INCONTROL FØRERASSISTANSE

VELG MELLOM EN REKKE FUNKSJONER SOM ER UTVIKLET FOR Å GJØRE KJØRING OG PARKERING BÅDE ENKLERE OG TRYGGERE

KJØRING

VARSLINGER OM POTENSIELLE FARESITUASJONER GJØR DEG TRYGGERE
KJØRING

KJØREFUNKSJONER

NØDBREMSING (AUTONOM NØDBREMSING)

NØDBREMSING (AUTONOM NØDBREMSING)

Registrerer en potensiell kollisjon med et annet kjøretøy, og viser en Forward Alert for å varsle føreren om å bruke bremsene. Hvis føreren ikke reagerer, vil bilen bruke bremsene for å redusere farten ved et eventuelt sammenstøt*.
LANE KEEP ASSIST

LANE KEEP ASSIST

Hvis du utilsiktet skulle kjøre ut av kjørefeltet på motorveien, vil din Land Rover både varsle deg og styre bilen trygt tilbake til kjørefeltet.
DRIVER CONDITION MONITOR

DRIVER CONDITION MONITOR

Driver Condition Monitor registrerer når du begynner å føle deg trett, og gir deg et varsel når det er på tide å ta en pause.
TRAFFIC SIGN RECOGNITION

TRAFFIC SIGN RECOGNITION

Traffic Sign Recognition viser fartsgrenser og andre veiskilt på instrumentpanelet.
ADAPTIV CRUISEKONTROLL MED QUEUE ASSIST

ADAPTIV CRUISEKONTROLL MED QUEUE ASSIST

Still inn hastigheten og avstanden til bilene foran slik at bilen din automatisk tilpasses saktegående trafikk.
INTELLIGENT NØDBREMSING

INTELLIGENT NØDBREMSING

Når kameraene registrerer en fare innenfor et visst område, mottar du et lydsignal om potensiell kollisjonsfare og bilen bremser automatisk.
BLIND SPOT ASSIST

BLIND SPOT ASSIST

Et blinkende ikon i det korresponderende sidespeilet vil varsle deg om hindringer i, eller som nærmer seg raskt, i blindsonen.
FILM OM REVERSE TRAFFIC DETECTION

FILM OM REVERSE TRAFFIC DETECTION

Systemet varsler deg om kjøretøy, fotgjengere eller andre farer som nærmer seg fra sidene på bilen din. Dette systemet vil varsle deg med både lyd- og lyssignaler slik at du vet hva som befinner seg bak bilen når sikten er dårlig.

PARKERING

FINN EN PARKERINGSPLASS OG PARKER ENKELT
PARKERING

PARKERINGSFUNKSJONER

360° PARKERINGSASSISTENT

360° PARKERINGSASSISTENT

Parkeringssensorer foran, bak og på sidene avgir lyd- og lyssignaler i sanntid for å varsle deg om hvor nær du er hindringene.
PARK ASSIST

PARK ASSIST

Bilen din ser etter og manøvrerer slik at både lukeparkering og parkering i parkeringslommer blir enklere samtidig som du kontrollerer hastigheten og retningen.
360° SURROUND CAMERA

360° SURROUND CAMERA

Gir 360º eksteriørvisning via berøringsskjermen, noe som er til hjelp under ulike manøvreringer, f.eks. ved parkering og for å kjøre enkelt inn og ut av trange parkeringsplasser og veikryss.
CLEAR EXIT DETECTION

CLEAR EXIT DETECTION

Et varsellys som vil blinke på bakdørene for å hjelpe alle med sikker utstigning av bilen ved møtende trafikk eller andre faresituasjoner.

*High-Speed Emergency Braking kan aktiveres fra 10- 160 km/t.

Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Ta kontakt med din lokale Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med Internett og abonnement, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.