LADING AV PLUG-IN HYBRID PÅ FARTEN

LADING PÅ FARTEN

I tillegg til de praktiske funksjonene og kostnadsbesparelsene ved hjemmelading, kan en rask destinasjonslading være praktisk for å forlenge rekkevidden til Land Rover Plug-in hybrid.

Dette vil også bidra til å redusere drivstoffkostnadene og miljøavtrykket takket være nullutslipp når du kjører i full elbilmodus.

LADE MED TESLA SUPERCHARGERS

I tillegg til at Land Rover Charging gir deg tilgang til over 500.000 ladere over hele Europa og Storbritannia, kan du nå lade din Range Rover Plug-in hybrid1 på en majoritet av Tesla Superchargers i Norge og utvalgte Superchargers over hele Europa2. Dette maksimerer antallet raske og pålitelige ladere du kan bruke når du er på reise. Perfekt for juleferien og andre viktige høytidsreiser.

HVORDAN DET FUNGERER


Via Tesla-appen, kan du enkelt finne oversikt over tilgjengelige ladestasjoner. Start Supercharging umiddelbart via noen få enkle steg:
  • Last ned Appen (versjon 4.2.3 eller nyere) for iOS eller Android og lag en bruker.3
  • Velg «lad en bil som ikke er Tesla» og finn din Supercharger-stasjon
  • Legg til betalingsmetode. Du kan velge mellom betaling med kredittkort eller direkte bankoverføring.4
  • Når alt er satt opp i appen, kan du plugge inn laderen og starte å lade.5

 

 

 
LADE MED TESLA SUPERCHARGERS

HVORDAN LADER JEG PÅ FARTEN?

For å koble til et ladepunkt bruker Land Rover Plug-in hybrid et kombinert ladesystem (CCS). Dette er kompatibelt med langsommere AC-ladehastigheter, og på utvalgte modeller, DC-hurtiglading. Enkelte bilprodusenter bruker andre ladesystemer, for eksempel CHAdeMO. Disse brukes i mindre grad i hele ladenettverket og er ikke kompatible med Land Rover Plug-in hybrider.


Du finner langsommere AC-lading på blant annet kjøpesentre, treningssentre og parkeringsplasser. DC-hurtiglading finner du vanligvis langs motorveier og hovedveier.

AC-LADING

AC-LADING

De fleste offentlige AC-ladepunkter krever at du bruker din egen ladekabel, og derfor leveres alle Land Rover Plug-in hybrider med en AC-ladekabel som standard. Dette er den samme kabelen som du ville brukt til hjemmeladeren.
DC-HURTIGLADING

DC-HURTIGLADING

Den raskeste lademetoden på farten. DC-hurtigladepunkter er utstyrt med egne kabler, slik at du slipper å bruke bilens egen ladekabel.

HVORDAN BETALER JEG FOR LADING?

LES MER OM ELEKTRIFISERING

LADING AV PLUG-IN HYBRID

LADING AV PLUG-IN HYBRID

Finn ut alt du trenger å vite om lading av Plug-in hybrid hjemme eller på destinasjonen – fra ladetider til kostnadsbesparelser.
INSTALLASJON AV HJEMMELADER

INSTALLASJON AV HJEMMELADER

En hjemmelader er den mest praktiske og kostnadseffektive lademetoden, og lar deg starte dagen med en fulladet bil.

1 Kun kompatible mobiler. Avhengig av tilgjengelighet i markedet for tredjeparts plattformer og mobilsignaler.


For øyeblikket, som Land Rover-eier i Norge, kan du bruke Supercharger ladestasjoner i følgende land: Nederland, Frankrike, Norge, Tyskland, Storbritannia, Spania, Sverige, Belgia, Østerrike, Danmark, Finnland, Luxembourg, Sveits, Island og Italia. Vi anbefaler å sjekke tilgjengelige Superchargers før du reiser utenlands.
2 Om du eier en Tesla i tillegg til din Range Rover, kan du bruke den eksisterende brukeren i appen. Om dette er tilfellet, kan du gå inn på profilen din og velge «lad en bil som ikke er Tesla».
3 Jaguar Land Rover har ingen kobling til betaling
4 Vennligst merk deg at du kan kun lade via en Supercharger om bilen din har en CCS-kontakt på en passende plassering på bilen. Aldri parker på en slik måte at den blokkerer for andre ladestasjoner. Ikke forlat et kjøretøy på ladestasjonen, med mindre det er helt nødvendig – Tesla kan belaste deg for et «inaktivitetsgebyr» for dette.
Ditt bruk av Tesla eller tredjeparts Supercharger, ladestasjon eller app er underlagt Tesla og/eller tredjeparts vilkår og betingelser. JLR har ikke ansvar for bruk av Tesla eller tredjeparts Supercharger, ladestasjoner og/eller app.