RANGE ROVER EVOQUE

EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR
RANGE ROVER EVOQUE

UTSTYRSPAKKER

En rekke utstyrspakker er tilgjengelig for å gjøre din Range Rover Evoque enda mer personlig.

SVART EXTERIOR PACK
R-DYNAMIC BLACK EXTERIOR PACK

EKSTRAUTSTYR EKSTERIØR

Velg lakk, tak og felger etter egne preferanser.

18" Style 5074

FELGER

Gi Range Rover Evoque et enda flottere designuttrykk med perfekte felger. Velg mellom 17”–21” felger i en rekke ulike farger og utførelser, inkludert Satin Dark Grey, Gloss Black og Diamond Turned med Dark Grey eller Silver kontrastfarge.​

EKSTRAUTSTYR INTERIØR

Oppgrader interiøret med foretrukne materialer, fargekombinasjoner, panoramatak og mer.

SKYVBART PANORAMATAK

Det skyvbare panoramataket1 sørger for at naturlig lys strømmer inn i kupeen og skaper en romsligere følelse i Range Rover Evoque. Velg mellom tak i bilens farge, eller kontrasttak i Corinthian Bronze2 eller Black.
FARGEKOMBINASJONER

FARGEKOMBINASJONER

Velg mellom kontrastfarger eller supplerende farger for setematerialene, inkludert Ebony eller Light Oyster Morzine og Ebony taktrekk i semsket skinn.
INTERIØRPAKKER

INTERIØRPAKKER

Gjør det romslige interiøret enda mer personlig med utstyrspakker som Premium Upgrade Interior Pack. Luksuriøse detaljer inkluderer eksklusive matter, Ebony taktrekk i semsket skinn, Premium Cabin Lighting, Bright metallpedaler og opplyste innstegslister i metall.
SETER

SETER

Du kan også velge blant en rekke bærekraftige og pustende materialer: Grained skinnseter, Kvadrat premium ullblandinger med Dinamica® semsket skinn, Eucalyptus-tekstiler med Ultrafabrics™. Andre flotte detaljer som søm på dashbordet bidrar bare til den raffinerte følelsen.​

SIKKERHET OG ASSISTANSE

Vårt utvalg av kjøreassistansesystemer og parkeringsassistentfunksjoner er utformet for å sikre at kjøringen er like trygg som den er komfortabel.

FØRERASSISTANSE

Velg mellom en rekke funksjoner som er utviklet for å gjøre kjøring og parkering både enklere og tryggere. De innovative teknologiene og funksjonene som er tilgjengelig, er utviklet for å gjøre kjøreopplevelsen enda bedre og tryggere.

PERSONLIGGJØRING

Gjør mer ut av din verden. Med Evoque kan du personliggjøre bilen etter livsstilen din.

LAND ROVER TILBEHØR

Elegant, tøff og praktisk: gjør din Range Rover Evoque enda mer personlig med en rekke tilbehør både innvendig og utvendig.

FORTSETT EVENTYRET

HØYDEPUNKTER

HØYDEPUNKTER

Finn ut hva Range Rover Evoque kan tilby deg av innebygd teknologi, kjøreegenskaper, ytelse og mye mer.
RANGE ROVER EVOQUE MODELLER

RANGE ROVER EVOQUE MODELLER

Du finner alle modellene her med et bredt utvalg av elegant design, høy ytelse og teknologier.
SPESIFIKASJONER

SPESIFIKASJONER

Se de flotte detaljene. Les mer om motor og ytelse, dimensjoner og drivstofforbruk.
BILDEGALLERI

BILDEGALLERI

Sterkt fokus på detaljer har alltid vært grunnleggende for våre biler. Range Rover Evoque er utstyrt med enestående kjøreegenskaper som standard.

1Skyvbart panoramatak vil redusere takhøyden både i for- og baksetet.
2Kun tilgjengelig på Bronze Collection.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.

Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.

Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med Internett og abonnement. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger. Amazon, Alexa og alle relaterte logoer er varemerker som tilhører Amazon.com, Inc. eller deres datterselskaper. Visse Alexa-funksjoner er avhengig av smarthusteknologi. Bruk av Amazon Alexa krever en Amazon-konto.