EIERSKAP

Som Land Rover-eier kan du få visse spesialfordeler.

GODKJENTE SERVICEVERKSTEDER
Kun Land Rovers godkjente serviceverksteder imøtekommer våre høye kvalitetsstandarder som gir full dekning av din nye bil.
BESTILL SERVICE
VEIASSISTANSE
Ved havari eller ulykker vil fagutdannede mekanikere bistå med veiassistanse, og om nødvendig vil vi organisere og betale for videre transport.
KONTAKT OSS
TILBEHØR
Personliggjør din Land Rover med et bredt utvalg av tilbehør som er spesialdesignet for din modell og produsert etter samme standarder som bilen din.
SE TILBEHØR
SERVICEAVTALER
Det er vel verdt å velge en Land Rover serviceavtale tilpasset dine behov slik at du alltid har tilgang på Land Rovers ekspertise og har full dekning.
FINN EN FORHANDLER
TILBEHØR

Et utvalg av tilbehør av høy kvalitet utnytter det fulle potensialet til din Land Rover.

SE FILMEN
INTERIØR
Legg til Land Rover-godkjent tilbehør når som helst, fra Premium mattesett til personliggjorte innstegslister for å skape ditt eget personlige miljø.
EKSTERIØR
Fremhev bilens utseende med en rekke tilbehør, fra innfellbare sidetrinn, sidekanaler og beskyttelsesplater foran og bak i rustfritt stål.
LASTE- OG TILHENGERVEKT
Velg spesialisert lastetilbehør tilpasset din livsstil, inkludert takstativ, og optimaliser Land Rovers tilhengervekt med det rette utstyret.
TILBEHØR
Tilpass Land Rover med et bredt utvalg av tilbehør som er spesielt designet for bilen din.
SE TILBEHØR
FELGER OG DEKK

Originale Land Rover alufelger er testet for både vei- og terrengkjøring og tåler ekstrem belastning på de fleste underlag. Dekkene anses som en viktig del av bilens design og teknikk ettersom de kontrollerer bilens styrke.

FINN EN FORHANDLER
SERVICEAVTALER

Med serviceavtale for din nye Land Rover føler du deg tryggere på reisen.

BESTILL SERVICE
KOSTNADSBESPARELSER
Serviceavtalene gir deg lavere kostnader sammenlignet med å betale for individuelle tjenester. Alle kostnader i forbindelse med arbeid og deler for den planlagte servicen er inkludert i serviceavtalen.
BEDRE RESTVERDI
Regelmessig service bidrar til å øke bilens restverdi.
PRAKTISKE DETALJER
Be om en serviceavtale hos din Land Rover-forhandler.
PROBLEMFRITT
All planlagt service er dekket i henhold til Land Rovers retningslinjer uten ekstra kostnader.
LAND ROVER-GODKJENTE MEKANIKERE
Land Rovers eksperter utfører service på bilen din når det passer deg.
ORIGINALE LAND ROVER-DELER
Vi bruker kun originaldeler med 12 måneders garanti.
ELEKTRONISK HJELPEKONTROLL AV KJØRETØYET
ELEKTRONISK HJELPEKONTROLL AV KJØRETØYET

Før vi servicerer eller reparerer Land Rover, utfører vi en gratis elektronisk helsekontroll (eVHC).

BESTILL SERVICE
GODKJENTE SERVICEVERKSTEDER
GODKJENTE SERVICEVERKSTEDER

Våre godkjente serviceverksteder har høy kompetanse innen service og vedlikehold av din Land Rover. Disse er de eneste serviceverkstedene som imøtekommer Land Rovers høye standarder for kvalitet og service. De sørger for at din nye bil har full dekning og bidrar samtidig til å opprettholde bilens ytelse og sikkerhet.

BESTILL SERVICE
DETTE KAN DU FORVENTE
Mekanikere bruker diagnoseverktøy som måler bilens mekaniske og elektroniske systemer før de monterer originale Land Rover-deler.
NÅR JOBBEN ER UTFØRT
Kostnadene er transparente og bilen repareres i garantiperioden, hvis aktuelt. Alle originaldeler er også dekket av garantien og bilens servicehefte vil bli oppdatert.
ORIGINALDELER
Originaldeler fra Land Rover er laget spesielt for din bil og har fordeler som vil bidra til å forlenge bilens levetid.
OLJE FRA CASTROL
For å imøtekomme de nyeste spesifikasjonene og for optimal ytelse, anbefaler Land Rover deg å bruke Castrol EDGE Professional på bilen din.
LES MER
GARANTIER OG TILBAKEKALLING
DELEGARANTI
Med originale Land Rover-deler montert på bilen har du 12-måneders garanti mot produksjonsfeil.
LES MER
TILBAKEKALLING
Hvis en Land Rover mot formodning må tilbakekalles blir eierne løpende informert om hvilke tiltak som skal utføres.
TEKNOLOGIOPPGRADERING
BLUETOOTH®
Land Rover tilbyr Bluetooth®-konnektivitet - et mobiltelefonsystem du kan koble til et godkjent håndsett. Dette betyr at du kan la smarttelefonen ligge i kofferten, vesken eller i lommen og allikevel ha tilgang til funksjonene via bilens hodetelefon, berøringsskjerm, betjeningsknappene på rattet eller ved å bruke Land Rover stemmestyring.
LES MER
NAVIGASJON og KORTFØRING
Hvis ditt satellittnavigasjonssystem er eldre enn 1 år vil du kunne dra nytte av Land Rovers navigasjonsoppdatering som viser eventuelle endringer av veikartet. Tusenvis av nye interessepunkter (POI) legges til hvert år og uthever stedene du kan besøke, i tillegg til nyttige funksjoner som «korteste rute» og «raskeste rute».
OPPDATER NAVIGASJONEN
GUIDER OG HÅNDBØKER

Visste du at du kan laste ned eierhåndbøker og teknisk informasjon for nye og eldre Land Rovere? Vi har også laget en rekke instruksjonsvideoer
som gjør at du får mest mulig ut av bilens funksjoner.

SØK ETTER GUIDER OG HÅNDBØKER
VEIASSISTANSE

Ved et havari eller en ulykke, eller hvis du glemmer nøklene i bilen, er det godt å vite at du kan ringe en fagopplært Land Rover-mekaniker.

VEIASSISTANSE FORDELER
Du kan stole på vår veiassistanse. Ytelsene fra Land Rover Assistance er tilgjengelige i garantiperioden for nye biler. En Land Rover-opplært mekaniker kan vanligvis løse problemet der og da. Hvis ikke tar vi med bilen til et Land Rover-godkjent serviceverksted samt organiserer og betaler for din videre reise. I enkelte tilfeller betaler vi også for hotellovernatting.
KONTAKT OSS
REPARASJON AV ULYKKE
Accident Services-programmet gir deg tilgang til vårt nettverk av reparasjonsverksteder. Spesialistene på disse verkstedene gjennomfører omfattende, sertifisert opplæring for å kunne håndtere alt fra mindre skader til større kollisjonsskader. Vi er forpliktet til å sørge for at din Land Rover repareres etter de høyeste standardene.
FINN EN FORHANDLER
MOTORER OG UTSLIPP
WLTP
En guide til WLTP: den nye standarden for drivstoffeffektivitet.
LES MER
DIESELPARTIKKELFILTER
Hva er et dieselpartikkelfilter (DPF) og hvorfor er dette viktig?
LES MER
NY DIESEL, BENSIN ELLER PHEV?
Våre eksisterende bensin- og dieselmotorer er de reneste og mest effektive motorene vi noensinne har produsert. Den nye ladbare hybridmotoren er vår mest innovative drivlinje noensinne.
HVILKEN BIL ER RIKTIG FOR DEG?
TILBAKEHENTING OG RESIRKULERING
Som et av våre tiltak for å verne om miljøet har vi utviklet et komplett program for gjenbruk av biler som omfatter retningslinjer for gjenbrukbar design, økt bruk av gjenbrukte materialer og redusert bruk av farlige materialer.
LES MER
FINN EN FORHANDLER
Finn ditt nærmeste autoriserte servicesenter.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
BESTILL SERVICE
Bestill serviceavtale for din Land Rover online.
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.