CASTROL EDGE PROFESSIONAL

ANBEFALES AV LAND ROVER.
CASTROL EDGE PROFESSIONAL

Designet for suksess

Castrol™ er Land Rovers globale smøremiddelpartner. Alle Land Rover-motorer starter opp på fabrikken med olje fra Castrol. Land Rover-kundene får samme kvalitetsolje ved service som Land Rover krever når bilen produseres.

VI SAMARBEIDER FOR Å UTVIKLE DEN RIKTIGE OLJEN FOR MOTOREN DIN

VI SAMARBEIDER FOR Å UTVIKLE DEN RIKTIGE OLJEN FOR MOTOREN DIN


Land Rovers ingeniører og teknologer fra Castrol har samarbeidet i utviklingen av smøremidler som er spesialdesignet for Land Rover-motorer.

Dette samarbeidet betyr at Castrol Professional-oljer har gjennomgått omfattende testing i Land Rover-motorer under utviklingsfasen. Noe som igjen har bidratt til å optimalisere teknologiene for å levere enestående ytelse, bedre drivstofføkonomi og redusert CO2 -utslipp.
VERDENS FØRSTE CO2 -NØYTRALE MOTOROLJE

VERDENS FØRSTE CO2 -NØYTRALE MOTOROLJE


Castrol EDGE Professional er verdens første sertifiserte CO2 -nøytral motorolje, og hver liter er sertifisert som CO2 -nøytral i samsvar med de høyeste globale standardene. I 2014 vil 200 000 tonn CO2 -nøytraliseres globalt som følge av Castrols innsats for å redusere karbonavtrykket på sine produkter. All gjenværende CO2 i Castrols produksjonsprosess blir kompensert gjennom utslippsreduksjonsprosjekter, slik som skogplanting i Kenya, generering av miljøvennlige energikilder i Kina og vindmøllefarmer i Ny-Caledonia.
FINN EN FORHANDLER