Bilia Kristiansand

Bilia Kristiansand er en del av Bilia Norge AS, som har sin historie helt tilbake til 1933. I dag er vi en del av Europas største bilkjede og har over 1 300 ansatte i Norge fordelt på avdelinger i Oslo, Akershus, Østfold, Buskerud, Innlandet, Vestfold, Telemark, Trøndelag, Vestland og Agder. Bilia er en av de største aktørene i markedet og satser kontinuerlig på å øke kundetilfredsheten.
Bilia Kristiansand

HER FINNER DU OSS?

1

BILIA KRISTIANSAND

Barstølveien 3 4636 Kristiansand

TJENESTER

  • Verksted

Åpningstider

Mandag - Fredag: 07.30 - 16.00

BESTILL VERKSTEDTIME

Bestill din verkstedtime enkelt og raskt her.

VÅRE TJENESTER

SERVICE OG REPARASJON

SERVICE OG REPARASJON

Hvis du trenger en reparasjon, vil vi alltid bare bruke godkjente Land Rover originaldeler. Når du bestiller tjenesten din, er vår prioritet å alltid holde deg mobil. Med dette i tankene tilbyr vi en komplett pakke med mobilitetsalternativer som avlevering, premium taxi, henting og levering, mens du venter service eller en høflighetsbil.
ORIGINALE DELER

ORIGINALE DELER

Ekte Land Rover-deler er designet, testet og produsert i henhold til våre kompromissløse standarder. Hver del er laget spesielt for din Land Rover for å levere optimal ytelse og maksimere levetiden.
GARANTI

GARANTI

For din trygghet gir vi en omfattende 5 års/150 000 km Land Rover garanti som standard, som dekker reparasjoner som kreves som følge av en produksjonsfeil. Det sikrer at din Land Rover alltid er i de mest dyktige hendene.