FERIE MED DIN 4X4

FERIE MED DIN 4X4

LAND ROVERS LIVSSTILSTILBEHØR OG KLASSELEDENDE TILHENGERVEKT GJØR 4X4-FERIEN TRYGGERE, ENKLERE OG MORSOMMERE ENN NOENSINNE. SE FILMEN GÅ TIL OVERSIKT

4X4 TIPS OM FERIEKJØRING

Les våre beste tips for å gjøre bilferien morsommere, tryggere og helt problemfri.

SLIK MESTRER DU TERRENGKJØRING

SLIK MESTRER DU TERRENGKJØRING

Nå kan du mestre terrengkjøring med vår praktiske guide og få mest mulig ut av bilens terrengegenskaper med tips om kjøring i gjørme, kryssing av vassdrag og kjøring i sand.

FORSIKRING

God forsikringsdekning er viktig, spesielt hvis du kjører i terrenget. De fleste bilforsikringer dekker utenlandskjøring i opptil 14 dager, men undersøk med forsikringsselskapet ditt.
KLARGJØR SATELLITTNAVIGASJONSSYSTEMET

KLARGJØR SATELLITTNAVIGASJONSSYSTEMET

Bruker du satellittnavigasjon? Husk å oppdatere navigasjonssystemet med alle kart du trenger på reisen. Ta også med deg et veiatlas for sikkerhets skyld.

GJØR DEG KJENT MED LOKALE LOVER OG REGLER

Skal du på utenlandsferie? Visste du at det er ulovlig å kjøre bil med flip-flops i Tyskland, Frankrike og i Spania? Ulike land har ulike lover og regler om kjøring, og derfor er det viktig å gjøre seg kjent med lokale lover og regler før avreise.

FERIE MED DIN 4X4

Land Rover gjør alle kjøreturer til en opplevelse. Bli inspirert til ditt neste 4x4-eventyr med våre sjekklister for ferietilbehør.

STRANDFERIE

STRANDFERIE

Sett kursen mot kysten med surfebrett på taket og sommermusikk. Du kan alltid stole på din Land Rover enten du sleper båten til marinaen eller kjører langs den franske rivieraen.
VINTERFERIE

VINTERFERIE

En Land Rover passer både til enkel og utfordrende terrengkjøring. Opplev nordlyset eller kjør videre til neste sted. Alt på en dag.
CAMPINGVOGNFERIE

CAMPINGVOGNFERIE

Land Rover bygger noen av verdens kraftigste 4x4-biler, og de fleste modeller har en tilhengervekt på 3 500 kg. Discovery har vunnet «Tow Car of the Year» hele tre ganger. Du kan bare hekte på campingvognen, feste syklene på sykkelstativet og kjøre av gårde.
CAMPINGFERIE

CAMPINGFERIE

Padle kajakk i solen, spise middag rundt leirbålet og telle stjerner fra hengekøya. Lytt til instinktene dine i en Land Rover og nyt den neste terrengopplevelsen.
TERRENGKJØRING I FERIEN

TERRENGKJØRING I FERIEN

Over og under, gjennom, over og bortenfor. Med Land Rovers legendariske terrengegenskaper kan du overvinne selv den mest utfordrende topografien, og kjøre der ingen andre kommer seg frem.
SYKKELFERIE

SYKKELFERIE

Stisykling mellom furutrærne eller et kappløp for å slå din personlige rekord: ta med deg sykkelen for å utforske nye horisonter med Land Rover.

LAND ROVER EVENTYRREISE

Se noen av verdens mest ikoniske destinasjoner bak rattet på en Land Rover. Bestill din drømmereise med Abercrombie & Kent.
LAND ROVER EVENTYRREISE

MINNEVERDIGE FERIER

Terrengkjøring som inspirerer deg til å prøve noe nytt i den neste ferien.

KJØR I UKJENT TERRENG

KJØR I UKJENT TERRENG

Vennene Faisal Binladen og Salman Sultan kjører i Den arabiske ørkenen med Discovery, og følger den historiske Hejaz-jernbaneruten fra Madinah til Tabuk.
TA MED DEG FAMILIEN PÅ TUR

TA MED DEG FAMILIEN PÅ TUR

Roebuck-familien bytter ut sofaen med en Discovery Sport og tar med seg barna på et friluftseventyr for å se rovfuglene til Richard Cooper på Augill Castle.
SKYV GRENSENE

SKYV GRENSENE

Land Rover-ambassadørene Monty Halls, Kenton Cool og Ben Saunders utfordrer hverandre med en aktivitetshelg i Reykjavik og opplever enestående friluftsliv på Island med Discovery Sport.
REALISER AMBISJONENE DINE

REALISER AMBISJONENE DINE

Syv land, 150 dager, 22 500 km: Det sørafrikanske paret Jeff Tyser og Kerryn Lee utforsker den sørafrikanske kysten bak rattet i sin pålitelige Defender.

DEN OPTIMALE 4X4-FERIEN

TERRENGKJØRING MED AIRSTREAM

TERRENGKJØRING MED AIRSTREAM

Bilekspert Ben Samuelson utfordrer kjøreegenskapene sine på en 4 000 km lang reise til Arktis med Range Rover Sport Hybrid og en 2 500 kg Airstream campingvogn på slep.
ET HELGEEVENTYR

ET HELGEEVENTYR

En familie reiser på en overlevelsestur i sin Discovery Sport med bålbrenning, terrengkjøring og knivkunnskaper på menyen. Bli inspirert til ditt neste terrengeventyr.
AVSIDESLIGGENDE DALER

AVSIDESLIGGENDE DALER

Elizabeth Gowing kjører i en Discovery til en av Europas mest avsidesliggende daler i fjellandsbyen Theth i Nord-Albania.

REGISTRER DEG FOR Å MOTTA ALLE LAND ROVER-NYHETENE

Vi har endret terrengkjøring for alltid. Hold deg oppdatert om de siste Land Rover-nyhetene.