FERIE MED STIL
GÅ TIL OVERSIKT
I byen, på landeveien eller ukjente kyststrekninger. Uansett hvor du kjører, kan du optimalisere og beskytte din eksklusive Land Rover med disse iøynefallende oppgraderingene.
KLAR TIL FERIEN

Gjør livet enklere med det nyeste tilbehøret fra Land Rover. Dette tilbehøret er nøye designet for å optimalisere kjøreopplevelsen. Fra stigtrinn for enkel inn- og utstigning til bagasjeromsbeskyttelse som tar vare på interiøret. Se våre filmer og bli inspirert til ferieturen.

RANGE ROVER SPORT
Vannsport, vintersport, seiling eller hesteridning. Vårt tilbehør gjør at du kommer frem til feriestedet med stil og optimaliserer din performance-SUV.
SE FILMEN
RANGE ROVER EVOQUE
Skill deg ut og start en ny hobby. Fra kajakkpadling og sykling til snøbrettkjøring.
SE FILMEN
DISCOVERY
Opplev perfekte dager med sykling eller kajakkpadling i fjellsolen, og gjør alle kjøreturer til et eventyr. Tilbehør til din Discovery inkluderer sykkelstativ for montering på tilhengerfeste og holder til vannsportutstyr.
SE FILMEN
DISCOVERY SPORT
Skiturer, dykking, sykling eller seiling? Hva er ditt neste ferieeventyr?
SE FILMEN
STILIG UTSTYR

Alt du trenger til en stilig ferie

INNFELLBARE STIGTRINN
Disse stigtrinnene gir enkel inn- og utstigning og tilgang til taket på din Land Rover 4x4. Trinnene felles ut i løpet av 1,5 sekunder når du åpner bildøren eller aktiverer bilnøkkelen. Stigtrinnene skjules på undersiden av innstegslistene når de ikke er i bruk.
LES MER
STIGTRINN
Disse permanente stigtrinnene gir enkel inn- og utstigning og tilgang til taket. Designet inkluderer kantlist i blankt rustfritt stål og gummibelegg.
LES MER
UNDERSTELLSBESKYTTELSE I RUSTFRITT STÅL (FORAN)
Understellsbeskyttelse foran i rustfritt stål med blankpolert finish. Perfekt til terrengkjøring.
LES MER
UNDERSTELLSBESKYTTELSE I RUSTFRITT STÅL (BAK)
Understellsbeskyttelse bak i rustfritt stål med blankpolert finish. Perfekt til terrengkjøring.
LES MER
BAKLUKELIST
Rustfritt stål med børstet finish og beskytter bagasjerommet mot skader og riper under lasting eller lossing. Tilgjengelig i Ebony, Lunar eller Espresso.
LES MER
STYLING I KARBONFIBER
Flotte detaljer i karbonfiber av høy kvalitet med høyglanset finish. Tilgjengelig for sidespeil (avbildet), luftinntak på sidene, baklukelist, luftinntak på panseret, lameller på sideventilene, frontgrillramme og tåkelysring.
LES MER
BARBOUR FOR LAND ROVER-KOLLEKSJON

To ikoniske britiske merker, Land Rover og Barbour, lanserer kles- og tilbehørskolleksjon. Barbour for Land Rover-kolleksjonen personifiserer det aller beste ved britisk friluftsliv. En felles forståelse for hvordan stil og funksjonalitet jobber hånd i hånd har ført til en sofistikert og pålitelig kles- og tilbehørskolleksjon. Kolleksjonen er tilgjengelig hos Barbour-butikkene, Land Rover Experience Centres og Land Rover Shop.

FERIE MED DIN 4X4
GÅ TIL OVERSIKT
FINN EN FORHANDLER
Finn ditt nærmeste autoriserte servicesenter.
LAST NED BROSJYRE
Finn de nyeste brosjyrene for alle bilene.
BESTILL SERVICE
Bestill serviceavtale for din Land Rover online.
BESTILL PRØVKJØRING
Bestill en prøvekjøring hos din lokale forhandler.