KOMPROMISSLØST HÅNDVERK

Med unik karisma.

UNIKT DESIGN

CRAFTED WITHOUT COMPROMISE
FANTASTISK DESIGN

FASCINERENDE UNIK

Evoque har Range Rovers design-DNA med flytende tak, linjelekkert midtparti og en ny, elegant tredimensjonal grill. De nye Pixel LED hovedlysene gir en skarp og unik lysgrafikk.
CRAFTED WITHOUT COMPROMISE
KOMFORTABELT MILJØ

KOMFORTABELT MILJØ

Den avslappende og minimalistiske kupeen i Range Rover Evoque har en midtkonsoll med taktil girvelger, 11,4" buet berøringsskjerm i glass og bedre oppbevaringsmuligheter.

PRAKTISKE FUNKSJONER

PRAKTISKE FUNKSJONER

NESTE GENERASJONS PIVI PRO

Vårt prisbelønte Pivi Pro1 infotainmentsystem har alle betjeningsknappene på den nye svevende 11,4” buede berøringsskjermen i glass. For å gjøre det så praktisk som mulig, har du alltid tilgang til justering av volum, klima og seter.

FØRERASSISTANSE

Velg mellom en rekke funksjoner designet for å gjøre kjøring og parkering enklere. Du har tilgang til Driver Assistance Mode direkte via rattet.
FØRERASSISTANSE
AVANSERT TEKNOLOGI

AVANSERT TEKNOLOGI

Pivi Pro1 fungerer med trådløse programvareoppdateringer4og forbedrer teknologien i Range Rover Evoque fortløpende. What3words-navigasjonen bruker en kombinasjon av tre ord for nøyaktig navigasjon.
SØMLØS TILKOBLING

SØMLØS TILKOBLING

Med USB-C-porter kan alle passasjerene være tilkoblet, samtidig som trådløs lading minimerer rot i kupeen.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->STRESSFRI SIKKERHET

STRESSFRI SIKKERHET

Med nøkkelfri inngang, tilgjengelig som standard på Dynamic SE, Dynamic HSE og Autobiography, utløses de innfelte dørhåndtakene automatisk og dørene låses opp når du nærmer deg bilen. Dørene låses når du forlater bilen og nøkkelen ikke lenger registreres.
CABIN AIR PURIFICATION PLUS

CABIN AIR PURIFICATION PLUS

Cabin Air Purification Plus i Range Rover Evoque er blant de mest sofistikerte luftkvalitetsteknologiene i sin klasse5 , og fremmer velvære og øker årvåkenheten ved å overvåke og kontrollere CO2-nivåer med PM 2,5-filtrering og CO2 Management.

YTELSE

WLTP ELEKTRISK REKKEVIDDE (MAKS)

61KM††
Forventet reell rekkevidde på opptil 47 km.

CO2 UTSLIPP UTSLIPP (FRA)

33G/KM††
Nullutslipp i elbilmodus.

LADETID PÅ OFFENTLIGE LADESTASJONER (FRA)

30 MINUTTER
DC-hurtiglading fra 0 til 80 prosent på 30 minutter.

HJEMMELADING (FRA)

2 TIMER 12 MINUTTER
Opptil 100 % med en 7 kW AC-hjemmelader.

ELECTRIC HYBRID

Range Rover Evoque Plug-in hybrid (PHEV) tilbyr det beste fra alle verdener med hybridteknologi som kombinerer en 80 kW elmotor og Ingenium bensinmotor. Fullfør den gjennomsnittlige daglige kjøreturen kun i elbilmodus6 med en sertifisert rekkevidde på opptil 62 km5.
ELECTRIC HYBRID

TOPPFART

230KM/H*

MAKSIMAL KRAFT

249PS (184kW)

0-100 KM/H

7,6SEKUNDER
0-100 km/h in 7,6 sekunder.

CO2 UTSLIPP UTSLIPP (FRA)

182G/KM±
NEDC (blandet kjøring)

PETROL MILD HYBRID

YTELSE Våre effektive og kraftige milde hybridmotorer regenererer og lagrer energi som vanligvis går tapt under nedbremsing.
PETROL MILD HYBRID

TOPPFART

213KM/H

MAKSIMAL KRAFT

204PS (150kW)

0-100 KM/H

8,5 SEKUNDER
0-100 km/h in 7,6 sekunder.

CO2 UTSLIPP UTSLIPP (FRA)

166G/KM††
WLTP (blandet kjøring)

DIESEL MILD HYBRID

Våre effektive og kraftige milde hybridmotorer regenererer og lagrer energi som vanligvis går tapt under nedbremsing.
DIESEL MILD HYBRID

TERRENGEGENSKAPER

ADAPTIVE TEKNOLOGIER
OPTIMAL TREKKRAFT

TILBEHØRSPAKKER

UNIK FOR DEG

UNIK FOR DEG

Raffinert praktikalitet er forbedret med et utvalg av kuraterte utstyrspakker og tilbehør, designet for å komplementere din livsstil.

FORTSETT EVENTYRET

MODELLER OG SPESIFIKASJONER

MODELLER OG SPESIFIKASJONER

Se hele modellutvalget.
OVERSIKT

OVERSIKT

Opplev Range Rover Evoque.

**Se WLTP-tallene.


De oppgitte tallene er et resultat av produsentens tester i samsvar med EUs lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. CO2-utslipp2, drivstofføkonomi, energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, hva slags felger og tilbehør bilen er utstyrt med, faktisk kjørerute og batteritilstand. Rekkevidde er basert på produksjonsmodeller med standard kjørerute.

Ladetidene vil variere avhengig av flere faktorer, inkludert batteriets alder, tilstand, temperatur, ladestatus og faktisk bruk.

1Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med internett og abonnement. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger. Connected Navigation krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Land Rover-forhandleren for mer informasjon.

23D Surround Camera. Bildet er kun ment for illustrasjonsformål. Kontroller omgivelsene for sikkerhets skyld. Avhengig av lokale lover og regler.

4Kun kompatible mobiler. Avhengig av marked, mobilnettverk, signal og kundekonto. Krever mobildata eller WiFi-tilkobling. Trådløse programvareoppdateringer avhenger av førersamtykke og nettverkstilkobling, og tilgjengelighet kan variere fra marked til marked.

5Målt opp mot utvalgte konkurrenter per 3. mars 2023.

6Gjennomsnittlig daglig kjørelengde (48 km) beregnet ved hjelp av InControl-data fra 30 globale markeder for Range Rover Evoque-biler mellom 2019 og 2022. Med fulladet batteri.