HUMANITÆRE I AKSJON

HUMANITÆRE I AKSJON

PÅ BAKKEN I ET ÅR PREGET AV KRISE

Italienske Røde Kors brukte Defender når nedlåsningen under Covid-19 gjorde livet enda vanskeligere for Romas hjemløse i den kalde, våte vinteren.


Teamet var klart for å hjelpe, i deres Røde Kors-Defender 110 lastet med varm mat, varme klær og medisinsk utstyr. Ved å reise gjennom byen, tilbydde de å hjelpe mennesker de fant i smug og oppganger.


Å hjelpe de hjemløse i Roma var bare en av måtene Defender har hjulpet lokale Røde Kors-team med å gjøre en forskjell i et år med store utfordringer rundt hele verden.


Inspirerende humanitære var på bakken i tre kontinenter under krisen, og hjalp under naturkatastrofer, Covid-restriksjoner og medisinske nødstilfeller.

HUMANITÆRE I AKSJON

Australske Røde Kors hjalp mer enn 36.000 gjennom et gjenopprettingsprogram etter de ødeleggende skogbrannene. Defender hjalp dem med å holde kurs for å forberede folk for fremtidige nødstilfeller og ga psykologisk støtte til dem i hotellkarantene grunnet pandemien.


Mexikanske Røde Kors leverte livreddende trening til isolerte samfunn som bodde lang borte fra nødhjelpstjenester. Frivillige og personale tilbakela 400 km per dag gjennom utfordrende terreng for å gi vital førsthjelpkunnskap og -utstyr.

Mexikanske Røde Kors leverte
Mexikanske Røde Kors leverte

Defendere i Storbritannia brakte mat til familier som isolerte seg på fjerntliggende steder under Covid-19. De leverte også personlig beskyttelsesutstyr fra det skotske fastland og støttet med vaksiner over hele landet.


Alt dette samtidig som Britisk Røde Kors-teamene rykket ut til nødstilfeller, som for eksempel husbranner, skade som følge av vinterstormer og flommer, over hele Storbritannia.


JLR ga 267 Defendere og andre kjøretøy for å hjelpe med støtte over hele verden under Covid-19.

FORTSETT Å UTFORSK

DEFENDER 110

DEFENDER 110

Pakk sakene og dra hvor enn du vil. En valgfri tredje seterad og ekstreme kjøreegenskaper.
TESTET AV RØDE KORS-EKSPERTER

TESTET AV RØDE KORS-EKSPERTER

Klar for å støtte humanitært arbeidd overalt.