LAND ROVER DISCOVERY
SPESIFIKASJONER

DISCOVERY EDITIONS
P360 AWD AUTOMATIC MHEV
METROPOLITAN EDITION

METROPOLITAN EDITION

P360 AWD AUTOMATIC MHEV

YTELSE
DRIVSTOFFØKONOMI
MOTOR
VEKT
TILHENGERFESTE
TAKLAST
DIMENSIONER
TAKHØYDE
BEINPLASS
LASTEKAPASITET
BAKKEKLARING – STANDARD
BAKKEKLARING – TERRENGKJØRING
VADEDYBDE
SVINGRADIUS

VELG DIN LAND ROVER DISCOVERY

Allsidighet og kraft selv for dine villeste eventyr.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon, eller konfigurer bilen din på nett.


All innebygd teknologi må kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.


Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Enkelte funksjoner krever et SIM-kort med abonnement og Internett-tilkobling. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder vist i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.


‡ De oppgitte tallene er et resultat av produsentens tester i samsvar med
EU-lovgivningen. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. Tallene for CO2-utslipp og drivstofforbruk kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last og tilbehør.


†† Se WLTP-tallene.
WLTP er den nye offisielle EU-testen som brukes til å beregne standardisert drivstofforbruk og CO2-utslipp for personbiler. Den måler drivstoff, energiforbruk, rekkevidde og utslipp. Denne testprosessen er utviklet for å levere tall som ligger nærmere reell kjøreatferd. Bilene testes med ekstrautstyr og en mer krevende testprosedyre og kjøreprofil.