DISCOVERY SPORT

HØYDEPUNKTER

ALLSIDIGHET

Allsidig og praktisk – gjør livet litt enklere og mer komfortabelt.

5+2 SETEKONFIGURASJON

157liter


Bilen har god plass til deg og seks venner, og et flytende volum på opptil 157* liter. Dette tilsvarer et utnyttbart volum på 115* liter, målt ved hjelp av massive blokker.
Bruk glidebryteren for å se all lastekapasitet.

*Flytende volum er industristandarden som måles ved å fylle lasteplassen med væske. Utnyttbart volum måles med massive blokker (200 x 50 x 100 mm) og viser størrelsen på den praktiske plassen i bilen.

CLEARSIGHT INNVENDIG BAKSPEIL

CLEARSIGHT INNVENDIG BAKSPEIL

Det klasseledende bagasjerommet har plass til alt familien trenger, og med ClearSight innvendig bakspeil1 har du uhindret sikt, uavhengig av hvem eller hva som befinner seg bak deg.
MATRIX LED HOVEDLYS

MATRIX LED HOVEDLYS

Matrix LED hovedlys er en del av vårt teknologiutvalg, og er utstyrt med en adaptiv lysstråle som dimmes og tilpasses for å gi optimal sikt uten å blende motgående trafikk.
SIKKERHET

SIKKERHET

En rekke førerassistansefunksjoner og et omfattende system med opptil åtte kollisjonsputer for fører og forsetepassasjer bidrar til å holde familien trygg.
FØRERASSISTANSE

FØRERASSISTANSE

Velg mellom en rekke funksjoner som er utviklet for å gjøre kjøring og parkering både enklere og tryggere. De innovative teknologiene og funksjonene som er tilgjengelig, er utviklet for å gjøre kjøreopplevelsen enda bedre og tryggere.

TEKNOLOGI

Rask og intuitiv teknologi, utviklet for kjøreglede.

PIVI PRO
INFORMASJON MED ETT BLIKK
MERIDIAN SURROUND SOUND
PROGRAMVAREOPPDATERINGER

PROGRAMVAREOPPDATERINGER

Bilen din er alltid oppdatert via programvareoppdateringer7. Bilens infotainment-, telematikk- og ulike kontrollmoduler kan alle fjernoppdateres for optimal ytelse. Dette betyr at bilen din bare blir bedre og bedre over tid.
TRÅDLØS LADING

TRÅDLØS LADING

Trådløs lading av enheter via en signalforsterker9 lar deg lade kompatible smarttelefoner uten behov for kabel eller ladedokk. Leveres som ekstrautstyr. Mobilen bruker bilantennen for bedre signal og samtalekvalitet mens du sitter i bilen.
CABIN AIR PURIFICATION SYSTEM MED PM2.5-FILTER

CABIN AIR PURIFICATION SYSTEM MED PM2.5-FILTER

Nanoe-ionisering gir økt velvære for fører og passasjerer. Leveres som ekstrautstyr. Når du trykker på PURIFY-knappen, vil det spesialutviklede filteret fange opp fine partikler fra uteluften, slik som PM2.5 og luftbårne allergener som støv og pollen.

KJØREEGENSKAPER

En kompakt SUV som er like kapabel som du forventer av en Land Rover.

ALL WHEEL DRIVE

Gir deg en tryggere kjøreopplevelse både på veien og i terrenget. På glatte underlag som gress og snø, kan dreiemomentet balanseres mellom for- og bakhjulene for å optimalisere trekkraften.
HILL DESCENT CONTROL

HILL DESCENT CONTROL

Hill Descent Control hjelper føreren med kontrollerte nedstigninger i bratte bakker ved å opprettholde jevn hastighet, og bruker bremsene separat på hvert hjul.
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

All Terrain Progress Control lar deg stille inn og opprettholde jevn hastighet ved utfordrende terrengforhold.
TILHENGERVEKT OG ADVANCE TOW ASSIST

TILHENGERVEKT OG ADVANCE TOW ASSIST

En tilhengervekt på opptil 2 500 kg og Advanced Tow Assist gjør det enklere å transportere alt fra tilhengere til hestehengere. Du kan også få montert et avtakbart tilhengerfeste eller et elektrisk, nedfellbart tilhengerfeste.
CLEARSIGHT GROUND VIEW

CLEARSIGHT GROUND VIEW

Ideelt for offroadkjøring og ujevnt terreng. ClearSight Ground View er en del av 3D Surround Camera-systemet og11 lar deg effektivt se «gjennom» panseret på Discovery Sport, inkludert understell og hjul, når du kjører.

YTELSE

Nyt høy og sømløs ytelse med avansert kjøredynamikk og en rekke effektive motorer tilpasset alle behov.

PLUG-IN HYBRID

Discovery Sport Plug‑in Hybrid er perfekt både for bykjøring og langturer sammen med familien, og tilbyr helelektrisk kjøring og DC-hurtiglading.
LES MER

LADBAR HYBRIDBIL – SPESIFIKASJONER

ELEKTRISK REKKEVIDDE (MAKS)

60 KM
††

WLTP TEL elektrisk rekkevidde er vist.​

CO2-UTSLIPP (FRA)​

34 G/KM††

Nyt nullutslipp i elbilmodus.

HJEMMELADING (FRA)​

132 MIN*

Opptil 100 % med en 7 kW AC-hjemmelader.

LADETID PÅ OFFENTLIGE LADESTASJONER (FRA)​

30 MIN*

Lad opptil 80 prosent på < 30 minutter med 32 kW DC-hurtiglading.
DRIVLINJER

DRIVLINJER

Fra kraft og ren kjøreglede til drivstofføkonomi og eleganse – det finnes alltid en rekke motorer å velge mellom for Discovery Sport, inkludert ladbar hybrid.
CONFIGURABLE DYNAMICS

CONFIGURABLE DYNAMICS

Utvalgte egenskaper, for eksempel fjæring og styring, kan konfigureres individuelt via berøringsskjermen i Discovery Sport.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Med Adaptive Dynamics kan du velge Dynamic Mode for bedre kontroll, enestående kjøreegenskaper og raskere respons.
GIRKASSER

GIRKASSER

Vår 6-trinns manuell eller 9-trinns automat gir smidige girskift og er utviklet for kjøreglede.

Design din egen

Land Rovers allsidige og kompakte SUV matcher livsstilen din.

Discovery Sport

PERSONLIGGJØR DIN DISCOVERY SPORT

Med et bredt utvalg av lakk, felger og tilbehørspakker er det enkelt å designe din perfekte Land Rover Discovery Sport.

FORTSETT EVENTYRET

DISCOVERY SPORT MODELLER

DISCOVERY SPORT MODELLER

Se hele modellutvalget.
SPESIFIKASJONER

SPESIFIKASJONER

Se fakta og tall.
EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR

Personliggjør din Discovery Sport.
BILDEGALLERI

BILDEGALLERI

Vi er stolte av vårt Discovery Sport DNA.

††Se WLTP-tallene.
De oppgitte tallene er et resultat av produsentens tester med fulladet batteri i samsvar med EUs WLTP-lovgivning. Kun ment for sammenligning. Reelle tall kan variere. CO2-utslipp, drivstofføkonomi, energiforbruk og rekkevidde kan variere avhengig av faktorer som kjørestil, miljøforhold, last, hva slags felger og tilbehør bilen er utstyrt med, faktisk kjørerute og batteritilstand. Rekkevidde er basert på produksjonsmodeller med standard kjørerute.

*Tallet gjelder for nedfelte seter.

**Ladetidene vil variere avhengig av flere faktorer, inkludert, men ikke begrenset til: batteriets alder, tilstand, temperatur, ladestatus og faktisk bruk​

1Avhenger av lokale lover og regler. Hvis brukere med bifokale eller progressive briller ikke kan justere fokus på det digitale ClearSight-bildet, kan de når som helst gå tilbake til vanlig speilmodus.
2Connected Navigation krever et ekstra abonnement etter den innledende perioden. Ta kontakt med Land Rover-forhandleren for mer informasjon.
3Bilen er klargjort for Apple CarPlay. Tjenestene fra Apple CarPlay avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Les mer på https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay
4Bilen er klargjort for Android Auto. Tjenestene fra Android Auto avhenger av tilgjengelighet i ditt land. Les mer på https://www.android.com/auto/
5Land Rover Remote er en abonnementstjeneste som kan forlenges hos din Land Rover-forhandler etter den innledende perioden. Land Rover Remote App kan lastes ned fra App Store/Google Play.
6Krever soldempende glass på enkelte markeder. Navigasjon på frontruten er kun tilgjengelig når Pivi Pro er installert i bilen.
7Oppdateringer krever datatilkobling.
8Retningslinjer for rimelig bruk kan gjelde. Inkluderer 1-års abonnement som kan forlenges hos din Land Rover-forhandler etter den innledende perioden.
9På utvalgte markeder. Kun kompatible smarttelefoner.
10Sjekk alltid ruten og utkjøringen før du kjører ut i vannet.
11ClearSight Ground View er avhengig av 3D Surround Camera. Bildet er ikke levende. Kontroller omgivelsene for sikkerhets skyld. Avhenger av lokale lover og regler.

Ekstrautstyr og tilgjengelighet kan variere etter bilens spesifikasjoner (modell og drivlinje), og kan kreve installasjon av andre funksjoner. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller konfigurer bilen din på nett.

Pivi- og InControl-funksjoner, ekstrautstyr, tjenester og tilgjengelighet fra tredjeparter varierer fra marked til marked. Ta kontakt med din Land Rover-forhandler for tilgjengelighet og vilkår. Tilkobling til mobilnett kan ikke garanteres alle steder. Informasjon og bilder i forbindelse med InControl-teknologi, inkludert skjermer eller sekvenser, er gjenstand for programvareoppdateringer, versjonskontroll og andre systembaserte eller visuelle endringer, avhengig av utstyret du velger.

Innebygde funksjoner skal kun betjenes av førere når dette er trygt. Føreren skal sørge for å ha full kontroll over bilen til enhver tid.
Apple CarPlay er et varemerke som tilhører Apple Inc. Apple Inc brukervilkår kan gjelde.
Android Auto er et varemerke som tilhører Google LLC.
Meridian er et registrert varemerke som tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og three fields-enheten er et varemerke som tilhører Trifield Productions Ltd.
Nanoe™ er et varemerke som tilhører Panasonic Corporation.