CLASSIC EXPERIENCES

Classic Experiences gir entusiaster en omvisning på anleggene våre, og muligheten til å kjøre et bredt utvalg av klassiske Land Rover-biler på spektakulære og historiske racerbaner.

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS TOUR

Vårt nye anlegg viser stolt frem alt vi gjør og står for, og derfor er det helt naturlig at vi ønsker å vise deg det beste fra Land Rover. Classic Works Tour gir eksklusiv tilgang til den sjeldne Land Rover Series I Reborn og Range Rover Reborn, samt en komplett Classic Collection. Dette er en unik omvisning som viser de rike tradisjonene fra dette historiske bilmerket, men også hvordan disse tradisjonene opprettholdes.

LES MER
LAND ROVER CLASSIC

Hos Land Rover Classic er vi opptatt av å bevare og restaurere våre stolte motortradisjoner slik at også fremtidige generasjoner kan ha glede av disse bilene. Vi er også forpliktet til å opprette initiativer for å restaurere, vedlikeholde og bevare klassiske Land Rovere for å gi disse berømte bilene en best mulig fremtid.

LAND ROVER CLASSIC
LAND ROVER CLASSIC
JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS
Vi er stolte av å presentere det nye Jaguar Land Rover Classic Works-anlegget. Vi leverer det aller beste innen restaurering ved hjelp av ekspertingeniører og spesialister på veteranbiler i toppmoderne lokaler.
LES MER
AUTENTISKE BILER
Vi bringer historien tilbake med restaurering av klassiske Limited Edition Land Rovere, inkludert den ikoniske Land Rover Series I og originale 2-dørs Range Rovere.
LES MER
OWNER SERVICES
Ekspertingeniørene og veteranbilspesialistene på dette anlegget leverer service, restaurering og salgshjelp for alle klassiske Land Rover-modeller uansett modellår.
LES MER
ORIGINALDELER
Land Rover Genuine Parts leverer originaldeler fra Land Rover til tusenvis av kunder over hele verden. Høyt servicenivå og produkter av høy kvalitet er viktig for kunder som tar vare på eldre biler.
LES MER
TILBAKE TIL LAND ROVER CLASSIC