BILTREND

Biltrend AS er et godkjent serviceverksted for Jaguar og Land Rover i Tromsø.


Vi er glad for å kunne hjelpe deg med det aller meste innen service og vedlikehold, garantireparasjoner, kampanjer og oppdateringer inkludert, av din Jaguar eller Land Rover. Som autorisert serviceverksted for Jaguar og Land Rover innehar vi også kompetanse på elektrifiserte biler, og vi vil kunne hjelpe med de fleste reparasjoner også på disse.


Når det kommer til reparasjon av selve fremdriftsbatteriet til en elektrisk bil, er vi ikke utstyrt og godkjent for å kunne utføre dette. Ved behov for reparasjon av selve fremdriftsbatteriet, må vi derfor henvise deg til annen Jaguar Land Rover forhandler, som er utstyrt og godkjent for disse oppdragene.

BILTREND

HER FINNER DU OSS?

1

BILTREND

Nordlysvegen 223, 9020 Tromsdalen

TJENESTER

  • Verksted

Åpningstider

Mandag - Fredag 08.00 - 16.00

BESTILL VERKSTEDTIME

Bestill din verkstedtime enkelt og raskt her.

VÅRE TJENESTER

SERVICE OG REPARASJON

SERVICE OG REPARASJON

Hvis du trenger en reparasjon, vil vi alltid bare bruke godkjente Land Rover originaldeler. Når du bestiller tjenesten din, er vår prioritet å alltid holde deg mobil. Med dette i tankene tilbyr vi en komplett pakke med mobilitetsalternativer som avlevering, premium taxi, henting og levering, mens du venter service eller en høflighetsbil.
ORIGINALE DELER

ORIGINALE DELER

Ekte Land Rover-deler er designet, testet og produsert i henhold til våre kompromissløse standarder. Hver del er laget spesielt for din Land Rover for å levere optimal ytelse og maksimere levetiden.
GARANTI

GARANTI

For din trygghet gir vi en omfattende 5 års/150 000 km Land Rover garanti som standard, som dekker reparasjoner som kreves som følge av en produksjonsfeil. Det sikrer at din Land Rover alltid er i de mest dyktige hendene.