UTFORSK DISCOVERY SPORT
<h3><br></h3><strong> UTFORSK DISCOVERY SPORT</strong>

DESIGNET FOR ALLSIDIGHET

ROMSLIG SETEKONFIGURASJON

Med opptil 7 seter og den romsligste, åpne frontkonsollen i sin klasse1, kan hele familien utforske verden med stil og komfort.

BÆR ALT

Plass til takbokser, sykler og annet utstyr med en dynamisk taklast på opptil 75 kg.

SØMLØS TILKOBLING

Gå aldri tom for strøm igjen med en USB-C-kontakt på hver seterad, med høyere effekt for raskere lading.

FOR DITT NESTE EVENTYR

FOR YOUR NEXT ADVENTURE

INTREPID DESIGN

Sidelister og grill i Gloss Black med Discovery-signatur og sekskantet motiv i bilens farge og Discovery-motiv på panseret i Narvik Gloss Black.

DYNAMISK UTTRYKK

Discovery-DNA-et er tydelig med et selvsikkert designuttrykk, hevet linje og unik C-stolpe. 21" og 19" alufelger i Gloss Black eller Diamond Turned Finish.

SPENNENDE FARGER

Discovery Sport Dynamic er utstyrt med deksel for tilhengerfeste som matcher bilens farge med nedre sidelister i Gloss Black for å understreke det tøffe, moderne designuttrykket.

INTUITIVE KONTROLLER

Du kan styre alle aspekter ved kjøreturen komfortabelt med den nye svevende 11,4" buede2 berøringsskjermen med Pivi Pro. En ny girvelger gir full kontroll.

GARANTERT KOMFORT

Alle sitter komfortabelt med et utvalg av eksklusive materialer, inkludert Luxtec og semsket skinn. DuoLeather eller Windsor skinn er tilgjengelig i en rekke farger.

PANORAMAUTSIKT

Fyll Discovery Sport med naturlig lys og nyt utsikten fra alle seter med valgfritt panoramaglasstak.

INTUITIV TEKNOLOGI

TILKOBLET

Start alle familieeventyr på et øyeblikk med Pivi Pro2 infotainment. 90 % av oppgavene er tilgjengelige med to trykk på den nye svevende 11,4" buede berøringsskjermen.

INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

Det høyoppløste 12,3" interaktive førerdisplayet er utviklet for å vise kjøretøy-, navigasjons- og kjøreinformasjon i førerens synsfelt. Valgfritt Head-Up Display projiserer viktig informasjon på frontruten4.

AIR PURIFICATION

Cabin Air Purification Plus i Discovery Sport er blant de mest sofistikerte luftkvalitetsteknologiene i sin klasse1, som filtrerer og renser luften i kupeen for støv og mikrober samtidig som den overvåker CO2-nivåene for økt velvære for hele familien.

PRAKTISKE FUNKSJONER

Sømløs tilkobling for hele familien med Amazon Alexa, Cloud Connectivity og Apple CarPlay®7 og muligheten for WiFi Hotspot med abonnement. Du kan også fjernstyre funksjonene i bilen via Land Rover Remote Skill8.

TRÅDLØS LADING

Trådløs lading av enheter3 og tilkoblingsmuligheter lar deg lade kompatible mobiler samtidig som du minimerer rot i kupeen.

FORBEDRET EFFEKTIVITET

PLUG-IN HYBRID

Gennemfør 90% af alle dine hverdags ture i EV mode. 9 Discovery Sport Plug-in hybrid kan levere elektrisk kørsel op til 59 km ††
BYGG DIN EGEN

PLUG-IN HYBRID SPESIFIKASJONER

WLTP elektrisk rækkevidde (op til)

61 KM**

Forventet rækkevidde under normale kørselsforhold op til 47km.

CO2 UTSLIPP (FRA)

33 G/KM**

Nullutslipp i elbilmodus.

OFFENTLIGE LADESTASJONER (FRA)

30 MINUTTER

DC-hurtiglading fra 0 til 80 prosent på 30 minutter.

HJEMMELADING (FRA)

2 TIMER 12 MINUTTER

Opptil 100 % med en 7 kW AC-hjemmelader.

OVERLEGNE KJØREEGENSKAPER

CONFIDENT CAPABILITY

FLYTT ALT

Tilhengervekt på opptil 2 500 kg* lar deg transportere alt fra tilhenger til hestehenger med Discovery Sport.

TILPASSBARE TEKNOLOGIER

Alle Discovery Sport-modeller er utstyrt med All-Wheel Drive, All Terrain Progress Control og Terrain Response 2 for økt trygghet under alle forhold.

OPTIMAL TREKKRAFT

Føl deg trygg under alle forhold med Launch Traction Control, Gradient Release Control, Hill Launch Assist og Hill Descent Control for dine offroad-behov.

FORTSETT EVENTYRET

DISCOVERY SPORT MODELLER

DISCOVERY SPORT MODELLER

Se hele modellutvalget.
OVERSIKT

OVERSIKT

Gjør mer ut av din verden med Discovery Sport.

**Se WLTP-tallene
De oppgitte tallene er et resultat av produsentens tester i samsvar med EUs lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. CO22drivstofføkonomi, energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, hva slags felger og tilbehør bilen er utstyrt med, faktisk kjørerute og batteritilstand. Rekkevidde er basert på produksjonsmodeller med standard kjørerute.

Flytende: Volum som måles ved å simulere bagasjerommet fylt med væske.

*Tilhengervekt vil påvirke rekkevidden betraktelig.

Ladetidene varierer avhengig av flere faktorer, inkludert, men ikke begrenset til, batteriets alder, tilstand, temperatur, ladestatus og faktisk bruk.

1Målt opp mot utvalgte konkurrenter per 3. mars 2023.

2Connected Navigation krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Land Rover-forhandleren for mer informasjon.

3Kun kompatible mobiler.

4Krever soldempende glass på enkelte markeder. Navigasjon på frontruten er kun tilgjengelig når Pivi Pro er installert i bilen.

5Hvis brukere med bifokale eller progressive briller ikke kan justere fokus på det digitale ClearSight-bildet, kan de gå tilbake til vanlig speilmodus når som helst. Bildet er kun ment for illustrasjonsformål. Kontroller omgivelsene for sikkerhets skyld. Avhengig av lokale lover og regler.

6ClearSight Ground View er avhengig av 3D Surround Camera. Bildet er kun ment for illustrasjonsformål. Kontroller omgivelsene for sikkerhets skyld. Avhengig av lokale lover og regler.

7Bilen er klargjort for Apple CarPlay. Tjenestene fra Apple CarPlay avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Les mer på https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

8Land Rover Remote er en abonnementstjeneste som kan forlenges hos din Land Rover-forhandler etter den innledende perioden. Land Rover Remote App kan lastes ned fra Apple App Store/Google Play.

9Gjennomsnittlig daglig kjørelengde (51 km) beregnet ved hjelp av InControl-data fra 30 markeder globalt for Discovery Sport-biler mellom 2019 og 2022. Med fulladet batteri.

Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og three fields-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.

Husk at standardutstyr kan skiftes ut hvis du velger alternative utstyrsnivåer. Standardutstyr kan også variere avhengig av land, motorvariant og girkasse.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.

Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.

Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med forhandleren din for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.