BILSERVICE BRANKOS

Bilservice Brankos er et autorisert Land Rover-verksted som tilbyr et trygt og forutsigbart bilhold i mange år fremover. Vi har serviceinnstilte medarbeidere som sørger for at du føler deg velkommen og ivaretatt, og får en trygg opplevelse når du leverer din Land Rover til våre dyktige mekanikere.


Vi i Bilservice Brankos oppfyller Land Rover sine strenge krav til verkstedvirksomhet – alle våre mekanikere er utdannet av fabrikken som gir de høy standard og ekspertise. Våre mekanikere bruker originaldeler fra Land Rover og den nyeste verkstedteknologien, og vi sørger for å få deg raskt ut på veien igjen uansett hva du trenger hjelp med. Vår filosofi er at din Land Rover skal være like driftssikker og original som da den forlot fabrikkgulvet.

BILSERVICE BRANKOS

HER FINNER DU OSS?

1

BILSERVICE BRANKOS

Kjærlighetsstien 29, 3112 Tønsberg

TJENESTER

  • Verksted

Åpningstider

Mandag - Fredag 07.30 - 16.00

BESTILL VERKSTEDTIME

Bestill din verkstedtime enkelt og raskt her.

VÅRE TJENESTER

SERVICE OG REPARASJON

SERVICE OG REPARASJON

Hvis du trenger en reparasjon, vil vi alltid bare bruke godkjente Land Rover originaldeler. Når du bestiller tjenesten din, er vår prioritet å alltid holde deg mobil. Med dette i tankene tilbyr vi en komplett pakke med mobilitetsalternativer som avlevering, premium taxi, henting og levering, mens du venter service eller en høflighetsbil.
ORIGINALE DELER

ORIGINALE DELER

Ekte Land Rover-deler er designet, testet og produsert i henhold til våre kompromissløse standarder. Hver del er laget spesielt for din Land Rover for å levere optimal ytelse og maksimere levetiden.
GARANTI

GARANTI

For din trygghet gir vi en omfattende 5 års/150 000 km Land Rover garanti som standard, som dekker reparasjoner som kreves som følge av en produksjonsfeil. Det sikrer at din Land Rover alltid er i de mest dyktige hendene.