TILBEHØR FOR KJÆLEDYR

TILBEHØR FOR KJÆLEDYR

MINNEVERDIGE OPPLEVELSER MED FAMILIEN, INKLUDERT KJÆLEDYRET DITT.

FOR KJÆLEDYR ER EN DEL AV FAMILIEN

Ta med deg kjæledyret på kjøretur. Vårt utvalg av tilbehør gjør at kjæledyret ditt kan strekke ut, slappe av og nyte kjøreturen uten at bilen blir skitten. La oss skape flere minneverdige opplevelser.

BAGASJEROMSAVDELER – FULL HØYDE

BAGASJEROMSAVDELER – FULL HØYDE

Hindrer at lasten kommer inn i kupeen. Utformingen av bagasjeromsavdeleren er optimalisert for vippefunksjonen i andre seterad. Oppfyller ECE-17-bestemmelsene. Utstyrt med en praktisk skiluke for lasting av lange gjenstander som ski, når en egnet bakseteløsning er montert.
BAGASJEROMSMATTE

BAGASJEROMSMATTE

Vanntett gummimatte med Land Rover-logo er utstyrt med stoppkant som bidrar til å til beskytte bagasjeromsinnredningen mot smuss. For biler utstyrt med klimakontroll bak. Kan brukes med pakkeskinner, bagasjeromsavdelere og skillevegg.
BAGASJEROMSINNREDNING

BAGASJEROMSINNREDNING

Vanntett bagasjeromsinnredning med hevet kant på tre sider for å beskytte gulvet og sideveggene fra smuss og vått utstyr. Ikke kompatibelt med sikringssystem for bagasjerom.

EKSKLUSIVE PET PACKS

Vårt Pet Pack-tilbehør sørger for at kjæledyrene er komfortable og trygge under kjøring, samtidig som det beskytter bilen. Utstyrspakken er spesialutviklet for Land Rover og består av en bagasjeromsavdeler i full høyde og bagasjeromsinnredning eller bagasjeromsmatte.

PET PACK 1.

PET PACK 1.

Bagasjeromsavdeler i full høyde og bagasjeromsmatte

Kombinerer bagasjeromsmatte i gummi med bagasjeromsavdeler i full høyde for å beskytte både bilen og kjæledyret. Gummimatten er vanntett for å beskytte bagasjeromsgulvet. Bagasjeromsavdeleren i full høyde, hindrer adgang til kupeen, samtidig som kjæledyret har det både trygt og komfortabelt.
PET PACK 2.

PET PACK 2.

Bagasjeromsavdeler i full høyde og bagasjeromsinnredning

Kombinerer bagasjeromsinnredning i gummi med bagasjeromsavdeler i full høyde for å beskytte både bilen og kjæledyret. Bagasjeromsinnredningen er vanntett og beskytter både bagasjeromsgulvet og sideveggene. Bagasjeromsavdeleren i full høyde hindrer adgang til kupeen, samtidig som kjæledyret har det både trygt og komfortabelt.

*For biler uten klimakontroll bak. Prisene er korrekte på publiseringstidspunktet og kan endres. Prisene varierer etter bilmodell