Range Rover Velar

Range Rover Velar

DEN AVANTGARDISTISKE RANGE ROVEREN. NÅ OGSÅ TILGJENGELIG SOM PLUG-IN HYBRID.
BYGG DIN EGEN SE GALLERI OPPLEV PLUG-IN HYBRID BESTILL PRØVEKJØRING MOTTA TILBUD

EKSTERIØRDESIGN

Fronten har en raffinert og kraftig framtoning, som glir elegant over i en flytende midtlinje og videre bak til den stramme, koniske bakenden.

Klikk for å interagere

INTERIØRDESIGN

La deg fascinere av Range Rover Velar. En avslappende og elegant kupé.

RAFFINERT INTERIØR

RAFFINERT INTERIØR

Fremhev din Range Rover Velar med vakre setematerialer som perforert Windsor skinn, semsket skinn eller Premium tekstil.
INTERIØRDETALJER

INTERIØRDETALJER

En rekke moderne interiørmaterialer er tilgjengelig for å ytterliggere oppgradere interiøret etter enhver smak. Passasjerene er garantert en avslappet atmosfære når de setter seg inn i den komfortable kupeen med Windsor skinnseter i Cut Diamond-signaturmønster.
DELT ARMLENE

DELT ARMLENE

I Range Rover Velar finner du praktiske og raffinerte detaljer, som doble, skyvbare armlener som fungerer uavhengig av hverandre. Du kan bare lene deg tilbake og slappe av.

HØYDEPUNKTER

RAFFINEMENT OG LUKSUS

RAFFINEMENT OG LUKSUS

Range Rover Velar kombinerer moderne luksus med flott raffinement, slik at du nyte kjøreturen i et eksklusivt miljø.
TEKNOLOGI

TEKNOLOGI

Finn raskt det du leter etter. Pivi er infotainmentsystemet i Range Rover Velar med et intuitivt grensesnitt og berøringsskjerm for enkel bruk og underholdning.
YTELSE

YTELSE

Vi har alltid en motor som passer deg og dine behov – fra kraft og ren kjøreglede til drivstofføkonomi og raffinement. Vårt utvalg av Stop/Start-teknologier, i tillegg til et utvalg av bensin- og dieselmotorer som er utstyrt med mild hybridteknologi (MHEV).

VELG MODELL

Finn din ideelle Range Rover Velar.

RANGE ROVER VELAR 

RANGE ROVER VELAR 

Range Rover Velar leder an innen minimalistisk design. En ren, elegant og særpreget bil med enestående og moderne utseende. Raffinert kraft og uanstrengt eleganse kombineres med utsøkte detaljer i dette enestående eksempelet på moderne bildesign.
RANGE ROVER VELAR S

RANGE ROVER VELAR S

Range Rover Velar S kombinerer enestående raffinement med moderne design, inkludert premium LED hovedlys med signatur kjørelys og perforerte skinnseter.
RANGE ROVER VELAR SE

RANGE ROVER VELAR SE

Enda flottere design. Den ultramoderne Range Rover Velar SE er oppgradert med 20" Style 7014 Gloss Sparkle Silver felger, og gir deg ekstra trygghet med Blind Spot Assist Pack og Adaptiv cruisekontroll.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC S

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC S

Range Rover Velar R‑Dynamic har et selvsikkert utseende med støtfangerdetaljer, luftinntak på panseret og sideventiler i Burnished Copper for et sofistikert og moderne utseende. Logo på panser, motiv på bakluke og grill i Shadow Atlas.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC SE

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC SE

Range Rover Velar R-Dynamic SE utstråler kraft og raffinement. Med 20" Style 1032 Satin Dark Grey felger og Matrix LED hovedlys med signatur kjørelys, vekker den oppsikt overalt. Den er også utstyrt med smarte funksjoner som Blind Spot Assist Pack.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC HSE

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC HSE

Gjør kombinasjonen av stil og substans enda flottere med Range Rover Velar R-Dynamic HSE. Attraktive detaljer som 21" Style 5109 Satin Dark Grey felger og perforerte Windsor skinnseter sammen med Meridian™ 3D Surround Sound System og funksjonene i Driver Assist Pack.
RANGE ROVER VELAR EDITION

RANGE ROVER VELAR EDITION

Range Rover Velar er velkjent for sitt avantgardistiske utseende og Range Rover Velar Edition tar dette et skritt videre. Skyvbart panoramatak, svart kontrasttak og svarte detaljer skaper et progressivt designuttrykk som kompletteres av 20" svarte felger. Tilgjengelig i en rekke karosserifarger.

PLUG-IN HYBRID

Utstyrt med en 2,0 liters 4WD bensinmotor med 300 hk og en elmotor med 143 hk (105 kW). Teknologien bak blir smartere og mer bærekraftig for hver dag som går.

FORTSETT EVENTYRET

RANGE ROVER VELAR MODELLER

RANGE ROVER VELAR MODELLER

Se hele modellutvalget.
SE MODELLENE
SPESIFIKASJONER

SPESIFIKASJONER

Se fakta og tall.
SE SPESIFIKASJONENE
BILDEGALLERI

BILDEGALLERI

Den elegante og toppmoderne Range Rover Velar.
SE BILDEGALLERI

Se WLTP-tallene
De oppgitte tallene er et resultat av produsentens tester i samsvar med EUs lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. CO2-utslipp, drivstofføkonomi, energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, hva slags felger og tilbehør bilen er utstyrt med, faktisk kjørerute og batteritilstand. Rekkevidde er basert på produksjonsmodeller med standard kjørerute.


*Retningslinjer for rimelig bruk kan gjelde. Inkluderer 1 års abonnement som kan forlenges hos din Land Rover-forhandler etter den innledende perioden.

Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og three fields-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.

Husk at standardutstyr kan skiftes ut hvis du velger alternative utstyrsnivåer. Standardutstyr kan også variere avhengig av land, motorvariant og girkasse.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.

Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Fører skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.

Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med forhandleren din for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.