DRONNINGENS DEFENDER

DRONNINGENS DEFENDER I AKTIV TJENESTE

VI GÅR HVOR SOM HELST MED BRITISKE RØDE KORS

Røde Kors-teams er i aktiv tjeneste med Defender i North Wales, ved å hjelpe mennesker i områder som er vanskelig å nå, som for eksempel Snowdonia-fjellene, Llŷn-halvøya og Isle of Anlesey.


Deres ombygde Defender 130 ble donert til Britiske Røde Kors av JLR i anledning Hennes Majestet dronning Elizabeth II sitt platinajubileum.

DRONNINGENS DEFENDER

Via samarbeid med Britiske Røde Kors, hvilket dronning Elizabeth har vært en bidragsyter i 70 år, er den ombygde Defender 130 bygget i tråd med JLR sine moderne luksus-prinsipper, inkludert avanserte kommunikasjonsfunksjoner.


Kjøretøyets forbedrede 4G-tilkoblede antenne gir pålitelig, sterkt signal hvor som helst — essensielt langs den walisiske kystlinjene med sitt fjellterreng og fjerne steder.

Kjøretøyets forbedrede 4G-tilkoblede
Kjøretøyets forbedrede 4G-tilkoblede

Den har en innebygd telefon, VHF-radio og oppgradert telematikk med GPS-sporing. Et solcellepanel på taket lader et hjelpebatteri som driver utstyr når motoren er skrudd av.


Et skuffsystem lar redningsteamene frakte tepper, mat og førstehjelpsutstyr. Teamet kan også lage noe varmt å drikke takket være en innebygd vannkoker.

FORTSETT Å UTFORSKE

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Frihet for alle. Åtte seter for å dele utforskningen med andre.
HUMANITÆRE I AKSJON

HUMANITÆRE I AKSJON

På bakken i et år preget av krise.