ADVANCED DRIVER ASSISTANCE SYSTEMS (ADAS)

DISSE VALGFRIE FUNKSJONENE ER TILGJENGELIGE SEPARAT ELLER ELLER SOM EN DEL AV EN FØRERASSISTANSE-PAKKE. PAKKER OG FUNKSJONER ER AVHENGIG AV VALGT KJØRETØY
Evoque som kjører inn på byveien

FØRERFUNKSJONER

En skreddersybar funksjon som bringer sammen alle de fire Driver Assistance-funksjoner:  Forward Collision Warning, Lane Assistance, Speed Limit Warning og Speed Limit Notification.

Nærbilde av speedometeret
Nærbilde av speedometeret

KJØREFUNKSJONER

InControl inkluderer standard og valgfrie kjøreassistansefunksjoner som hjelper deg å få mest mulig ut av din Land Rover, og gir deg den tryggest mulige turen til hvor enn du vil dra.

Illustrasjon av Adaptive Cruise Control

ADAPTIV CRUISE CONTROL

Still inn din marsjfart, og den distansen du vil holde til kjøretøyet foran deg, sånn at kjøretøyet ditt justerer farten når bilen foran deg bremser ned.
Illustrasjon av Emergency Braking

EMERGENCY BRAKING

Emergency Braking kan hjelpe med å forhindre kollisjoner med andre kjøretøy, fotgjengere eller syklister. Systemet gir deg advarsler for mulige kollisjoner, og vil automatisk bremse om du ikke foretar noen handlinger.
Illustrasjon av Lane Keep Assist

LANE KEEP ASSIST

Lane Keep Assist merker når ditt kjøretøy skjener ut av filen du kjører i, og hjelper deg ved å dra litt I rattet i retning filen du ligger i slik at du kan ta over og komme tilbake i riktig posisjon.
Illustrasjon av Blind Spot Assist

BLIND SPOT ASSIST

Blind Spot Assist2 hjelper deg med å skifte fil tryggere med et varsellys i sidespeilet ditt som lyser om du har et annet kjøretøy i blindsonen din. Automatisk styrekorreksjon advarer deg for å avbryte filskiftet og unngå kollisjon.
Land Rover Traffic Signal Recognition stilisert gjengivelse

TRAFFIC SIGN RECOGNITION MED ADAPTIVE SPEED LIMITER

Få et enkelt overblikk over fartsgrenser og skilt i instrumentpanelet eller det valgfrie Head-up Displayet. Nå det er aktivert, bruker Adaptive Speed Limiter Traffic Sign Recognition3 for å justere ditt kjøretøys fart.
Land Rover Driver Condition Monitor stilisert gjengivelse

KJØREFORHOLDMONITOR

Driver Condition Monitor merker det om du begynner å bli søvnig ved å monitorere bevegelse av rattet, og aktivitet på bremse- og gasspedalene. Da får du en tidlig varsel når du trenger å ta en pause.
Land Rover Driver Condition Monitor stilisert gjengivelse

REAR COLLISION MONITOR

Rear Collision Monitor kan merke om et kjøretøy nærmer seg bakfra uten å bremse ned, og gir deg en alarm om en potensiell kollisjon. Systemet vil så forsøke å få sjåføren bak til å bremse ved å automatisk skru på nødblink.

PARKERINGSFUNKSJONER

Hjelper deg å manøvrere din Land Rover inn på de trangeste parkeringsplassene. Kontakt din forhandlig for å oppdage hvilke funksjoner som er best for deg.

Defender parkeringsassistent

3D SURROUND CAMERA

3D Surround Camera hjelper deg med å se mer. Den nye funksjonen for 3D eksteriørperspektiver sammen med et 360° oversiktsbilde av ditt kjøretøy gjør manøvrering enklere, og når du er utenfor veien, lar ClearSight Ground View krysse krevende terreng med selvsikkerhet.
Illustrasjon av parkeringsassistent i front og bakpart.

PARKERINGSASSISTANSE FORAN OG BAK

Gjør manøvrering enda enklere. Sensorer på støtfangerne foran og bak aktiveres manuelt, eller når bilen står i revers. Når du parkerer, vil touchsskjermen gi visuelle og hørbare advarsler for hvor nærme du er et hinder.
Illustrasjon av Rear Traffic Monitor

REAR TRAFFIC MONITOR

Rear Traffic Monitor advarer deg om kjøretøy, fotgjengere og andre farer som kommer fra enhver side. Det er spesielt nyttig når du rygger ut av en parkeringsplass.
Illustrasjon av Clear Exit Monitor

CLEAR EXIT MONITOR

Clear Exit Monitor hjelper passasjerer å forlate kjøretøyet på en trygg måte ved å gi et varsellys i døren om en fare nærmer seg, som for eksempel forbikjørende biler eller syklister.

DESIGN DIN EGEN

Design ditt kjøretøy for å passe dine behov.

Range Rover

NYE RANGE ROVER

Makeløs eleganse og luksus
Range Rover Sport

RANGE ROVER SPORT

Spennende. Dramatisk. Kompromissløs.
Range Rover Velar

RANGE ROVER VELAR

Den avantgardistiske Range Rover.
Range Rover Evoque

RANGE ROVER EVOQUE

Tid for å gjøre inntrykk.
Discovery

DISCOVERY

Den mest allsidige syvseters SUV.
DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

En allsidig kompat-SUV.
DEFENDER

DEFENDER

Klar for å gjøre store ting.
Range Rover

NYE RANGE ROVER

Makeløs eleganse og luksus
Range Rover Sport

RANGE ROVER SPORT

Spennende. Dramatisk. Kompromissløs.
Range Rover Velar

RANGE ROVER VELAR

Den avantgardistiske Range Rover.
Range Rover Evoque

RANGE ROVER EVOQUE

Tid for å gjøre inntrykk.
Discovery

DISCOVERY

Den mest allsidige syvseters SUV.
DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

En allsidig kompat-SUV.
DEFENDER

DEFENDER

Klar for å gjøre store ting.

1Viktig: Kjøretøy i GSR II-markeder og/eller NCAP-markeder vil automatisk gå i High-modus hver gang du starter bilen. I markeder som ikke er GSR II- og eller NcAP-markeder vil den valgte modusen holde seg i bilens minne og vil ikke bytte modus når du starter kjøretøyet. Uavhengig av marked, vil de valgte innstillingene i Custom-modus ble husket av kjøretøyet. GSR II (General Safety Regulation II) er et sikkerhetslovverk som trådde i kraft for nye modeller i 2022 og vil bli gjeldende på allerede lanserte modeller i 2024.
2Blind Spot Assist kan hjelpe med å unngå kollisjoner. Om ditt kjøretøy merker et annet kjøretøy i blindsonen din når du begynner å skifte fil, vil rattet begynne å korrigere seg tilbake til filen du ligger i for å guide deg bort fra en potensielle ulykke.
3Kun tilgjengelig med Pivi Pro.  

For mer informasjon, last ned og bruk iGuide-appen.
Last ned iGuide for Apple.
Last ned iGuide for Android. .  

Valgfrie funksjoner og deres tilgjengelighet kan variere på bakgrunn av kjøretøysspesifikasjon (modell og drivverk) og marked, eller kreve installasjon av andre funksjoner og tilvalg for å kunne installeres. Vennligst kontakt din forhandler for flere detaljer, eller konfigurer ditt kjøretøy på våre nettsider.  

Bilens funksjoner skal kun brukes av sjåfør når det er trygt. Sjåfører må påse at de har full kontroll over kjøretøyet til enhver tid.