ROCK CRAWL

OPPLEV SPENNENDE TERRENGKJØRING I ØRKENEN BAK RATTET I DE NYESTE BILENE FRA LAND ROVER.

ROCK CRAWL-EVENTYRET VENTER PÅ DEG

Våre ekspertinstruktører tar dine kjøreferdigheter til et helt nytt nivå i den enestående Moab-ørkenen i noen av verdens beste biler.

<h2>DIN ROCK CRAWL-REISEPLAN</h2>
DAG 1
Vi ankommer Grand Junction Airport, og du blir hentet og transportert til Red Cliffs Lodge der du skal bo under oppholdet. Middag og drikke skaper muligheten til å bli kjent med de andre deltakerne.
DAG 2
Etter frokost og en rask briefing, gjør du deg klar til dagens kjøring i sandsteinsformasjonene med flott utsikt til hele landskapet.
DAG 3
En tidlig briefing før du er på vei til en ny og fantastisk opplevelse. Det vakre Moab-landskapet og Colorado-elven, med sine skrånende fjellformasjoner, er en formidabel test.
DAG 4
De med senere flyavgang, kan melde seg på andre aktiviteter som en ridetur. Eller hvis du heller vil bli stelt litt med, kan du jo bestille sportsmassasje og et avslappende bad.
MØT DITT EKSPERTTEAM

Profesjonelt og dedikert med bred erfaring. Ikke bare vet våre meget dyktige instruktører hvordan du skal få mest mulig ut av bilene våre, de vet også hvordan de skal videreformidle denne kunnskapen på en klar og tydelig måte slik at du lærer mest mulig.

SE GALLERI
<H3>RED CLIFFS LODGE</H3>

Velkommen til den moderne, rustikke komforten i Red Cliffs Lodge der Colorado-elven ønsker deg velkommen hver eneste morgen og kveld. Et sted der mat, vinen og samtalene bare er en del av opplevelsen. Dette er din oase etter en utfordrende kjøretur i naturen. Det er her du deler høydepunktene med andre gjester.

<H3>CASTLE CREEK WINERY</H3>

Red Cliffs Lodge er også hjemstedet til Castle Creek Winery. Et prisvinnende produksjonsanlegg for vin som lager en rekke typer viner både av hvite og røde druer som dyrkes i Moab-regionen. Det arrangeres også vinsmaking, noe som gir deg muligheten til å finne ut hvordan vi har klart å produsere over 30 prisbelønte viner.

<H3>MOAB GOLF COURSE</H3>

Hva er vel bedre enn å avslutte en tøff dag ute i naturen med en utfordrende runde på golfbanen? Omgitt av det ikoniske røde fjellandskapet, gir Moab Golf Club deg en unik mulighet til å forbedre handikapet. Spill en hel 18-hulls runde, eller bare øv deg på treningsområdet.

LES ANMELDELSENE I GJESTEBOKEN VÅR
Les hva andre gjester sier om Moab-eventyret med Land Rover.
LAST NED GJESTEBOK

«En minneverdig opplevelse! Dette var fantastisk!»


LINDA, USA
<h3>DETTE PROGRAMMET GJENNOMFØRES PÅ ENGELSK

KONTAKT OSS


For mer informasjon, ta kontakt med oss på:

Telefon
+1 303 515 4839 (09:00–17:00 (MDT), mandag til fredag. Lokale avgifter kan påløpe).

E-post
Kontakt oss
MOAB – VANLIGE SPØRSMÅL
GENERELL

Hvem er det som arrangerer turene?

Land Rover Experience Adventure Travel Moab-programmet arrangeres av Alem International Inc., som er lisensiert og autorisert av Jaguar Land Rover. Når du bestiller vil du komme i kontakt med Alem International Inc.Hvem kjører?

Du! Det vil være et team av Land Rover Experience-instruktører til stede for å gi deg ekspertråd og opplæring, men det er du som sitter bak rattet.Hva er aldersgrensen for deltakelse?

21 årHvilket språk snakkes det på reisen?

Programmet gjennomføres på engelsk.

PRIS

Må jeg kjøpe en forsikring for å kunne kjøre?

Ekstra bilforsikring er ikke nødvendig, men alle deltakere må kjøpe en god reiseforsikring.Hva er inkludert i prisen for Land Rovers eventyrreise til Moab?

Det som generelt sett inngår er følgende: Alle Land Rover kjøreaktiviteter, hotellovernatting, frokost, lunsj og middag, drikke til alle måltider samt transport til/fra Grand Junction Airport. Husk at alkohol ikke er inkludert til middagen, og alkoholinntaket vil være begrenset på grunn av kjøreopplegget.Hva er ikke inkludert i reiseprisen?

Flyreise, måltider og drikkevarer som ikke er spesifisert i programmet, visumgebyr (hvis nødvendig), reiseforsikring og alle andre arrangementer før og etter reisen som avviker fra reiseplanen.

KJØRING

Hvilken type førerkort trenger jeg?

JLRs retningslinjer krever at alle førere må ha gyldig førerkort som skal framlegges på første dag av Experience.Hvilke biler vil jeg kjøre?

Land Rover Discovery, Range Rover og Range Rover Sport. Av og til kan det hende vi må skifte ut eller erstatte de spesifiserte bilene på grunn av forhold som ligger utenfor vår kontroll, og vi forbeholder oss retten til å gjøre dette.Er bilene utstyrt med manuell eller automatisk girkasse?

Alle bilene er utstyrt med automatgir.Hvor mange personer vil det være i bilene?

Det vil være to (2) gjester som deler en bil.Hva er maksimal gruppestørrelse?

For å kunne levere en mer eksklusiv og engasjerende kjøreopplevelse, vil det være maks. 16 gjester (to per bil).Vil jeg få min egen bil hvis jeg reiser alene?

Nei, det vil være to deltakere per bil uavhengig av om du reiser alene eller ikke. Du vil derimot få ditt eget hotellrom.Finnes det noen fysiske krav for deltakelse?

For å kunne delta i kjøreopplevelsene, skal du sørge for at du ikke kjenner til forhold som ville diskvalifisert deg fra kjøring, som for eksempel kroniske ryggproblemer (eller lignende tilstander), psykiske tilstander som kan påvirke kjøreevnen, og syn som ikke oppfyller kravene til kjøring, graviditet eller hjerteproblemer. Hvis du er medisinert ber vi deg om å ta med deg nok til at det varer hele turen. Vi vil også ha med oss helsepersonell. Vi ber deg varsle oss om eventuelle medisinske forhold du måtte være bekymret for.

REISE

Hvordan er været på den tiden av året?

Oktober og november vil ha varme dager opptil 20-25 °C og kjølige kvelder fra ca. 3-4 °C til frost om natten. Moab har over 300 soldager i året.Kan barn delta i Land Rover Adventure Travel Experience?

Experience er ikke egnet for barn av sikkerhetshensyn.Har jeg behov for spesielle klær?

Kraftige og komfortable tursko, sokker, solbriller, solkrem, hatt, samt vindjakke, fleece-genser og t-skjorte.Hvilken kleskode gjelder for sammenkomstene om kvelden?

Du kan bruke helt vanlige klær.Hvilke andre aktiviteter finnes?

Ranchen tilbyr aktiviteter som ridning, vinsmaking, rafting, sportsmassasje og mer. Spør når tiden nærmer seg.Trenger jeg visum?

Ta kontakt med ditt lokale konsulat for mer informasjon. Hvis du trenger en invitasjon for å få visum, ta kontakt slik at vi kan utstede en slik invitasjon.Hvilken valuta brukes i USA?

Den lokale valutaen er amerikanske dollar.Kan jeg ta med meg et kamera eller et videokamera?

Selvfølgelig. Du kan også ta med deg spesialutstyr som GoPro-kamera, men droner er ikke tillatt på grunn av krav om tillatelse.

ROCK CRAWL+

Også tilgjengelig som 5 dagers tur der våre eksperter presser deg og bilene til det ytterste med utfordrende kjøring på området. Mer kjøretid, individuell opplæring fra eksperter og tekniske utfordringer.

LES MER
BESTILL EN EXPERIENCE DAY
Nå kan du selv oppleve Land Rovers enestående terrengegenskaper.
LES MER OM EVENTYRREISER
Se ikoniske destinasjoner bak rattet på en Land Rover.
LAST NED BROSJYRE
Les mer om Land Rover-modellene.
HOLD MEG INFORMERT
Registrer deg og motta siste nytt om Land Rover.