UTFORSK UTFORSK RANGE ROVER EVOQUE

UTFORSK UTFORSK RANGE ROVER EVOQUE

KOMPROMISSLØST HÅNDVERK

CRAFTED WITHOUT COMPROMISE
FANTASTISK DESIGN

FANTASTISK DESIGN

Evoque har Range Rovers design-DNA med flytende tak, linjelekkert midtparti og en ny, elegant tredimensjonal grill. De nye Pixel LED hovedlysene gir en skarp og unik lysgrafikk.
CRAFTED WITHOUT COMPROMISE
KOMFORTABELT MILJØ

KOMFORTABELT MILJØ

Den avslappende og minimalistiske kupeen i Range Rover Evoque har ny midtkonsoll med en ny og taktil girvelger, 11,4" buet berøringsskjerm i glass og bedre oppbevaringsmuligheter.

PRAKTISKE FUNKSJONER

PRAKTISKE FUNKSJONER

NESTE GENERASJONS PIVI PRO

Vårt prisbelønte Pivi Pro1 infotainmentsystem har alle betjeningsknappene på den nye svevende 11,4” buede berøringsskjermen i glass. For å gjøre det så praktisk som mulig, har du alltid tilgang til justering av volum, klima og seter.
AVANSERT TEKNOLOGI

AVANSERT TEKNOLOGI

Pivi Pro1 fungerer med trådløse programvareoppdateringer4og forbedrer teknologien i Range Rover Evoque fortløpende. What3words-navigasjonen bruker en kombinasjon av tre ord for nøyaktig navigasjon.
SØMLØS TILKOBLING

SØMLØS TILKOBLING

Med USB-C-porter kan alle passasjerene være tilkoblet, samtidig som trådløs lading minimerer rot i kupeen.
FØRERASSISTANSE

FØRERASSISTANSE

Velg mellom en rekke funksjoner designet for å gjøre kjøring og parkering enklere. Du har tilgang til Driver Assistance Mode direkte via rattet.

AVSLAPPENDE MILJØ

CABIN AIR PURIFICATION PLUS

CABIN AIR PURIFICATION PLUS

Cabin Air Purification Plus i Range Rover Evoque er blant de mest sofistikerte luftkvalitetsteknologiene i sin klasse5 , og fremmer velvære og øker årvåkenheten ved å overvåke og kontrollere CO2-nivåer med PM 2,5-filtrering og CO2 Management.

ELEKTRIFISERENDE YTELSE

PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Range Rover Evoque Plug-in hybrid (PHEV) tilbyr det beste fra alle verdener med hybridteknologi som kombinerer en 80 kW elmotor og Ingenium bensinmotor. Fullfør den gjennomsnittlige daglige kjøreturen kun i elbilmodus6 med en sertifisert rekkevidde på opptil 62 km**.

PLUG-IN HYBRID SPESIFIKASJONER

WLTP ELEKTRISK REKKEVIDDE (MAKS)

62 KM**

 Forventet reell rekkevidde på opptil 48 km.

CO2-UTSLIPP UTSLIPP (FRA)

31 G/KM**

Nullutslipp i elbilmodus.

LADETID PÅ OFFENTLIGE LADESTASJONER (FRA)

30 MINUTTER

DC-hurtiglading fra 0 til 80 prosent på 30 minutter.

HJEMMELADING (FRA)

2 TIMER 12 MINUTTER

Opptil 100 % med en 7 kW AC-hjemmelader.

TERRENGEGENSKAPER

ADAPTIVE TEKNOLOGIER
OPTIMAL TREKKRAFT

TILBEHØRSPAKKER

UNIK FOR DEG

UNIK FOR DEG

Raffinert praktikalitet er forbedret med et utvalg av kuraterte utstyrspakker og tilbehør, designet for å komplementere din livsstil.

FORTSETT EVENTYRET

MODELLER

MODELLER

Se hele modellutvalget.
OVERSIKT

OVERSIKT

Opplev Range Rover Evoque.

**Se WLTP-tallene.


De oppgitte tallene er et resultat av produsentens tester i samsvar med EUs lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. CO2-utslipp2, drivstofføkonomi, energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, hva slags felger og tilbehør bilen er utstyrt med, faktisk kjørerute og batteritilstand. Rekkevidde er basert på produksjonsmodeller med standard kjørerute.

Ladetidene vil variere avhengig av flere faktorer, inkludert batteriets alder, tilstand, temperatur, ladestatus og faktisk bruk.

1Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med internett og abonnement. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger. Connected Navigation krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Land Rover-forhandleren for mer informasjon.

23D Surround Camera. Bildet er kun ment for illustrasjonsformål. Kontroller omgivelsene for sikkerhets skyld. Avhengig av lokale lover og regler.

4Kun kompatible mobiler. Avhengig av marked, mobilnettverk, signal og kundekonto. Krever mobildata eller WiFi-tilkobling. Trådløse programvareoppdateringer avhenger av førersamtykke og nettverkstilkobling, og tilgjengelighet kan variere fra marked til marked.

5Målt opp mot utvalgte konkurrenter per 3. mars 2023.

6Gjennomsnittlig daglig kjørelengde (48 km) beregnet ved hjelp av InControl-data fra 30 globale markeder for Range Rover Evoque-biler mellom 2019 og 2022. Med fulladet batteri.