UTFORSK DEFENDER

UTFORSK DEFENDER
Defender L663 90 22MY
KLIKK FOR Å INTERAGERE
SÆRPREGET DESIGN

SÆRPREGET DESIGN

Moderne og attraktive proporsjoner. Minimalistisk og sofistikert designuttrykk. Hevet panser, skulpturert grill og presise detaljer.
DESIGN DIN EGEN
Range Rover Defender interior
MODERNE OG ROBUST

MODERNE OG ROBUST

En mesterlig implementering av holdbarhet og funksjon. Interiøret er belagt med slitesterk pulverlakk som sikrer at innsiden av bilen er like slitesterk som utsiden.
DESIGN DIN EGEN

ET IKON OPPFUNNET PÅ NYTT

DEFENDER 130 OUTBOUND

DEFENDER 130 OUTBOUND

Den optimale kombinasjonen av kjøreegenskaper og komfort. Reis lenger og utforsk mer med plass til hvile, søvn og smart oppbevaring.
DESIGN DIN EGEN

ROBUST OG PÅLITELIG

TESTET UNDER EKSTREME FORHOLD

TESTET UNDER EKSTREME FORHOLD

Det lette, selvbærende chassiset er konstruert og ekstremtestet over hele verden med mer enn 73 000 tester og 3,9 millioner kilometer. Dette er vår sterkeste Defender noensinne.

ENESTÅENDE KJØREEGENSKAPER

LAST

LAST

Ingen kompromisser. Dynamisk taklast på opptil 168 kg**. Og statisk taklast på opptil 300 kg** lar deg gjøre mer ut av eventyret. Og Rooftop Tent lar deg overnatte hvis du vil det.

RESPONSVILLIG TEKNOLOGI

PIVI PRO

PIVI PRO

Hold kontakten med vårt prisbelønte Pivi Pro3 infotainmentsystem. Du har full kontroll med en 11,4” berøringsskjerm, som skaper et rent og elegant dashbord med intuitivt volum, klima og setejustering.
OMSLUTTENDE LYD

OMSLUTTENDE LYD

Hør musikk slik du vil med 700W Meridian Surround Sound System. 14 høyttalere og tokanals basshøyttaler som leverer krystallklar lyd og dyp bass i hele kupeen.
PRAKTISKE FUNKSJONER

PRAKTISKE FUNKSJONER

Gjør deg klar for episke eventyr med Online Pack4 Holder deg tilkoblet med tilgang til apper som Amazon Alexa og Spotify, mens trådløse programvareoppdateringer holder bilen din oppdatert.
UHINDRET SIKT

UHINDRET SIKT

Hold et øye med veien bak i ClearSight bakspeilet5. Enten du har en fullastet bil eller høye passasjerer i baksetet, sørger det digitale bakspeilet for klar sikt bakover.
FØRERASSISTANSE

FØRERASSISTANSE

Velg mellom en rekke funksjoner som er utviklet for å gjøre kjøring og parkering enklere. Med mange innovative teknologier som forbedrer kjøreopplevelsen.

KRAFTIG YTELSE

DEFENDER PLUG-IN HYBRID

DEFENDER PLUG-IN HYBRID

Ingen kompromisser med Defender Plug-in hybrid (PHEV). Bilen leverer en WLTP-sertifisert rekkevidde på opptil 51 km**. Forventet reell rekkevidde på opptil 43 km. Dette gir en total rekkevidde på opptil 760 km**. DC-hurtiglading fra 0 til 80 prosent fra 30 minutter.

PLUG-IN HYBRID SPESIFIKASJONER

ELEKTRISK REKKEVIDDE (MAKS)**

51 KM

WLTP Forventet reell rekkevidde på opptil 43 km.

0–100 KM/T

5,6 SEKUNDER

0–100 km/t på 5,4 sekunder.

OFFENTLIGE LADESTASJONER (FRA)

0,5 TIMER

DC-hurtiglading fra 0 til 80 prosent på 30 minutter.

TILHENGERVEKT (OPPTIL)

3.000 KG

Motorvalget kan påvirke tilhengervekten.

UNIK FOR DEG

Vær forberedt på alt og forbedre kjøreegenskapene og holdbarheten til Defender med vårt utvalg av tilbehørspakker.
UNIK FOR DEG

FORTSETT EVENTYRET

DEFENDER-MODELLER

DEFENDER-MODELLER

Se hele modellutvalget.
SPESIFIKASJONER

SPESIFIKASJONER

Se fakta og tall.

**Se WLTP-tallene

De oppgitte tallene er et resultat av produsentens tester i samsvar med EUs lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. CO22drivstofføkonomi, energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, hva slags felger og tilbehør bilen er utstyrt med, faktisk kjørerute og batteritilstand. Rekkevidde er basert på produksjonsmodeller med standard kjørerute.

*Flytende: Volum som målt ved å simulere bagasjerommet fylt med væske.

**Defender 110 og 130 med offroad-dekk. Leveres ikke på Defender V8-modeller.

*Toppfart på 191 km/t med 20” felger.

1Ikke kompatibel med Front Expedition Protection System og A-Frame Protection Bar.

2Sjekk alltid ruten og utkjøringen før du kjører ut i vannet.

3Connected Navigation krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Land Rover-forhandleren for mer informasjon.

4Retningslinjer for rimelig bruk kan gjelde. Standard 1-års abonnement som kan forlenges hos din Land Rover-forhandler etter den innledende perioden.
5Avhengig av lokale lover og regler. Hvis brukere med bifokale eller progressive briller ikke kan justere fokus på det digitale ClearSight-bildet, kan de gå tilbake til vanlig speilmodus når som helst.