DISCOVERY VAREBIL

DISCOVERY VAREBIL

Elegant. Robust.
Mye mer enn en varebil.
Fra 752.121,- NOK ekskl. mva. (ink. frakt og levering)

Discovery Varebil oppfyller dine krav til jobb, fritid og hverdagsbruk med klasseledende praktiske funksjoner, utstyr og enestående raffinement.

design

FLEKSIBELT BAGASJEROM

FLEKSIBELT BAGASJEROM

- 2 024 liter fleksibelt bagasjerom
- Kraftig interiørbelysning
- Sklisikre, slitesterke og avtakbare bagasjeromsmatter*
- Seks festepunkter som sikrer lasten
UTFORSK INTERIØRET

UTFORSK INTERIØRET

- Integrert midtkonsoll for oppbevaring av små gjenstander, med integrert kjøleskap som tilvalg
- Forenklet skillevegg gir bedre oversikt over bagasjerommet
- Festekroker og nett sikrer alt fra dokumenter til arbeidsklær
- Dype gummimatter beskytter interiøret mot skittent skotøy*
utforsk eksteriøret

utforsk eksteriøret

Oppdateringene gir Discovery et lavere og bredere designuttrykk. Fra nye hovedlys og baklys, til en raffinert frontgrill og nye støtfangere. Oppgradert eksteriør og nye 20–22” felger som fremhever bilens moderne uttrykk.
PRAKTISK LASTING

PRAKTISK LASTING

Nøkkelfri inngang og Automatic Access Height som senker bilen når den står stille. Legg til valgfri elektrisk drevet bakluke for enkel tilgang til bagasjerommet.
EKSKLUSIVE LED HOVEDLYS

EKSKLUSIVE LED HOVEDLYS

Reduserer førertretthet og gjør det enkelt å skille gjenstander med frontlykter med en lysstyrke tilnærmet dagslys. Auto High Beam Assist slår seg automatisk på ved nærlys og bytter automatisk til nærlys ved motgående trafikk.
FØRERASSISTANSE

FØRERASSISTANSE

Valgfri Driver Assistance Pack med adaptiv cruisekontroll og Rear Collison Monitor gjør kjøringen enda tryggere og enklere.

capability

firehjulstrekk

firehjulstrekk

Sikrer en tryggere kjøreopplevelse på veien og i terrenget. På glatte underlag som gress og snø, kan dreiemomentet balanseres mellom for- og bakhjulene for å optimalisere trekkraften.
TERRAIN RESPONSE <sup>2</sup>

TERRAIN RESPONSE 2

Du kan optimalisere kjøreopplevelsen med din Discovery Varebil ved hjelp av fire kjøremoduser. Valgfri
Terrain Response 2 overvåker forholdene og velger automatisk riktig kjøremodus for å optimalisere ytelse og komfort.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Kjør trygt og komfortabelt. Adaptive Dynamics overvåker veiforholdene og kjørestilen kontinuerlig og justerer hjulopphenget automatisk, mens elektronisk luftfjæring justerer kjørehøyden sømløst.
CLEARSIGHT GROUND VIEW

CLEARSIGHT GROUND VIEW

Ideelt for offroadkjøring og ujevnt terreng. Med ClearSight Ground View kan du effektivt se «gjennom» panseret på Discovery Commercial, inkludert understell og hjul, når du kjører.

innebygd teknologi

Pivi Pro er vårt mest intuitive infotainmentsystem som sikrer optimal tilkobling, komfort og synlighet, mens Meridian™ Surround Sound System leverer en konsertlignende opplevelse.

PIVI PRO
INFORMASJON MED ETT BLIKK
TRÅDLØS LADING
CABIN AIR PURIFICATION

KAMPANJER OG FINANSIERING

Alle Land Rover Varebiler er tilgjengelig med en rekke fleksible finansieringsløsninger tilpasset dine forretningsbehov. Og selvfølgelig er det også betydelige momsbesparelser.

TILBEHØR

TILBEHØR

Elegant, tøff og praktisk: gjør din Discovery Varebil enda mer personlig med innvendig og utvendig tilbehør.
se tilbehør

Design din egen PERFEKTE VAREBIL

Vi bygger varebilene i Norge, slik at alle punkter i reglementet for at en Discovery kan klassifiseres som en varebil blir overholdt.


Det betyr at du bestiller en vanlig Discovery personbil, med fem seter, og vi sender den til Lafinto AS for ombygging når den ankommer Norge.

1 Connected Navigation krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Land Rover-forhandleren for mer informasjon.

2 Kun kompatible mobiler.

Bilen er klargjort for Apple CarPlay. Tjenestene fra Apple CarPlay avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay & for mer informasjon.

Bilen er klargjort for Android Auto. Tjenestene fra Android Auto avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til www.android.com/intl/en_uk/auto/ for mer informasjon.

App Store er et varemerke som tilhører Apple Inc. Google Play er et varemerke som tilhører Google LLC.​

4 Secure Tracker krever aktivering, og bilen må være i et område med nettverksdekning. Inkluderer 12 måneders serviceabonnement og kan oppgraderes i garantiperioden, eller fornyes hos din Land Rover-forhandler etter den innledende perioden.

5 Blind Spot Assist kan bidra til å hindre kollisjoner. Hvis bilen registrerer et annet kjøretøy i blindsonen når du er i ferd med å skifte kjørefelt, vises et varsellys i det korresponderende sidespeilet og systemet bruker rattet for å styre bilen unna en potensiell kollisjon.*Flytende volum er industristandarden som måles ved å fylle lasteplassen med væske.