SPONSING

LES MER OM FELLES VERDIER I LAND ROVERS SPONSORSKAP.

LES MER OM SPONSING
SPONSING OG SAMARBEID
RUGBY
Land Rovers sponsing av rugby, fra grasrot- til elitenivå, er inspirert av felles verdier om integritet, stolthet og stabilitet. Den ustoppelige kraften, forpliktelsene og ferdighetene på og utenfor banen fra menn og kvinner i denne tøffe idretten, inspirerer oss hele tiden.
LES MER
INVICTUS GAMES
En kombinasjon av indre og ytre krefter driver konkurrentene i Invictus Games på reisen mot rehabilitering. Deltakerne er en stor inspirasjonskilde, og en konstant påminnelse om hva som kan oppnås hvis vi går Above and Beyond.
LES MER
HESTESPORT
Land Rover har sponset hestesport i over 30 år, og vi setter stor pris på våre felles verdier. Disse mannlige og kvinnelige rytterne har et sterkt et ønske om å gå Above and Beyond i alt de foretar seg, og jobber knallhardt hver eneste dag for å bli best.
LES MER
HUMANITÆRT OG KONSERVERING
Land Rover er stolt partner i en rekke organisasjoner som jobber med å hjelpe andre mennesker og miljøet på innovative måter. Disse organisasjonene er valgt på bakgrunn av sin innsats med å skape positive endringer for andre mennesker og miljøet med alt fra livbergende konserveringsarbeid til banebrytende forskningsekspedisjoner.
LES MER
ADVENTURE
Land Rovers Adventure-partnere har et felles ønske om å skyve grensene for utforsking. Våre kjøreegenskaper og deres lidenskap for utforsking gjør oss til de perfekte partnerne.
LES MER
SEILING
Seiling er både utmattende og uforutsigbart. Konkurranser på elitenivå krever mer enn bare ren styrke og ferdigheter. Toppmoderne teknologi spiller også en viktig rolle. Land Rovers engasjement innen seiling er inspirert av muligheten til å utforske potensialet til avanserte teknologier for å hjelpe kundene våre over hele verden.
LES MER
HOLD MEG INFORMERT
Registrer deg og motta siste nytt om Land Rover.
KONTAKT OSS
Ta kontakt med oss for hjelp fra Land Rover eller for generelle henvendelser.
FINN EN FORHANDLER
Finn din nærmeste Land Rover-forhandler.
BESTILL EN OPPLEVELSE
Den beste måten du kan oppleve en Land Rover er å sette deg bak rattet.