NARDO BIL

Nardo Bil Jaguar Land Rover holder til på Ranheim i Trondheim. Vi har et splitter nytt og komplett bilanlegg som huser både salgsavdeling for nybil og bruktbil, verksted, delelager, skadesenter og administrasjon. Hos oss blir du møtt av erfarne selgere som hjelper deg med å finne bilen som passer deg og dine behov. Er det tid for service eller verkstedarbeid har vi sertifiserte mekanikere som har spesialkompetanse på Jaguar og Land Rover.
NARDO BIL

HER FINNER DU OSS?

1

NARDO BIL – TRONDHEIM

Theodor Overwiens Veg 2, 7055 Ranheim

TJENESTER

  • Verksted

Åpningstider

Mandag - Fredag: 07:30 - 16:30

BESTILL VERKSTEDTIME

Bestill din verkstedtime enkelt og raskt her.

VÅRE TJENESTER

SERVICE OG REPARASJON

SERVICE OG REPARASJON

Hvis du trenger en reparasjon, vil vi alltid bare bruke godkjente Land Rover originaldeler. Når du bestiller tjenesten din, er vår prioritet å alltid holde deg mobil. Med dette i tankene tilbyr vi en komplett pakke med mobilitetsalternativer som avlevering, premium taxi, henting og levering, mens du venter service eller en høflighetsbil.
ORIGINALE DELER

ORIGINALE DELER

Ekte Land Rover-deler er designet, testet og produsert i henhold til våre kompromissløse standarder. Hver del er laget spesielt for din Land Rover for å levere optimal ytelse og maksimere levetiden.
GARANTI

GARANTI

For din trygghet gir vi en omfattende 5 års/150 000 km Land Rover garanti som standard, som dekker reparasjoner som kreves som følge av en produksjonsfeil. Det sikrer at din Land Rover alltid er i de mest dyktige hendene.