HVORDAN LADE DIN ELEKTRISK HYBRID

HVORDAN LADE DIN ELBIL

HVORDAN LADE DIN PLUG-IN Elektrisk HYBRID (PHEV)

HVORDAN LADE DIN PLUG-IN Elektrisk HYBRID (PHEV)

Når det kommer til lading, kunne ikke livet vært enklere. Her er alt du trenger å vite om billading.

DIN VIDEOGUIDE FOR LADING

DIN VIDEOGUIDE FOR LADING

Bli kjent med din Land Rover sin ladeprosess på tre minutter.
SE FILMEN

LADEKONTAKTER

Din Land Rover Elektrisk hybrid bruker et Combined Charging System (CCS) for å koble til ladepunkter. Dette er kompatibelt med tregere AC ladehastigheter, og på utvalgte modeller, C hurtiglading. Andre bilfabrikanter kan bruke andre ladesystemer som CHAdeMO. Disse er mindre brukt i ladeinfrastrukturen og er ikke kompatible med Land Rover Elektrisk hybrid.

AC-LADING

AC-LADING

Den øverste delen av ditt kjøretøys CCS-støpsel er for AC-lading (opptil 7 kW). Kontaktene som passer til disse støpslene heter Type 2 kontakter og er kompatible med din hjemmelader, offentlige AC-ladepunkter og veggstøpslene dine hjemme.
AC HURTIGLADING

AC HURTIGLADING

På utvalgte modeller, har den nedre delen av kjøretøyets CCS-støpsel to kontakter som kombineres med de tre kontaktene på den øvre delen for DC hurtiglading (opptil 50 kW), vanligvis funnet langs motorveien. De to nedre kontaktene finner du ved å fjerne dekselet til det nedre støpselet.

LADEKABLER

Din Elektrisk hybrid er kompatibel med tre ulike typer ladekabler for forskjellige strømkilder.

KABEL FOR AC-LADING MED HJEMMELADER ELLER OFFENTLIGE LADESTASJONER (MODE 3)

KABEL FOR AC-LADING MED HJEMMELADER ELLER OFFENTLIGE LADESTASJONER (MODE 3)

Mode 3-ladekabler lar deg koble bilen til en hjemmelader eller et offentlig AC-ladepunkt. En slik kabel kommer med Type 2-kontakter i begge endene.
TETHER-KABEL FOR DC-HURTIGLADING

TETHER-KABEL FOR DC-HURTIGLADING

Kabler for DC-hurtiglading er fastmontert til ladestasjoner langs veien, så det er ingen grunn til å finne frem din egen ladekabel. For å lade slik må begge kontaktene være koblet til ditt kjøretøys CCS-støpsel.
KABEL FOR LADING I VEGGSTØPSEL (MODE 2)

KABEL FOR LADING I VEGGSTØPSEL (MODE 2)

Mode 2-ladekabler lar deg koble ditt kjøretøy til veggstøpselet med en Type 2-kontakt på den ene siden og en vanlig stikkontakt på den andre.

ANBEFALTE SMARTTELEFON-APPER

Få umiddelbar tilgang til å overvåke, styre og veiledning for elektrisk hybrid lading hjemme eller på farta med appene, Land Rover Remote og Land Rover iGuide.

FÅ LADEVEILEDNING PÅ FARTA

FÅ LADEVEILEDNING PÅ FARTA

Appen Land Rover iGuide gjør det enkelt å finne og å forstå viktige funksjoner i din Land Rover elektrisk hybrid. Den funker også som din mobile brukermanual, og sikrer at du alltid har svaret på spørsmålene dine tilgjjengelig.1
KONTROLLER OG OVERVÅK LADINGEN FRA DER DU ER

KONTROLLER OG OVERVÅK LADINGEN FRA DER DU ER

Remote Charging-funksjonen i appen, Land Rover Remote, gir deg full kontroll over ladestatusen fra mobilen. Avreise-timeren og å stille inn din fortrukne ladeperiode kan også gjøres med noen få tastetrykk.1

YTTERLIGERE Elektrisk hybrid SUPPORT

INSTALLASJON AV HJEMMELADER

INSTALLASJON AV HJEMMELADER

En profesjonelt installert hjemmelader er den enkleste, mest praktiske og kostnadseffektive måten å starte dagen fulladet.
LADE PÅ FARTA EV

LADE PÅ FARTA EV

En destinasjonslader er perfekt når du trenger strøm på reise. Finn ut hvor du kan finne dem og hvordan du betaler.
KONFIGURER DIN Elektrisk hybrid

KONFIGURER DIN Elektrisk hybrid

Første steg for å få det beste ut av nøkkelfunksjoner og -egenskaper, er å koble mobilen til infotainment-systemet og sette opp fjernkontroll via1 mobiltelefonen.
Elektrisk hybrid KJØREMODUSER

Elektrisk hybrid KJØREMODUSER

Bli kjent med modusene som lar deg velge mellom elektrisk eller bensindrevet kjøring.

1Kun kompatibel smarttelefoner. Avhengig av tilgjengelighet hos tredjepartsleverandør av plattformer og mobiltelefonsignal.

InControl sine funksjoner, valg og deres tilgjengelighet er avhengig av marked — kontakt din forhandler for å undersøke tilgjengelighet i ditt marked og betingelser. Noen funksjoner krever SIM-kort og dataavtale som videre vil kreve andre abonnementer etter den innledende perioden levert av din forhandler. Mobiltilkobling er ikke garantert på alle lokasjoner.

iOS er et varemerke som tilhører Apple Inc. Apple Inc brukervilkår kan gjelde.

Android er et varemerke som tilhører Google LLC.