LAND ROVER REBORN.

RESTAURERING AV ORIGINALE SERIES I LAND ROVERE. NÅ KAN DU EIE EN DEL AV HISTORIEN.

LES MER
lLiUrmRL7tk
ABOVE AND BEYOND.

EN TEGNING I SANDEN LANSERTE EN VERDENSBERØMT LEGENDE MED KJØREEGENSKAPER, KRAFT OG SERVICE.

SE FILMEN

Året er 1947. En mann tegner en silhuett av en bil i sanden på en walisisk strand. Bilen er en Land Rover. Tøff, uredd og klar til å endre historien med sine terrengegenskaper.

Årtier med innovasjon har tatt oss Above and Beyond. Vi navigerer i ukjent terreng med stødig hånd - det er den unike kombinasjonen av egenskaper og holdninger som skiller Land Rover fra andre bilmerker.

VÅR ARV
For å bygge en bil med enestående terrengegenskaper, pålitelighet og kontroll fant vi en ny generasjon eventyrere.
VÅRT HÅNDVERK
Bli med bak kulissene for å se våre dedikerte håndverkere som på en teknologisk og tradisjonell måte skaper detaljene på Land Rover og gir den liv.
VÅRE EVENTYR
Våre rekordsettende ekspedisjoner viser at hvis du kjører inn i det ukjente, må du sørge for at du kjører en Land Rover.
VÅR FREMTID
Reiser i ukjent terreng er alltid spennende og fremtiden er ikke noe unntak. Vi mener at innovasjon er vår fremtid.
ARVENS OPPRINNELSE

Maurice Wilks var Land Rovers første innovatør. Sønnen forteller oss om arven.

SE FILMEN
VÅR ARV
THE IMPOSSIBLE JOURNEY.

Det er noe ved Land Rover som gjør at eventyrene blir en suksess. Følg våghalsene i den første landekspedisjonen fra London til Singapore i 1955.

LES ARTIKKELEN
BERØMTE FØRERE

Ikoner blir ikke til over natten. De gjør seg fortjent til det på veien. Noen av de mest berømte Land Rover-førerne har førstehåndskunnskap om dette. Vi er stolte over å være en del av deres reiser...

VÅRT HÅNDVERK
PERFEKT INNSTILLING
Terrain Response® overvåker kjøreforholdene og optimaliserer bilens innstillinger automatisk etter terrenget. Så nå vet du hvorfor du alltid kjører komfortabelt uansett terreng.
SE FILMEN
LETTERE BIL
Styrke behøver ikke å være så tungt. Vi er ledende innen produksjon av mer effektive biler med aluminiumskarosseri fordi vi mener at våre ideer er de mest holdbare.
VAKKERT INTERIØR
Land Rover har lenge vært forbundet med enestående terrengegenskaper, men vi er også lidenskapelig opptatt av interiøret i bilene våre. Kun de flotteste materialene og de dyktigste håndverkerne er godt nok.
MOTORROM
Våre motorer er et resultat av vår teknologi. Se under panseret på Land Rover og finn all ekspertisen som alle bilene våre er utstyrt med.
3D OG VIRTUELL VIRKELIGHET.
Vår programvare for billedbehandling i 3D og virtuell virkelighet lar designere sette seg inn i bilene lenge før de blir produsert.
LAND ROVER E-CAPABILITY-TEKNOLOGIER

Land Rover fokuserer på å gjøre bilene så effektive som mulig. Vi har lange tradisjoner for effektive teknologier – fra senking av aktivt hjuloppheng til intelligent Stop/Start.

Våre nåværende biler fortsetter denne reisen med innovative teknologier, inkludert elektronisk servostyring, aluminiumskarosserier og våre nye Ingenium-motorer.

For å identifisere nye og effektive E-Capability-modeller, vil nye E-Capability-spesifikasjoner stå med blå skrift på bakenden av bilen. Lave driftskostnader og klasseledende CO2-utslipp – Range Rover Evoque fra 109 g/km og Discovery Sport fra 123 g/km.

VÅR FREMTID
PLUTSELIG SER DU ALT KLART FOR DEG
Vi lanserer det transparente panseret. Et frekt forsøk på å vinne over teknofilene? Du har rett.
SE FILMEN
PIONERER PÅ LAND OG I VERDENSROMMET
Land Rover og Virgin Galactic: to merker som er berømt for å skyve grensene.
SE FILMEN
BLAZE A TRAIL.
Den avanserte laserteknologien som skanner terrenget gjennom frontlyktene, gjør mer enn bare å lyse opp veien og terrenget. Ved å beregne den beste ruten og koble inn Terrain Response® kommer du deg trygt over hindringer, sprekker og rundt i terrenget.
SE FILMEN
THE FUTURE BECKONS.
Remote Control er bare en av indikatorene på hvordan vi vil håndtere morgendagens bilteknologi. Discovery Vision Concept viser at vi er opptatt av prestasjoner, ikke funksjoner.
SE FILMEN
DRIFTSANSVAR ER VIKTIG FOR BÆREKRAFTIG VIRKSOMHET

Vi har ambisiøse planer for fremtiden. Vi erkjenner også at vi driver virksomhet i en ressursbegrenset verden. Vi utvikler derfor virksomheten vår i samsvar med disse utfordringene, og tar vare på ressursene og samfunnene vi er avhengige av.

LES MER
BESTILL EN EXPERIENCE- DAY
Opplev Land Rovers terrengegenskaper du også.
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.
KONTAKT OSS
Du kan kontakte oss på telefon, på nettet eller via våre sosiale nettverk.
HOLD MEG INFORMERT
Registrer deg og motta siste nytt om Land Rover.