KONFIGURER DIN PLUG-IN HYBRID (PHEV)

KONFIGURER DIN PLUG-IN HYBRID (PHEV)

FORDELENE VED Å VÆRE TILKOBLET

Velkommen til starten av ditt nye eveentyr med Land Rover. Her hjelper vi deg med å koble deg til viktige funksjoner i din Plug-in hybrid (PHEV), inkludert ditt infotainment-system og apper til smarttelefonen. 1.

KOBLE TIL DITT INFOTAINMENT-SYSTEM

HJELPSOMME FUNKSJONER FOR SMARTLADING

MAKSIMER DIN ELEKTRISKE REKKEVIDDE MED FORVARMING

MAKSIMER DIN ELEKTRISKE REKKEVIDDE MED FORVARMING

Forvarming lar deg varme opp eller kjøle ned kupeen og batteriet mens din Land Rover er plugget inn. Denne energien tas direkte fra strømnettet for å opprettholde batterinivået og dermed optimalisere rekkevidden.

Konfigurer forvarming ved å laste ned iGuide-appen og søk på ‘forvarming’.
SPAR PENGER VED Å LADE NÅR STRØMMEN ER BILLIGST

SPAR PENGER VED Å LADE NÅR STRØMMEN ER BILLIGST

Å lade over natten holder laderutinene dine enkle og hjelper deg å dra nytte av tider med vesentlig billigere strøm. Å bruke funksjonen for ditt kjøretøys ‘foretrukne ladeperiode‘ gjør så bilen kun lades når strømprisene er lavest.

Last ned iGuide-appen og søk på ‘billading‘ for å konfigurere din foretrukne ladeperiode.

VIKTIGE APPER TIL DIN SMARTTELEFON

Ha umiddelbar tilgang til viktige funksjoner og egenskaper når du trenger dem med appene Land Rover Remote og Land Rover iGuide.

VEILEDNING PÅ FARTA

VEILEDNING PÅ FARTA

Appen Land Rover iGuide gjør det enkelt å finne og å forstå viktige funksjoner i din Land Rover PHEV. Den funker også som din mobile brukermanual, og sikrer at du alltid har svaret på spørsmålene dine tilgjjengelig.
STYR KJØRETØYETS FUNKSJONER FRA DER DU ER

STYR KJØRETØYETS FUNKSJONER FRA DER DU ER

Appen Land Rover Remote gir deg total kontroll over ditt kjøretøys funksjoner, fra mobiltelefonen. Lås bilen, sjekk drivstoffnivå, start klimaanlegg og muligheten til å sette på timer for lading med noen få trykk på telefonen.

YTTERLIGERE PHEV-SUPPORT

HVORDAN LADE DIN PHEV

HVORDAN LADE DIN PHEV

Lær de enkle stegene for å lade ditt kjøretøy hjemme eller ute på reise.
PHEV KJØREMODUSER

PHEV KJØREMODUSER

Bli kjent med modusene som lar deg velge mellom elektrisk eller bensindrevet kjøring.

1Kun kompatibel smarttelefoner. Avhengig av tilgjengelighet hos tredjepartsleverandør av plattformer og mobiltelefonsignal.

InControl sine funksjoner, valg og deres tilgjengelighet er avhengig av marked — kontakt din forhandler for å undersøke tilgjengelighet i ditt marked og betingelser. Noen funksjoner krever SIM-kort og dataavtale som videre vil kreve andre abonnementer etter den innledende perioden levert av din forhandler. Mobiltilkobling er ikke garantert på alle lokasjoner.

iGuide er et varemerke som tilhører Apple Inc. iOS er et varemerke som tilhører Apple Inc. Apple Inc brukervilkår kan gjelde.

Android er et varemerke som tilhører Google LLC.