

<60 MINUTTER**

Lader opptil 80 % på under en time med DC-hurtiglading.

HJEMMELADING (FRA)

5 TIMER**

Opptil 100 prosent med en 7 kW AC-hjemmelader.

SPORTSLIG LUKSUS

AKTIV STØYDEMPING

Fokuser på å nyte reisen. Neste generasjons aktiv støydemping filtrerer ut uønsket støy ved hjelp av et nettverk av avansert lydteknologi som en del av valgfritt Meridian Signature Sound System*.

INTUITIV TEKNOLOGI

PIVI PRO

Det prisbelønte Pivi Pro infotainmentsystemet er vårt mest intuitive noensinne. Alle kontroller er integrert på én berøringsskjerm, noe som gir enkel tilkobling med mobiler og en rekke tilkoblede kjørealternativer.
BAKSETEUNDERHOLDNING

BAKSETEUNDERHOLDNING

Passasjerene kan se filmer eller koble til en konsoll for underholdning på reisen. To 11,4" HD-skjermer med speiling og tilkobling via HDMI.
PRAKTISKE FUNKSJONER

PRAKTISKE FUNKSJONER

Online Pack gir sømløs tilkobling med tilgang til innebygde apper som Spotify. Trådløse programvareoppdateringer (SOTA) holder bilen oppdatert.
TRÅDLØS LADING

TRÅDLØS LADING

Trådløs lading lar deg lade kompatible mobiler og minimerer rot i kupeen.
FØRERASSISTANSE

FØRERASSISTANSE

Velg mellom en rekke funksjoner som er utviklet for å gjøre kjøring og parkering enklere, med mange innovative teknologier som forbedrer kjøreopplevelsen.

DIGITAL LED HOVEDLYS

Digitale LED hovedlys med signatur kjørelys gir bedre sikt ved nattkjøring med en rekkevidde på opptil 500 m. Hvert hovedlys har 1,3 millioner digitale mikrospeilenheter og adaptiv belysning bruker navigasjonsdata som følger med på veien foran.
BYGG DIN EGEN

ENESTÅENDE KJØREEGENSKAPER

TERRAIN RESPONSE

Med sju terrengmoduser kan Range Rover Sport tilpasse responsen fra bilens motor, girkasse, differensialer og chassissystemer med Terrain Response 2. Tilpass terrengegenskapene med Configurable Terrain Response-teknologien.
OFF-ROAD CONTROL

OFF-ROAD CONTROL

Still inn og oppretthold stabil hastighet i utfordrende forhold som gjørme, vått gress, is, snø og grusveier. Verdens første Adaptive Off-Road Cruise Control registrerer terrenget og regulerer bilens hastighet automatisk for optimal kontroll samtidig som det opprettholder ønsket komfortnivå.
VADING

VADING

Range Rover Sport har en vadedybde på opptil 900 mm**. 3D Surround Camera med Wade Sensing gir deg beskjed når vannivået nærmer seg maks vadedybde. Kontrollsystemet gir sanntidsinformasjon ved dårlig sikt.

PERSONLIG DESIGN

Tilpass Range Rover Sport etter dine preferanser med et utvalg av modeller, motorer og utstyrspakker.

SV EDITION ONE

SKREDDERSYDD ELLER KLAR TIL BESTILLING

Velg modell, motor og utstyrspakke før du velger blant et utvalg av lakkfarger, felger og interiøralternativer.

UNIK FOR DEG

Et utvalg av utstyrspakker og tilbehør. Et utvalg av farger, felger og tak. Når vi sier at dette er din Range Rover Sport, mener vi det.

FORTSETT EVENTYRET

RANGE ROVER SPORT MODELLER

RANGE ROVER SPORT MODELLER

Se hele modellutvalget.
RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Fascinerende, dynamisk og selvsikker.
SPESIFIKASJONER

SPESIFIKASJONER

Se fakta og tall.

*Se WLTP-tallene.

Oppgitte tall er et resultat av produsentens tester i samsvar med EUs lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. CO22drivstofføkonomi, energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, hva slags felger og tilbehør bilen er utstyrt med, faktisk kjørerute og batteritilstand. Rekkevidde er basert på produksjonsmodeller med standard kjørerute.

**Ladetidene vil variere avhengig av flere faktorer, inkludert batteriets alder, tilstand, temperatur, ladestatus og faktisk bruk.

Standard på Range Rover Sport SV EDITION ONE
*
Sjekk alltid ruten og utkjøringen før du kjører ut i vannet.

1Nå tilgjengelig på Plug-in hybrid.
2Texcell-forskningen ble utført i 2020, og forskningsresultatene er presentert av Panasonic.
3 Land Rover Remote Skills gjelder kun på spesifikke markeder.
4Bildet er kun ment for illustrasjonsformål. Kontroller omgivelsene for sikkerhets skyld.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje) og marked, eller krever montering av annet utstyr. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.

Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.

Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med Internett og abonnement. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder vist i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger. Alle relaterte logoer er varemerker som tilhører Amazon.com, Inc. eller deres datterselskaper.

Apple CarPlay® er et varemerke som tilhører Apple Inc. Brukervilkår kan gjelde.

Android Auto™ er et varemerke som tilhører Google LLC.

App Store er et varemerke som tilhører Apple Inc.

Google Play er et varemerke som tilhører Google LLC.

Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield™ og three fields-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.