DEN NYE OG POTENTE DEFENDER V8 OG EKSKLUSIVE SPECIAL EDITIONS BLIR EN DEL AV MODELLUTVALGET

Den nye og potente Defender V8 og eksklusive Special Editions blir en del av modellutvalget

Land Rover har lansert den kraftige Defender V8 som en del av en rekke oppgraderinger av sin ustoppelige og prisbelønte 4x4-familie. Den nye Defender V8 med 525 hk og flaggskipet Defender V8 Carpathian Edition leverer en unik kombinasjon av ytelse og kjøreegenskaper med skreddersydde chassisinnstillinger, og har et helt nytt nivå av førerengasjement og smidighet både på veien og i terrenget.

De nye og kraftige modellene bygger på tiår med Land Rover V8-tradisjoner, fra den originale Stage I V8-modellen på 70-tallet, de nordamerikanske versjonene på 90-tallet og den kraftige Defender Works V8-modellen, der den karakteristiske motoren er en del av det nye utvalget av effektive Ingenium bensin- og dieselmotorer og avanserte, Plug-In hybridmotorer fra Land Rover.

V8 bensinmotoren er ikke den eneste nyheten. I tillegg introduseres en ny XS Edition, nye eksteriør utstyrspakker, samt mulighet for å velge en 11,4” berøringsskjerm for Pivi Pro infotainmentsystemet.

Defender V8 bygger på den klasseledende 4x4-kapasiteten, men med enda høyere ytelse og bedre førerengasjement ved å kombinere en kraftig 5,0 liters V8 Supercharged bensinmotor med 525 hk med et ekspertutviklet hjuloppheng og fininnstilt girkasse. Dette gjør denne V8-versjonen til den raskeste og mest dynamiske Defender noensinne.

Den nye og eksklusive Carpathian Edition er basert på Defender V8, og representerer det optimale uttrykket for Defender design, ytelse og kapasitet, mens en ny XS Edition erstatter den suksessrike First Edition og kombinerer skreddersydd design og spesifikasjoner både innvendig og utvendig.

Lanseringen av nye eksteriør utstyrspakker gir kundene flere valgmuligheter når de skal skreddersy sin Defender. Bright Pack, Extended Bright Pack og Extended Black Pack har skreddersydde eksteriørdetaljer som forsterker den umiskjennelige silhuetten til Defender.

Bedre tilkobling er også en del av oppdateringene. Det toppmoderne Pivi Pro infotainmentsystemet med berøringsskjerm i Defender er nå tilgjengelig med en rekke nye funksjoner, inkludert 11,4” berøringsskjerm*. Trådløs lading med integrert signalforsterker leveres nåsom standard med Comfort og Convenience Pack for økt komfort og bedre samtalekvalitet.