INNOVASJON SOM SKYVER GRENSENE

INNOVASJON SOM SKYVER GRENSENE

For et mer eksepsjonelt liv.
Range Rover Sport SV gjør livet enda bedre med spennende grensesprengende innovasjon.

RANGE ROVERS MEST DYNAMISKE OPPHENGSSYSTEM

Ha full kontroll over SV-ytelsen.

6D Dynamics-opphengssystemet erstatter tradisjonelle krengningsstabilisatorer med en sofistikert hydraulisk krets, med eksepsjonell krengningskontroll og redusert pitch ved akselerasjon og bremsing. Dette systemet reduserer krengningen så effektivt at sideveis kraft på over 1,1G er håndterlig på de monterte helårsdekkene.

Resultatet er den mest engasjerende kjøreopplevelsen noensinne i en Range Rover Sport.

INNOVASJON SOM SKYVER GRENSENE

I tillegg til en vektbesparelse på 8 kg sammenlignet med tradisjonelle krengningsstabilisatorsystemer, reagerer 6D Dynamics-fjæringen også på ulike kjørestiler, med et bredt spekter av kjøreegenskaper som gjenspeiler ditt nåværende miljø.

En ny SV-modus inkluderer en unik kalibrering for krengestivhet, pitch-stivhet, kompresjon og tilbakeslagsdemping, i tillegg til at bilen senkes ytterligere 15 mm for optimal dynamisk kjøring.

Og ettersom bilen ligger flatere og vekten fordeles jevnere, ledes mer av bremsekraften til bakhjulene for bedre bremsekraft.

Dette er den overlegne kjørekomforten og egenskapene du forventer av en Range Rover, med redusert krengning og stivheten du forventer av en sportsbil.

VERDENS FØRSTE 23" KARBONFIBERFELGER PÅ EN PRODUKSJONSBIL

Betydelig vektbesparelse, styrke og stivhet. SV 23" karbonfelger har alle egenskapene som skyver grensene for kjøredynamikk. Tre års omfattende utvikling og testing, med fokus på det eksepsjonelle.

VERDENS FØRSTE 23" KARBONFIBERFELGER PÅ EN PRODUKSJONSBIL

Felgene har et innovativt design med fem doble eiker og karbonfiber, noe som gir en vektbesparelse på 21 kg sammenlignet med tilsvarende felger i smidd aluminium. Dette gir raskere akselerasjon og nedbremsing, økt smidighet og bedre drivstofføkonomi.

Den overlegne styrken og stivheten som tilbys av den innovative karbonkomposittstrukturen og støpeprosessen betyr også bedre styrestabilitet. Disse felgene skyver grensene for kjøredynamikk og øker kjøregleden både på og utenfor veien.

Farger som Gloss og Satin Exposed Weave er tilgjengelige, med en finish som matcher bilens farge.

OPTIMALE DEKK

Range Rover Sport SV er den første Range Roveren noensinne med differensialkonfigurasjon, med 285 mm foran og 305 mm bak for ekstra trekkraft og kontroll.

OPTIMALE DEKK

KARBONKERAMISKE BREMSER. FOR ALLER FØRSTE GANG PÅ EN RANGE ROVER.

Vi har, i samarbeid med verdensledende bremseprodusent, Brembo, utviklet og utstyrt Range Rover Sport SV med et unikt Integrated Power Booster (IPB) bremsesystem for suveren bremsekraft.


Dette høytytende bremsesystemet er konstruert med forbedret temperaturbestandighet og enestående trykkfordeling, for eksepsjonell kraft, stabilitet og redusert slitasje. Kalibrert av SV-teamet for å levere den mest responsvillige pedalfølelsen noensinne i en Range Rover.

KARBONKERAMISKE BREMSER. FOR ALLER FØRSTE GANG PÅ EN RANGE ROVER.

De 440 mm bremseskivene er basert på Formel 1-teknologi og de største som noensinne er montert på en produksjonsbil.

Det lette keramiske materialet i hver brems er forsterket med karbonfiber med et ekstra keramisk friksjonslag på begge sider, noe som garanterer høy mekanisk styrke og holdbarhet. Ufjæret masse er redusert med hele 34 kg fordelt på alle fire hjørner.

KARBONKERAMISKE BREMSER. FOR ALLER FØRSTE GANG PÅ EN RANGE ROVER.

Selv med den intense varmen som genereres fra den harde banekjøringen – og testing av mer enn dobbelt så mange krav som AMS-standarden (Automotive Sport) – leverer det unike oppsettet med åtte stempler et optimalisert bremseklosstrykk og bremseegenskaper som overgår mange sportsbiler.

Et utvalg av eksklusive SV-farger til bremsekaliperne harmoniserer perfekt med resten av eksteriørfinishen. Dette er et system som ser like dynamisk ut som det føles.

DEN KRAFTIGSTE RANGE ROVEREN NOENSINNE.

Opplev eksklusiv SV-ytelse.

Den unike 4,4 liters V8 MHEV bensinmotoren i Range Rover Sport SV tilbyr 635 hk, 800 Nm dreiemoment og 0–100 km/t på 3,6 sekunder*. Dette er dessuten den mest effektive V8 Range Rover-motoren noensinne.

DEN KRAFTIGSTE RANGE ROVEREN NOENSINNE.

Ved hjelp av parallell Twin-Scroll turbo for responsvillig kraft og boost over hele turtallsområdet leverer Range Rover Sport SV bedre kjøreegenskaper, og topp ytelse mer effektivt enn tidligere Range Rover-modeller med V8-motor.

Hver sylinder er utstyrt med Spray Bore-teknologi-som erstatter typiske stålfôringer med en ekstremt tynt, spraybart metall. Dette reduserer vekten og friksjonen, samtidig som varmeoverføringen og den termiske effektiviteten forbedres. Valvetronic variabelt inntaksystem og VANOS dobbelt ventilstyringssystem utvider kamdriften for optimal forbrenning.

I Dynamic Launch Mode økes ytelsen via MHEV-systemet, noe som gir bilen optimal responsvillig akselerasjon.

Range Rover SV har et flott lydbilde under kjøring. Active Exhaust System er utstyrt med totrinns elektronisk styrte ventiler for å levere modulert pulsering i lave hastigheter.

Når SV-modus er aktivert, endres gasspådraget til et mer ytelsesorientert oppsett, slik at eksosventilene kan være åpne og forbli åpne oftere. Med økt turtall og en større, mer vedvarende luftstrøm, gjenspeiles SVs optimaliserte egenskaper med full effekt.

DEN KRAFTIGSTE RANGE ROVEREN NOENSINNE.

OMSLUTTENDE LYD

Føl musikken. SV Body and Soul Seats med SUBPAC™ konverterer lyd til dyp, omsluttende og nyansert fysisk bass med et taktilt og mye bredere spekter enn tradisjonelle høyttalere.

OMSLUTTENDE LYD

SUBPAC™ vibrotaktil teknologi brukes av profesjonelle musikkprodusenter og lydteknikere over hele verden og kombinerer AI-optimalisert programvare med to haptiske forsterkere og fire innebygde transdusere.

Utvider bilens Meridian Signature Sound System med 29 høyttalere. Revolusjonerende lydopplevelse i bilen og et paradigmeskifte innen musikkopplevelser.

Med seks velværemoduser – fra «beroligende» til «forfriskende» – har biometriske tester vist at Body and Soul-setet har målbare fordeler for passasjerene, inkludert redusert stress og forbedret konsentrasjon.

SV Body and Soul-setene støttes av intuitive sikkerhetsvarsler, med altoppslukende, personlige medieopplevelser på kjøreturen.

FORTSETT EVENTYRET

NY RANGE ROVER SPORT SV

NY RANGE ROVER SPORT SV

NY RANGE ROVER SPORT SV Fascinerende, dynamisk, selvsikker.
SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Enestående luksus. Høy ytelse.
RANGE ROVER SPORT MODELLER

RANGE ROVER SPORT MODELLER

Den nyeste kolleksjonen.

*Opptil 800 Nm dreiemoment og 0–100 på 3,6 sekunder med kombinert motor- og MHEV-effekt, Dynamic Launch Mode, karbonfelger og bremser.