DEFENDER SPESIFIKASJONER

DEFENDER SPESIFIKASJONER
130
P300 AWD AUTOMATIC MHEV
130 S

130 S

P300 AWD AUTOMATIC MHEV

YTELSE
Toppfart km/t 191 ‡
Akselerasjon (sek) 0-100 km/t 8,0
DRIVSTOFFORBRUK
MOTOR
VEKT
TILHENGERFESTE
TAKLAST
DIMENSJONER
TAKHØYDE
BEINPLASS
LASTEKAPASITET
BAKKEKLARING – STANDARD
BAKKEKLARING – TERRENGKJØRING
VADEDYBDE
SVINGRADIUS

FORTSETT EVENTYRET

PERSONLIG DESIGN

PERSONLIG DESIGN

Velg blant en rekke ekstrautstyr og tilbehør.
DEFENDER-MODELLER

DEFENDER-MODELLER

Se hele modellutvalget.
PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Kraftig og bærekraftig.

**Se WLTP-tallene.

[1]Tallene er produsentens estimater og vil erstattes med de offisielle tallene fra EU-testen så snart de er tilgjengelig. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. CO22, drivstofføkonomi, energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, hva slags felger og tilbehør bilen er med. Tallene er basert på et fulladet batteri.

*Oppgitte tall er et resultat av produsentens tester med fulladet batteri i samsvar med EUs WLTP-lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. CO22, drivstofføkonomi, energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, hva slags felger og tilbehør bilen er utstyrt med. NEDC2 er tall som er beregnet med en offisiell formel fra WLTP-tallene, som tilsvarer hva de ville ha vært under den gamle NEDC-testen. På denne måten blir skatteberegningen korrekt.

**Oppgitte tall er et resultat av produsentens tester i samsvar med EUs lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. CO22drivstofføkonomi, energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, hva slags felger og tilbehør bilen er utstyrt med, faktisk kjørerute og batteritilstand. Rekkevidde er basert på produksjonsmodeller med standard kjørerute.

Toppfart på 209 km/t med 22" felger.
Toppfart på 191 km/t med 20" felger.
‡‡Kombinert med elmotor.
Inkluderer fører på 75 kg, fulle væskenivåer og 90 % drivstoff.
Inkluderer fulle væskenivåer og 90 % drivstoff.
Dynamisk taklast på opptil 118 kg/168 kg (90/110 og 130) med offroad-dekk og Expedition takstativ. Statisk taklast maks. 300 kg.
Oppgitte tall bak forsetene for Hard Top gjelder bak bagasjeromsavdeleren.

Utnyttbart: Volum som målt med VDA-godkjente massive blokker (200 mm x 50 mm x 100 mm). Hard Top-modeller: Inkluderer oppbevaring under gulvet, ekskl. jekk og verktøy.
Flytende: Volum som målt ved å simulere bagasjerommet fylt med væske. Hard Top-modeller: Inkluderer oppbevaring under gulvet, ekskl. jekk og verktøy.

Defender V8-modellene har ingen dynamisk taklast. Statisk taklast maks. 300 kg.
*Når deksel for tilhengerfeste er fjernet.

Vekten gjenspeiler standardspesifikasjonene. Valgfritt ekstrautstyr kan øke vekten.
Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.