GARANTI

Et trygt og forutsigbart bilhold

Når du kjøper en ny Land Rover, er du dekket av en omfattende fabrikkgaranti i de fem første årene (eller 150.000 km, avhengig av hva som først inntreffer).

Om en komponent må repareres eller byttes på grunn av en produksjonsfeil, vil arbeidet utføres kostnadsfritt, med originale Land Rover deler, hos en autorisert Land Rover forhandler.Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon om garantien. *Gjelder for biler utlevert, eller førstegangsregistrert fra og med 1. juli 2023.


Dele- og tilbehørsgaranti

Om en del må repareres eller skiftes under dele- og tilbehørsgarantien, vil arbeidet som kreves utføres hos en Land Rover-forhandler uten kostnader selv etter bilgarantien har utløpt. Denne garantien dekker originale deler eller tilbehør kjøpt hos en Land Rover-forhandler.


Tilbehør montert på et nytt kjøretøy

Dersom ditt nye kjøretøy har originalt Land Rover-tilbehør montert hos en Land Rover-forhandler innen en måned etter dato for førstegangsregistrering, og begrenset opptil 1600 kilometer kjørelengde, vil utstyret falle under de samme vilkårene og garantiperiode som fabrikkgarantien.


Vilkår og betingelser

Land Rover sine originale deler møter høye standarder for sikkerhet og kvalitet. Derfor anbefaler vi at du kun monterer originale Land Rover-deler og -tilbehør på ditt kjøretøy. Annet tilbehør har ikke blitt testet av Land Rover, og kvaliteten på disse delene kan derfor ikke garanteres. Garantien dekker ikke skader som er forårsaket av uoriginale deler og tilbehør.


Lakkgaranti

Kjøretøyet er levert med en lakk-garanti mot produksjonsfeil, denne garantien har en varighet på fem år uavhengig av kjørelengde. Din Land Rover-forhandler vil kostnadsfritt utbedre slik reklamasjon i henhold til fabrikkens retningslinjer.


Rustgaranti

Bilen er levert med seks års fabrikkgaranti mot rust på karosseriet, reparasjon utføres kostnadsfritt av din autoriserte Land Rover-forhandler i hele garantiperiode fra din nye Land Rover ble førstegangsregistrert, uavhengig av kilometerstand.


Veiassistanse

Med Land Rover Assistanse kan du legge ut på reise uten bekymring. Om du skulle oppleve problemer under reisen din – som en punktering eller annen driftsstans – sørger vi for at du får den assistansen du trenger.


Ytelser ved veiassistanse

Vår veiassistanse hjelper deg uansett situasjon og sted. Dersom det skulle oppstå problemer med din Land Rover, vil en representant fra Land Rover Assistanse utføre en undersøkelse og diagnose på stedet, og forsøke å løse problemet der og da.


Dersom representanten fra Land Rover Assistanse ikke har mulighet til å løse problemet på stedet, vil vi ta bilen med til et sertifisert Land Rover-serviceverksted. Vi vil da sørge for at du og ditt reisefølge kan fortsette reisen helt uten ytterligere kostnader. Er du langt fra destinasjonen din, vil vi også dekke hotellovernatting.


Land Rover Assistanse er tilgjengelig i hele produsentens garantiperiode på fem år. Om du ønsker å få mer informasjon om Land Rover Assistanse, kan du kontakte din nærmeste Land Rover-forhandler.