PÅ VILLA LOKØY MED RANGE ROVER

PÅ VILLA LOKØY MED RANGE ROVER

Vi inviterte til en helt eksklusiv opplevelse på vakre Villa Lokøy, med havets smaker, nordiske dufter, sensoriske opplevelser med lyd og Norges beste båtbygger, Dolvik. Dette er Range Rover House.

PÅ VILLA LOKØY MED RANGE ROVER

VELKOMMEN TIL RANGE ROVER HOUSE

Da vi inviterte til Range Rover House på naturskjønne Villa Lokøy startet dagen på den eneste riktige måten — med skyss på sceniske, svingete veier i nye Range Rover eller Range Rover Sport.

VELKOMMEN TIL RANGE ROVER HOUSE

EN SKJØNNHET I MAHOGNY

Ved ankomst ble gjestene vist ut i hagen. Synet som møtte dem var den vakre,vestlandske skjærgården, og det flotteste du kan møte på sjøen, om du er så heldig — en båt fra Dolvik. Hver båt lages med de fineste materialer, og det brukes over 8000 arbeidstimer, så dette er for de færreste å nyte.

INN I SANSENES VERDEN

Været var det beste Vestlandet kan by på, og gjestene var klare for dagens første sansestimulering. Kvalitetskaffe var ferskbrygget av baristaene fra Kaffemisjonen, og prisvinnende sommelier, Liora Levi, introduserte gjestene for de fineste musserende viner fra det engelske kontinentet.  


Stemningen var satt, og noen av gjestene gikk ombord i trebåten for å jakte på havets delikatesser sammen med Alf-Roald Sætre, eier av den historiske restauranten, Cornelius. Når fangsten var samlet, gikk turen tilbake til Villa Lokøy, hvor stjernekokk, Christopher Haatuft fra Lysverket stod og ventet. Han og Sætre skulle nå holde kurs i tilberedning av østers, kamskjell og kråkeboller — rett fra havet.  


På en dag viet til sansene, er så klart luktesansen representert. Parfymørene Rasa Gundersen og Henia Kjørsvik holdt først et kurs om duftenes verden, før gjestene selv skulle få prøve å lage sin egen parfyme, skreddersydd for deres egne naturlige lukter.


Etter nye sensoriske inntrykk, var det på tide å la ting synke inn. Gongmester, Nathalie Nilsen, inviterte gjestene til å legge seg ned, lukke øynene og hvile ut under et lydbad. Gongens beroende toner åpnet for meditasjon og et pust i bakken, der de inviterte fikk suge til seg de nye opplevelsene fra en minnerik dag.

INN I SANSENES VERDEN

EN SMAKSRIK AVSLUTNING

Når kvelden begynte å senke seg, stod Christopher Haatuft og kokketeamet hans ved grillen med råvarer passende for en hvilken som helst feinschmecker. Den spesialtilpassede Range Rover-menyen besto av det fineste kjøtt, fersk breiflabb og nysankede kamskjell rett fra skjærgården. Konfitert shiitake-sopp og chimichurri sammen med gastrique og chimichurri var dagens tilbehør, akkompagnert av Liora Levis spesialutvalgte viner.


Med magene fulle, og smaksløkene stimulert var det bred enighet rundt bordet om at dette var en kveld av de sjeldne. Nå var det på tide å takke for en fantastisk kveld, og gjestene ble fulgt tilbake til Range Rover-bilene for en luksuriøs hjemreise.