BORN FREE FOUNDATION
SE FILMEN
BORN FREE FOUNDATION
SE FILMEN
BORN FREE FOUNDATION
SE FILMEN
BORN FREE FOUNDATION
SE FILMEN
Born Free Foundation er i frontlinjen innen konservering og dyrevelferd, og vi stoler på våre Land Rovere slik at vi kommer ut til denne frontlinjen.

Will Travers OBE
President i Born Free Foundation

BORN FREE FOUNDATION

Land Rover startet et samarbeid med Born Free i 2002, og vi er forpliktet til å gi organisasjonen praktisk hjelp både gjennom levering av kjøretøy og prosjektstøtte. Dette gjenspeiler vår integrerte holdning om å bygge global bærekraft.

LES MER

Land Rovers historiske relasjon med Born Free, går helt tilbake til da Land Rovere deltok i dyrefilmen Born Free i 1966 sammen med organisasjonens grunnleggere, Virginia McKenna og Bill Travers. Kravet var det samme da som det er i dag – å bruke Land Rovere for å komme seg ut til dyrelivet i selv de mest fjerntliggende områdene.Det nåværende samarbeidet sørger for at Born Free Foundation bruker Land Rovere i Kenya, Etiopia, India og Sør-Afrika der de bidrar til organisasjonens viktige feltarbeid. Andre bidrag inkluderer initiativer innen konservering og dyrevelferd i andre deler av Afrika og Sør-Asia med spesielt fokus på løver og tigere. Organisasjonen er basert i Storbritannia og Born Free Land Rovere bidrar til logistikkstøtte og veldedighetsambassadørarbeid.


Will Travers OBE, President i Born Free Foundation, sier: «Born Free Foundation er i frontlinjen innen konservering og dyrevelferd, og vi stoler på våre Land Rovere slik at vi kommer ut i frontlinjen. Det er viktig at vi ikke bare kommer oss til de utfordrende områdene, men også at vi kan gjennomføre oppdragene våre med et godt resultat og deretter komme oss ut igjen. Sikkerhet og pålitelighet er svært viktig.»

SE FILMEN
I løpet av de siste 12 årene har Born Free Foundation og Land Rover hatt et flott samarbeid som gir støtte til våre prosjekter over hele verden.

Claudio Sillero
Head of Conservation, Born Free Foundation.

BESTILL EN EXPERIENCE- DAY
Bestill en Land Rover Experience hos oss og se hva Land Rover er god for
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler
KONTAKT OSS
Du kan kontakte oss på telefon, på nettet eller via våre sosiale nettverk
HOLD MEG INFORMERT
Registrer deg og motta siste nytt om Land Rover