DEFENDER-MODELLER

DEFENDER-MODELLER

VELG MODELL

VELG KAROSSERI
DEFENDER 90
VELG MODELL
DEFENDER
DEFENDER 90 SE

DEFENDER 90 SE

Fra 1.773.900 NOK
Bedre oversikt. Uansett hvor.
Kort om spesifikasjonene

Kort om spesifikasjonene

P400 AWD AUTOMATIC MHEV

Toppfart (km/t)

191 ‡

Akselerasjon 0–100 km/t (sekunder)

6,0

Blandet kjøring l/100 km

294 / 400
Viktig utstyr

Viktig utstyr

EKSTERIØRDETALJER
 • LED hovedlys
 • Manuell nivåregulering av hovedlysene og Auto High Beam Assist (AHBA)
FELGER OG DEKK
 • 19” Style 6010 felger
 • 19" reservehjul i full størrelse
INTERIØRDETALJER
 • Cabin Lighting
SETER OG INTERIØRDETALJER
 • Forseter med 12-veis elektrisk/manuell justering
INFOTAINMENT
 • Sound System 180W med 6 høyttalere
FØRERASSISTANSE
 • Lane Keep Assist
DEFENDER 90 S

DEFENDER 90 S

Fra 1.717.900 NOK
Sterk. Både innvendig og utvendig.
Kort om spesifikasjonene

Kort om spesifikasjonene

P400 AWD AUTOMATIC MHEV

Toppfart (km/t)

191 ‡

Akselerasjon 0–100 km/t (sekunder)

6,0

Blandet kjøring l/100 km

294 / 400
Viktig utstyr

Viktig utstyr

EKSTERIØRDETALJER
 • Manuell nivåregulering av hovedlysene
 • Dørhåndtak i Black Anthracite
FELGER OG DEKK
 • 18” Style 5093 stålfelger, Gloss White
 • 18" reservehjul i full størrelse
INTERIØRDETALJER
 • Gjennomgående kupé
SETER OG INTERIØRDETALJER
 • Ebony stoffseter
 • Forseter med 8-veis elektrisk/manuell justering
 • Nedfellbart baksete 40:20:40
INFOTAINMENT
 • Digitalt førerdisplay

FORTSETT EVENTYRET

PERSONLIG DESIGN

PERSONLIG DESIGN

Velg blant en rekke ekstrautstyr og tilbehør
SPESIFIKASJONER

SPESIFIKASJONER

Se fakta og tall.
PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Kraftig og bærekraftig.

Toppfart på 209 km/t med 22" felger.
‡‡Kombinert med elmotor.​
Toppfart på 191 km/t med 20" felger.

1Connected Navigation krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Land Rover-forhandleren for mer informasjon.

2Kun kompatibel med smarttelefoner. Bilen er klargjort for Apple CarPlay. Tjenestene fra Apple CarPlay avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Gå til https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay for mer informasjon. Bilen er klargjort for Android Auto. Tjenestene fra Android Auto avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Les mer på https://www.android.com/intl/en_uk/auto/ for mer informasjon. App Store er et varemerke som tilhører Apple Inc. Google Play er et varemerke som tilhører Google LLC.

3Remote er en abonnementstjeneste som kan forlenges hos din Land Rover-forhandler etter den innledende perioden. Remote App kan lastes ned fra App Store / Google Play. Kun kompatibel med smarttelefoner.

4Retningslinjer for rimelig bruk kan gjelde. Standard 1-års abonnement som kan forlenges hos din Land Rover-forhandler etter den innledende perioden.

5Elektronisk luftfjæring med Adaptive Dynamics er standard på P400e.

6Avhengig av lokale lover og regler. Hvis brukere med bifokale eller progressive briller ikke kan justere fokus på det digitale ClearSight-bildet, kan de gå tilbake til vanlig speilmodus når som helst. Bildet er kun ment for illustrasjonsformål. Kontroller omgivelsene for sikkerhets skyld. Avhengig av lokale lover og regler.

7Krever soldempende glass på enkelte markeder. Navigasjon på frontruten er kun tilgjengelig når Pivi Pro er installert i bilen.

Defender V8-modellene har ingen dynamisk taklast. Begrenset tilbehør. Ta kontakt med din lokale Land Rover-forhandler for mer informasjon.

Husk at standardutstyr kan skiftes ut hvis du velger alternative utstyrsnivåer. Standardutstyr kan også variere avhengig av land, motorvariant og girkasse.

Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med Internett og abonnement. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.

Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med abonnement og Internett-tilkobling. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.

Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og «three fields»-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.

Alle innebygde funksjoner skal kun brukes av førere når dette er trygt. Førerne må sørge for at de har full kontroll over bilen til enhver tid.