STILLE INN INCONTROL PRO SERVICES

STILLE INN INCONTROL PRO SERVICES

FORBEDRET FUNKSJONALITET

InControl Pro Services er en del av InControl Connect Pro-pakken, og leverer forbedret navigasjon, infotainment og tilkoblingsmuligheter for InControl Touch Pro.

For å sette opp Pro Services, må du følge veiledningen.

AKTIVERE CONNECTIVITY

For å kunne benytte deg av tilkoblingstjenestene, må du aktivere tilkoblingene for biler utstyrt med InControl Pro Services. For å hindre at tenningen slås av, må du passe på at motoren er i gang og at bilen kjører på tomgang.

TRINN 1

TRINN 1

Du må installere et Micro-SIM-kort som beskrevet på siden for installasjon av SIM-kort. page.
TRINN 2

TRINN 2

Gå til tilkoblingsinnstillingene på bilmenyen og aktiver mobildata. Gå til «Settings»-ikonet på skjermbildet > All Settings > Features > Connectivity > Mobile Data ON.
TRINN 3

TRINN 3

Når bilen er tilkoblet, vil berøringsskjermen vise enten et 3G- eller Wi-Fi-ikon øverst i hjørnet på berøringsskjermen. Husk at det kan ta opptil 2 minutter å koble seg til Internett, avhengig av styrken på nettverkssignalet.

OPPRETTE EN PROFIL

TRINN 1

TRINN 1

Når du bruker InControl Touch Pro Navigation for første gang, vil du bli bedt om å opprette en profil. Denne profilen lar deg lagre favorittdestinasjoner, tidligere kjøreturer og navigasjonsinnstillinger.
TRINN 2

TRINN 2

Når dette er gjort, kan du gå nederst på siden og velge «Turn on all/Turn on» for å aktivere de tilkoblede navigasjonsfunksjonene. Disse inkluderer trafikkmønsterhistorikk og trafikkinformasjon i sanntid. Ved å velge «Continue/Cancel», deaktiverer du alle tilkoblede navigasjonsfunksjoner.

DIN NAVIGASJONSKONTO

OPPRETTE EN KONTO

OPPRETTE EN KONTO

Når du har opprettet en profil, kan du opprette en InControl Touch Pro Navigation-konto ved å velge «Sign In» på navigasjonsskjermen.

Du kan også bli bedt om å gjøre dette for å få tilgang til visse funksjoner som krever at du er registrert, inkludert Share ETA, Cloud Sync eller dør-til-dør-navigasjon.
GODTA VILKÅRENE

GODTA VILKÅRENE

Følg instruksjonene på skjermen for å registrere en ny konto.

Du vil bi bedt om å godta vilkårene for navigasjon som du har tilgang til ved å skrive inn den angitte URL-adressen i nettleseren din.

OPPSETT AV LIVE APPS

En rekke LIVE Apps kan lastes ned til Land Rovers InControl Touch Pro-infotainmentsystem for å gi deg tilgang til informasjon i sanntid, inkludert vær, fly og de siste nyhetsoppdateringene.

TRINN 1

TRINN 1

For å velge og få tilgang til LIVE Apps, velger du «Extra Features»-menyen på berøringsskjermen i din Land Rover.
TRINN 2

TRINN 2

Logg deg på InControl Protect-kontoen med e-postadresse og passord. Du kan også velge et kallenavn og sette opp en PIN-kode slik at du kan logge deg på uten å bruke e-postadressen og passordet hver gang. Hvis du ikke er pålogget, vil ikke preferansene bli lagret.
TRINN 3

TRINN 3

Hvis en grønn nedover-pil vises på Update-flisen, betyr dette at det finnes tilgjengelige oppdateringer. Velg «Update» hvis du ønsker å oppdatere. *

LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

MY LAND ROVER INCONTROL-NETTSIDE

MY LAND ROVER INCONTROL-NETTSIDE

Registrer deg og logg på My Land Rover InControl for å skreddersy dine preferanser og administrere dine InControl-funksjoner.
LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

Vi står klare til å hjelpe deg med alle henvendelser og fortelle deg mer om Land Rover InControl.
VILKÅR

VILKÅR

Les vilkårene for Land Rover InControl og personvernerklæringen.

Etterhvert som vi ruller ut InControl kan spesifikke funksjoner som beskrives være ekstrautstyr og avhengig av marked eller drivlinje. Ta kontakt med din lokale Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår i hjemlandet ditt. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med Internett og abonnement, ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Mobilnettilkobling kan ikke garanteres alle steder.